Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kolikokrat si opravljal-a vozniski izpit?

1.
78
73%
2.
18
17%
3.
8
7%
4.
3
3%
>4.
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 107

Sportiva
Nov uporabnik

Napisal/-a Sportiva Če jul 24, 2003 9:42 am

vse naredo v prvo :) najtezje mi je blo zdravniskega naredit ker onih malih krogecev v onem aparatu sploh nisem vido pa sem mogo povedat na kerem koncu so prekinjeni. pa nevem al sem vse zadel na pamet al je bla sestra tak fajn (res je bla vredi ;)) da mi je vse obkljukala :)

vozil sem kupro SDI-avto ima nenormalne pospeske ;) vozil sem tocno 43min. imel 19 ur zvozenih. o komisiji sem zvedo da ne jaha ker je kot otrok padel iz konja oz. je bil na kociji in je drzal one strike (pri stricu al kje ze) in pol je povozo neki kamen ki ga je rukno pa je pado med dva konja. in se danes se z strahom spominja topota konj med katerimi se je drzal :) meni je bilo tak smesno da sem skoraj rdeco prevozo :)po koncu voznje mi je polno stvari povedal nevem nekje sem sel na tesno mimo ovire bi mogo pocakat nasprotivozevega in po njegovem je gledanje v vzratno ogledalo pomembnejse od gledanja naprej (res sem skozi gledal spegle pa se premalo) pol je pa kr naenkrat pogledal na uro, na hitro rekel "drugace pa cestitam vozniski ispit ste opravli".pol sem pol kolegov napizdo da nisem naredo (vsakemu drugo napako)enim pa da sem naredo pol pa noben ni vedo tocno dokler se nisem pripelo :)

to je to :) pol sem mogel se cakat 2h da sem lahko potrdilo dvignil. pol mi pa se mama ni pustla da se peljem na obcino z potrdilom sem mogo se sestro cakat da me je lahko pelala ob 16:13 sem koncno mel voznisko dovoljene.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če jul 24, 2003 10:23 am

naredu sem ga v prvo :D :P :!: :!: V spominu mi je ostalo pa samo to, ko mi je na ispitni reku un glavni, da sem se na "razfukani" cesti preveč odmikal luknjam :roll: Ne vem kaj bi mi rekel, če bi se vozil ditrekt po luknjah :?: :?:

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če jul 24, 2003 12:23 pm

Smrkec je napisal/-a:Ne vem kaj bi mi rekel, če bi se vozil ditrekt po luknjah :?: :?:

...potem bi ti pa tezil, da ga rita buba... :P in da se nihce ne bo hotel voziti s tabo :noro

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 24, 2003 1:10 pm

je pa res, da smo bli tedaj vsi posrani od strahu in nismo nč nazaj lapal, ker bi tut lahk kej nazaj rekl, a ne???
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jul 24, 2003 2:12 pm

Haby je napisal/-a:Jst sm v tretjem nardil izpit pa vedno padu zarad kaksne bedarije :roll:

¤torej so oni vici o celjanerjih resnični???¤hehehe¤
...ne smem kar želim...

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če jul 24, 2003 2:26 pm

:con

Uporabniški avatar
t|Ny_
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a t|Ny_ Če jul 24, 2003 2:35 pm

Evo se ena punca...tud celjanka :) :P

V tretje naredla. V Celju je kr peklensko nardit.
Obcinske sm naredla v prvo.
1. Sm vse lepo in prav odpelala, edin kar sm naredla je, da sm na obvoznci v rumeno zapelala ( nism prav precenla utripanje zelene) bedarija u glavnem.
2. Sm furala po taki nevihti, da sm kr po avtu skakala, ko je tak grmel. Semaforji so delala pa niso delal...itd pa guzva je bla full. In pol nism bla pozorna in sm eno mal krizisce rahlo zaprla pa enga sm kao izsiljevala na eni obvoznci...ko je full scal pa on ni mel luci przganih. Grrrr...
3. Tu je slo pa vse lepo (hvala bogu)
I-> take se pa zenske prigode :P

In zdej sm prblizn 1 mesec voznica...pazte se me, ce se bote kej po Celju fural :P

Aja...fora pr men je pa bla, da ni noben vedu razn starsev in fanta:) So bli pol vsi sokirani. Se najvecja fora je pa, da je bil fantov foter vcasih instruktor pa na izpitni je tud delu :)

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če jul 24, 2003 2:40 pm

Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če jul 24, 2003 2:55 pm

no da še jaz napišem nekaj...
delal sem tri izpite:
1. za moped leta 1994
2. avto leta 1998
3. za motor leta 2003

1. Za moped sem šel na pole, pa nisem niti vedo kaj je pravilo desnega, pa kaj pravilo srečanja, malo sn že pozabo od takrat ko sn delo za bicikl izpit..heh...no torej, v prvo sn itaq pogrno, v drugo pa naredo. Pol pa samo gasa z APNko, pa smo že auspuhe rezali, bate dajali večje itd. :)

2. za avto sem naredo teorijo v prvo, vožnjo pa tudi v prvo. Na izpitni brez napake, edino malo sn na obvoznici prehitro vozo, ker je bil znak delo na cesti, omejitev 60km/h, delavca pa nikjer nobenega..Sem se pač čez čas odločo, da malo pospešim..hehe..no nekaj časa vozim 80km/h, pa spet zmanjšam in se začnem razburjat zakaj znaki, ko pa ni nobenega delavca nikjer,...pol mi oba rečeta, da te verjetno že so...no potem peljem 60km/h do prvega izvoza, potem pa gasa:)...ko sn parkiral je reko, da sn malo nestrpn glede hitrosti, da pa je tehknika vožnje odlična, še tisti trenutek je iztopil iz avta. Jaz pa samo pogledam inštruktora, pa ga vprašam ja kaj pa je zdaj blo to, pa reče čestitam.OK super :)

3. letos maja pa sn nareo za A izpit, tudi oboje v prvo..Vozim jaz lepo poligon in seveda dosti hitreje kot kandidati pred mano, ustavim, reče komisija ja super je to blo. Pa me vpraša, če že imam motor doma, pa če se že vozim. Mu rečem, da sn se v avtošoli komaj drugič pelal s težkim motorjem, tip me gleda in vpraša od kod pa imam te spretnosti na motorju, češ da jih tu v par urah ne morem dobit.Pa sn mu reko, da sn pač tu natreniral :) in da sn prej APNko non-stop šibal..hehe..potem gremo na cesto in je blo vse ok, nobene napake, edino enkrat sem po nepotrebnem zamenjal pas, ker bi lahko kr iz levega šel v notranji pas krožnega prometa, ampak dobro, to niti ni napaka.

Srečno vožnjo vsem! :)

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Če jul 24, 2003 11:06 pm

teorijo sem v drugo naredil, ker sem mislil da sem dovolj "pameten" da jo naredim brez knjige, potem mi pa pise najnizja hitrost na avtocesti in take bedarije :)

praksa je sla v prvo, edino kaj je bilo: desni bocni smerokaz se je pokvaril in seveda so komisija in instruktor pametovali kaj je narobe...no, potem sem pac s pokvarjenim nadaljeval :)
...edino na zivce mi gre ko slisis iz zadnje klopi: "c c c c" :D
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jul 25, 2003 6:53 am

pro2c je napisal/-a:...edino na zivce mi gre ko slisis iz zadnje klopi: "c c c c" :D

Slika

Uporabniški avatar
bostek
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a bostek Pe jul 25, 2003 8:02 am

jst sm naredu u drugem.
1. padu zaradi premajhne dinamičnosti in ker ko sm parkiral pred Šlandrom malo zadel sneg zadaj
2. strari se zadaj dere naj prehitim kolesarja, jst dam gas ho se zavem sm že v pasu za v desno- mogu bi pa it naravnost, jst dam desni žmigovc pa desno, pa sm naredu!

--> pa še ena prigoda k sm jo slišu - en se voz iz Žalca proti Celju po avtocesti- pa mu je šlo- potem pa ga stari zadaj vpraša kaj bi naredu, če bi mogu zdajle tule avion prisilno pristat- on misli da se zajebava pa mu reče- najprej bi pogledu u lev špigu če me podmornica prehiteva :shock: - pa ga je fuknu!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jul 25, 2003 8:15 am

bostek je napisal/-a:--> pa še ena prigoda k sm jo slišu - en se voz iz Žalca proti Celju po avtocesti- pa mu je šlo- potem pa ga stari zadaj vpraša kaj bi naredu, če bi mogu zdajle tule avion prisilno pristat- on misli da se zajebava pa mu reče- najprej bi pogledu u lev špigu če me podmornica prehiteva :shock: - pa ga je fuknu!

Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe jul 25, 2003 11:20 am

"najprej bi pogledu u lev špigu če me podmornica prehiteva"

lol :lol: :lol:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe jul 25, 2003 11:21 am

:DDD :vc :mrgreen: :noro :rofl :har :D :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jul 27, 2003 2:43 pm

zoranwagen je napisal/-a:Malo prej bi moral bit v avtu pa bi videl premetavanje!

:har :har :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne jul 27, 2003 2:45 pm

JOYride je napisal/-a:in jst direkt v taprvo enosmerno... (seveda v narobno smer) :twisted:

Jao jao jao :P :P :P :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne jul 27, 2003 3:06 pm

bostek je napisal/-a:najprej bi pogledu u lev špigu če me podmornica prehiteva :shock: - pa ga je fuknu!

:har :har :har
Dobro mu je odgovoril nazaj. Jaz bi skoraj 100% kaj zabluzu in bi me itak vrgu.

Vse sem naredil v prvic sem pa zato za moped v 8.razredu sel 3x :mrgreen: Mislim da ni bilo kaksnih posebnosti. Delal sem ga v snegu v Januarju -> obup. Ampak mi je slo. Enkrat sem enga nekaj izsilil pa se nekaj sem narobe naredil pa se prav ne spomnim. Na koncu mi je ta iz komisije podejal resnicno lep rek pa se ga zal ne spomnim. Aja mi pa nekaj ni bilo jasno. Ko sem naredil te mejckene napake pa se instruktor kar strinja. :shock: Pa caki mal. Ga pogledam pa si mislim. Pa clovek bozji ti si ja na moji strani pa ne mores sedaj govoriti proti meni. Ocitno je bila to dobra taktika, kot sem ze omenil sem naredil. Greva v pisarno vse porihtamo in nazaj ven na mraz in rece instruktor. A ti si zadnji? :shock: :shock: Hm...?!?1 Kaj ze :?:. In veselo odvrnem. Zadnji zadnji. Namrec vsi v druzini ( brat in sestra ) smo bili pri istem. TISAL se je pa z Ford Fiesto.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Ne jul 27, 2003 4:25 pm

Teorijo v prvo, društven v prvo fuknu (sm biu čist zblojen), v drugo bp, glavna sem meu srečo da je biu šef avtošole z mano in je imel psihični vpliv na komisijo :twisted: ki me je spustil naprej kljub trem (majhnim) napakam :D :D .

BTW: Ženske ne bi smele vozit in se mi še sanja ne kako nekatere dobijo izpit. :evil:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne jul 27, 2003 6:33 pm

Use razn glavne u prvo, glavno pa u drugo...prvič me je un razbacani z roške fuknu, k sm ustavu u križišču na zelenmu semaforju...na pasu za desno zavijanje, mogu bi it pa naravnost po levmu pasu, k je biu pa totalno zaštopan...in nisn vedu al bi šou po avtobusni naprej, al bi se u križišču uvrstu (TOTALNA GREŠKA), na varjanto d bi pa desno zaviu pa nism pomislu...ne vem zakaj...drgač sm pa prvo glavno zvozu breu ostalih napak...tehnišno brezhibna, furu sm pugija 206 1,4 HDI, niti 1x mi ni cuknu...na drugi glavni mi je pa na viču v enmu križišču crknu, ker sm meu volan do konca namotan, k sm zlezu preveč v globino...pa nč druzga, in zdle mam točno 1 mesec izpit, pa sm meu samo eno krizno situacijo...oz. dve...enkrat sm se u petki z totalno znucanimi gumami na konc slovenske u trnomu pr 40 na uro skor zadrajsu v ograjo, sam sm pravočasno popustu bremzo in lepo zvozu ovink, druga krizna je bla pa zdle na morju, k po ravnini prehtevam dva motorista, v daljavi vidm avto, prehtim tapruga, ta drug mi pa po gasu stop, kljub temu d je vidu avto pred mano...jst vidm d ne bo šlo, se obesm na bremzo, abs zaropota, in šus nazaj desno, gledu pa skoz u špegu d ne bi pojebu ta druzga motorista...in v tistm trenutku k sm biu na desnem pasu, mim mene švigne parkeran nizozemc prleplen na trobli...use se je pa dogajal nad 100kmph ob 3eh zjutri...od takrt naprej furam močno bl u izi...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov