Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr jun 13, 2007 2:36 pm

LOL
voda v avtu...jst ti sam pravm da ni klima isto kokr pa če daš streho dol..mam tud sam streho dol, sam kar je preveč je preveč in takrt uklopm klimo, če daš dol streho pa furaš po mestu crkavaš od vročine, če nabija sonce...

če se pa furaš ko lije pa da maš do menjalnika vode notr pol pa ne vem kaj nej rečm, no comment...

sm pa vidu audi a4 ko je meu steho dol 2 al 3dni nazaj ko je biu tisti hudi naliv, ko je fuzl močćno deževalo, je biu brez streheLOL sam se jo po par km ustavu pa jo dau gor...un pa je meu res poplavo verjetn...lp
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 13, 2007 2:40 pm

nebivedu je napisal/-a:
cordo je napisal/-a:Je pa mučenje majhnega otroka na zadnjem sedežu v mirujoči koloni poleti na AC, ko ti piha samo pregret zrak.

Pa ne greš po AC!

Sam si vzamem zemljevid in pogledam kje so kake zakotne ceste do kraja kamorkoli hočem in potem grem počasi po tisti zakotni cesti. Sej grem na dopust in ne na norijo do morja. Voziš se lepo po cestah ob gozu in si delno v senci, nobenih kolon in podobnega sranja. Pol se ti pa še zgodi, da dobiš v kaki hrvaški vasici odprto pekarno, kjer imajo sveže pečene buhteljne polnjene z ogromno marmelade po 1 kuno(33 sit), veliki so pa tok, da se od dveh naješ.

Ja nimamo vsi casa pa interesa se na morje pelat 15 ur ce sem lahko v 5 tam. Niti nimamo avtov za take ceste, AC ima svoj namen in jaz drugje ne grem, ce imam AC do tocke kamor grem.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr jun 13, 2007 2:47 pm

podpis courage...to sm prej pozabu povedat...90 po avtocesti...če bi meu pooblastila jst...samo na vozni pas pa odvzem...ne pa odvzem če greš 180 kr neki...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr jun 13, 2007 2:47 pm

Courage™ je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
cordo je napisal/-a:Je pa mučenje majhnega otroka na zadnjem sedežu v mirujoči koloni poleti na AC, ko ti piha samo pregret zrak.

Pa ne greš po AC!

Sam si vzamem zemljevid in pogledam kje so kake zakotne ceste do kraja kamorkoli hočem in potem grem počasi po tisti zakotni cesti. Sej grem na dopust in ne na norijo do morja. Voziš se lepo po cestah ob gozu in si delno v senci, nobenih kolon in podobnega sranja. Pol se ti pa še zgodi, da dobiš v kaki hrvaški vasici odprto pekarno, kjer imajo sveže pečene buhteljne polnjene z ogromno marmelade po 1 kuno(33 sit), veliki so pa tok, da se od dveh naješ.

Ja nimamo vsi casa pa interesa se na morje pelat 15 ur ce sem lahko v 5 tam. Niti nimamo avtov za take ceste, AC ima svoj namen in jaz drugje ne grem, ce imam AC do tocke kamor grem.

Se podpišem. Ne vidm nobenga smisla da se vozm po nekih stranskih cestah al pa celo po gozdnih poteh da bom ves čas v senci, če se lahko peljem po normalni cesti z AC.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr jun 13, 2007 3:05 pm

Jaz imam klimo in je uporabljam vso leto. Ne samo čez poletje. Nastavljeno pa imam ponavadi tam med 21-22 °C. Čez celo leto. Če pa avto stoji cel dopoldne na soncu potem je pa jasno prvo na vrsti prezračevanje. Šele potem vklopim klimo. Drugače ne shladi dobro kar je logično. Tako, da ja brez klime ne gre več. Pozimi pride še kako prav. Me ne moti če avto več popije. Sicer pa tudi razlika ni tako velika med vklopljeno ali izkplopljeno.

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Sr jun 13, 2007 4:06 pm

so ljudje, ki se jim gre da so cimprej na ciljni tocki in smo ljudje, ki se nam gre za to, da bomo po poti tut kej vidl, kej novga spoznal, uzival v voznji pa ki smo bolj na easy. uni taprvi na avtocesto pa gasa, mi pa lepo po stari cesti s postanki. sej avtocesta bi bla vse ql.....ce nebi bil tak grozn dolgcajt. das u 5.(6.) pa mal drzis volan...to ni voznja. to se novorojencek lahk dela. poleg tega pa ce gres na dopust pa se ti mudi.......groza. sj na dopust gres zato da pozabis na uro pa koledar.

povsem se strinjam z nebivedu.

drgac glede klime pa tak. ce je, maksimum 5 stopinj razlike, ker ce ne sam kiham pa smrkam ko pridem na cilj. sam mam pa v 5kici montirano kozjansko klimo notr. odpres okn pa polet piha topl, pozim pa mrzl.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC Sr jun 13, 2007 4:17 pm

nebivedu je napisal/-a:

Pa ne greš po AC!

Ne vem, kako prijetno se je dolgo vozit v avtu še posebaj, če imaš otroke (npr. majhne ki ti jokajo in bruhajo v avtu)..!? :? Če pa ti take delaš ki niso ne sitni (itn.) v avtu pa k se radi vozjo pol pa svaka čast! :lol:

LP

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr jun 13, 2007 4:23 pm

Lol :lol: Kdor je dobr je dobr
jaz je nimam pa jo pretirano niti ne pogrešam, mogoče res najbolj na AC.Če imaš kako mularijo al pa, da kakšno zverine voziš s sabo okrog je pa skoraj nuja.Ali pa greš na morje sred noči ali pa zvečer.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 13, 2007 4:36 pm

Od kar sem imel avto z avtomatsko klimo, ročne tudi povoham ne več...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr jun 13, 2007 4:59 pm

Lej to debato...
Ko boste začel prevažat svoje froce, potem boste videli kaj pomeni klima. Zame je klima najpomembnejši del opreme, ki ga lahko avto ima, basta.

Aja, pa rad se peljem hitro, udobno in ohlajeno. Pa ko vidim pod Velebitom na AC razne švickote z odprtimi šipami v polžji koloni, se samo nasmejem, naštimam svojo kulerco na 22 +, medtem ko zunaj seka 35 +, pržgem kak filmček, spijem kako pijačko, za ostalo me briga. 8)

PS...je.eš rovte.

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Sr jun 13, 2007 5:26 pm

Tisti, kdor misli, da je danes brez klime cool je i**** (opr.izraz) ob taki ponudbi nimaš kaj več razmišljat kot vzeti avto z klimo, druga zgodba je, če nimaš denarja, ampak se zna najdit avto tuda za malo denarja z klimo.
lp

Blatnik Vojko
Nov uporabnik

Kraj: Dol pri Hrastniku

Napisal/-a Blatnik Vojko Sr jun 13, 2007 5:30 pm

Raje brez avta,kot avto brez klime :!:
Priponke
Slika 007.jpg

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jun 13, 2007 5:38 pm

sončku je pa kr vroče v avtu brez klime, zaenkrat ostajam brez klime.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Sr jun 13, 2007 5:40 pm

Tud jest.. Odkar mam Cordobo s Climatronicom (avtomatsko klimo), je vedno tam nekje od 22 do 24C v avtu :D Zakon zadeva. Ne povoham vec avta z rocno klimo, kaj sele brez! Pri rocni moras stalno sam nekaj sarit zraven da ti je prijetno, medtem ko pri avtomatski niti ne vem iz kje piha, samo lepo enakomerno ohladi avto. Ni boljsega! Glede avta brez klime pa.. No ja no ja.. sej ne recem, imam zelo rad vrocino, ampak voznja avta je kr zahtevna naloga, sploh v danasnjem prometu, sem le rad maximalno zbran pri tem, in ce se mene vprasa, je to zelo tezko ce svicas kot budala in ti ventilacija samo mesa vroc zrak naokol..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Sr jun 13, 2007 6:03 pm

mam avto s klimo

tisti, ki pravte da se od klime kuj prehladis pa da te boli glava, zj nevem, a se s tem samo tolazte ker jo pac nimate. Ce si bos pa vse zracnike usmeru direkt v gobec pa nazgal klimo do konca ko bos pregret sedel v avto pa logicno da se bos prehladu. Das lepo da ti piha spred na sipo, pa ventilacije usmers stran od sebe in to je to.
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jun 13, 2007 6:03 pm

Klima je fajn predvsem zato, ker ti dovaja suh zrak. Še posebno zadnja leta, ko so poletja nasičena z vlago. Niti ne potrebuješ 30 stopinj, dovolj je 24 in pa veliko vlažnost. Veliko nas je zelo občutljivih na sonce, ne samo zaradi vročine same, pač pa zaradi drugih zdravstvenih okoliščin. Vozila avto brez in s klimo in raje imam liter večjo porabo in klimo. Sej ne rečem, fino je it po jadranski magistrali vse do konca Dalmacije, vsendar pripeka naredi svoje. Težko je uživati v razgledu s hudim glavobolom in premikajočimi se krogi pred očmi... Sicer pa kot je kolega pred mano napisal. Prehladiš se lahko tud, če se prenažreš sladoleda. Pa ni zdej sladoled kriv :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Sr jun 13, 2007 6:23 pm

Klima? zakon. prej nisem mel, zdaj pa je avtomatska in enostavno zakon :) pozimi se gre, zdaj ko pa je toplo, pa nastimas na 22, pa se lepo peljes, brez da si zivcn in poten in vroc. pa se bolj svez prides v sluzbo/solo/kamorkoli, kar se mi zdi enostavno super. Recimo se pol ure vozis v sluzbo, vroce ko satan, cel moker ze, zivcn, al pa v ohlajenem avtu miren in tako. kdo bo boljse delal? :)

kaj sele ko gres domov in mas pun falus vsega. pol ti je pa vroce in mislis itak samo na vrocino, pa nic na promet

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr jun 13, 2007 6:53 pm

fušar je napisal/-a:Tisti, kdor misli, da je danes brez klime cool je i**** (opr.izraz)

Daj se malo umiri... A je tebi kdo rekel, da si i****? Ne? No lepo. A kapiraš da smo ljudje različni in nimamo enakih potreb.

Veliko vas ima otroke, eni pač ne, in zanje ne rabimo klime. Veliko se vas vozi v službo z avtom, eni pač ne, in spet, ne rabimo klime. Eni se raje peljemo po "B" cestah kot po avtocestah. In za moje potrebe klime ne rabim. Mi predstavlja samo nepotreben dodaten strošek, če ne drugega. Sploh pa, kam naj jo dam, v mojo Favoritko? Ajde, uživajte, meni je čisto fajn brez. :D

LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jun 13, 2007 7:48 pm

heh :lol: če se prav spomnim je bla ze lani neka podobna tema :lol: al pa letos saj ne vem vec
js klime ne pogresam ker mamo v bajti dve pa v drugih dveh avtih po eno,pa na sihti ko delam so klime,pa v gostilnah so klime,tak da je edini cajt ko nisem na klimi te ko sem v svojem avti al pa v soli...saj je kul sao mislim da ni bistvenega pomena
@nebivedu js bi se tudi vozo po rekah ce bi mel dzipa,tak da vsaka cast,z motorjem je definitivno zakon :D

lp,Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov