no da še jaz napišem nekaj...
delal sem tri izpite:
1. za moped leta 1994
2. avto leta 1998
3. za motor leta 2003
1. Za moped sem šel na pole, pa nisem niti vedo kaj je pravilo desnega, pa kaj pravilo srečanja, malo sn že pozabo od takrat ko sn delo za bicikl izpit..heh...no torej, v prvo sn itaq pogrno, v drugo pa naredo. Pol pa samo gasa z APNko, pa smo že auspuhe rezali, bate dajali večje itd.
2. za avto sem naredo teorijo v prvo, vožnjo pa tudi v prvo. Na izpitni brez napake, edino malo sn na obvoznici prehitro vozo, ker je bil znak delo na cesti, omejitev 60km/h, delavca pa nikjer nobenega..Sem se pač čez čas odločo, da malo pospešim..hehe..no nekaj časa vozim 80km/h, pa spet zmanjšam in se začnem razburjat zakaj znaki, ko pa ni nobenega delavca nikjer,...pol mi oba rečeta, da te verjetno že so...no potem peljem 60km/h do prvega izvoza, potem pa gasa:)...ko sn parkiral je reko, da sn malo nestrpn glede hitrosti, da pa je tehknika vožnje odlična, še tisti trenutek je iztopil iz avta. Jaz pa samo pogledam inštruktora, pa ga vprašam ja kaj pa je zdaj blo to, pa reče čestitam.OK super
3. letos maja pa sn nareo za A izpit, tudi oboje v prvo..Vozim jaz lepo poligon in seveda dosti hitreje kot kandidati pred mano, ustavim, reče komisija ja super je to blo. Pa me vpraša, če že imam motor doma, pa če se že vozim. Mu rečem, da sn se v avtošoli komaj drugič pelal s težkim motorjem, tip me gleda in vpraša od kod pa imam te spretnosti na motorju, češ da jih tu v par urah ne morem dobit.Pa sn mu reko, da sn pač tu natreniral

in da sn prej APNko non-stop šibal..hehe..potem gremo na cesto in je blo vse ok, nobene napake, edino enkrat sem po nepotrebnem zamenjal pas, ker bi lahko kr iz levega šel v notranji pas krožnega prometa, ampak dobro, to niti ni napaka.
Srečno vožnjo vsem!