Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če sep 11, 2003 9:57 pm

obby: si dal neonke spodej?

Pictures please! ;)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če sep 11, 2003 10:59 pm

Hmmmm obby ja čist možn ja ker delam popoldne.Iz kot pa si sploh pa btw kak avto maš? pa lahk mi PM pošlješ če ti tle gor ni za bluzit:)Da bom sploh vedu kdo me je sreču:)Emmm z mojimi lučmi je pa tko da sem mel not XE-blue pa so crknile.in sem dal not philips plus al neki tazga (stara fora ) in svetijo rumeno kao pa mal modrikasto se vid sam morš ornk pogledat.No pol mi je pa zadnjič ena u mb crknila pa ker mam modro pozicijo sem šel na pumpo kupit obično žarnico H4 in kao je navadna ona druga pa rumena in zato se tok hud vidi razlika.Drgač pa tnx za pohvalo neonk sam men se zdi da premal svetijo:)
No u glavnem morm dobit neke žarnice ki bojo dajal res belo svetlobo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če sep 11, 2003 11:03 pm

aja obby glede neonk tvojih je pa tko, da sem vidu že kr nekaj avto z neonkami in ti točn ne morm reč kak se vidjo na tvojem je pa res da na vseh zgledajo ql.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če sep 11, 2003 11:07 pm

LIskotu itak svetijo luci ko eni stari katri al pa se huje!
:lol:
No edino ko je mel 100Watne zarcne pol je resn haralo

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc Pe sep 12, 2003 9:24 am

Boych je napisal/-a:@grehc: kje se da kupit te Philips vision plus+50, ter cena za H7 in H1 ?

Kaksno svetlobo majo, bolj belo ali modro :?:
Še kdo ki ima izkušnje z njimi :?:

LP Boych

Zdravo, sicer ne vem iz kje si vendar philips vision+načeloma ni problem dobiti. Z H4 so bili zelo zadovoljni z H1 tudi z H7 pa nekoliko manj, ker so že vse H7 avtomatsko+50. No najbrž je šel razvoj že kaj naprej od takrat ko je veljalo tole moje pisanje, glede modrih žarnic pa bi želel opozoriti samo to, da vedno kupite žarnice, ki imajo modro steklo, le te bodo sevtile modro-belo, če kupite tiste, ki imajo pobarvano steklo svetijo v mavrici, kar pa sploh ni dobro.

Kdo ma problem z žarnicami v meglenkah naj jih malce opiše pa bomo poiskusili ugotoviti katere so notri.

Lp
Grehc

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe sep 12, 2003 10:13 am

bom jih poslikal, pa napisal kaj piše na njih... samo sem se poskusil pozanimati, pa... niso še niti enkrat videli take žarnice v trgovini z avtomaterialom

bom poslikal danes, v nedeljo bo na netu slikca
Slika

Uporabniški avatar
obby
Novinec

Napisal/-a obby Pe sep 12, 2003 12:03 pm

Včeraj sem namontiral 70 cm dolge neonke pod prag. Bom poslikal pol pa jih na ogled postavil.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe sep 12, 2003 10:59 pm

obby kaj črnega oz. temnega twingeca maš? ko se skor vsak dan srečama v bližini Radelj????
Slika

Uporabniški avatar
obby
Novinec

Napisal/-a obby So sep 13, 2003 10:22 am

Tako je. Na šipi mam pa bridgestone napis.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So sep 13, 2003 12:08 pm

obby kaj nis prej povedu? Jaz pa vedn gruntam čigav je tist twingec :lol:
Ma sam rees dobrega twingeca maš men je res svetovn.Sicer pa glede na to da sma tok blizu doma bi lahk kdaj šla na pir a? :)
Slika

Miaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Miaa Če sep 18, 2003 3:17 pm

Sicer pa lahko bratovo stran pogledate k prodaja Xenonke : http://premium.volja.net/vincenzo/

LP

merdzo
Nov uporabnik

Napisal/-a merdzo Če sep 18, 2003 4:27 pm

Živjo!

Ravno danes sem šel mimo trgovinice Gamma center v kleti hale A, BTC.
Osram Silverstar = 1.790,00 SIT

lp

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če sep 18, 2003 4:38 pm

grehc je napisal/-a:
Boych je napisal/-a:@grehc: kje se da kupit te Philips vision plus+50, ter cena za H7 in H1 ?

Kaksno svetlobo majo, bolj belo ali modro :?:
Še kdo ki ima izkušnje z njimi :?:

LP Boych

Zdravo, sicer ne vem iz kje si vendar philips vision+načeloma ni problem dobiti. Z H4 so bili zelo zadovoljni z H1 tudi z H7 pa nekoliko manj, ker so že vse H7 avtomatsko+50. No najbrž je šel razvoj že kaj naprej od takrat ko je veljalo tole moje pisanje, glede modrih žarnic pa bi želel opozoriti samo to, da vedno kupite žarnice, ki imajo modro steklo, le te bodo sevtile modro-belo, če kupite tiste, ki imajo pobarvano steklo svetijo v mavrici, kar pa sploh ni dobro.

Kdo ma problem z žarnicami v meglenkah naj jih malce opiše pa bomo poiskusili ugotoviti katere so notri.

Lp
Grehc

Pa lahko "na oko" sploh ločiš tiste, ki so pobarvane od tistih, ki imajo barvno steklo?

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če sep 18, 2003 8:52 pm

en pravi XENON brener + štarter in kablovje je 150 evrov. rabiš 2. ce imate leče pred parabolami ali v meglenkah...kle mate rešitev. ne pa ene pofl na modro prebarvane žarnice. ko otroci ki se igrajo z lučkami....

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 18, 2003 9:22 pm

Še moj predlog... Na sliki mam not Krawehl H7 plasma white žarnce, dobi se jih v hali A v BTCju... Svetjo čist belo svetlobo in to zelo močno, kljub temu da so 55W.
Mamo doma Espaca IV s bixenonkam in morm rečt, da tko nikol ne bo nobena navadna žarnca svetla, ampak je pa tole dovolj dobro in mislim da maximum H7 žarnic...
Drugače sm pa sprobou že vse žarnice o kterih se kle pogovarjate (philips, osram..), pa so te najbol...

(na sliki so photoshopane feltne)
http://freeweb.siol.net/smrti/feltne.jpg
Slika

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 9:55 pm

Ali mogoče kdo ve, če obstajajo žarnice HB3 (r. clio z dvojno optiko), ki bi svetile močneje, oziroma svetleje? Nekaj takega kot osram silverstar ali philips blue vision?

LP :D

Ginness
Nov uporabnik

Napisal/-a Ginness Pe sep 19, 2003 1:40 pm

Alo

Katere žarnice svetijo naj bol modro:- h1
-h4
-...
Katere naj bol belo: -...

Katere naj bol rumeno: -..

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan So sep 20, 2003 8:25 am

H4 LAHKO svetijo bol modro kot H1. N1ke sem sicer samo ene malo modrikaste probal, ampak so dajale malenkostno man rumeno svetlobo kot normalne Halogen.
Slika

blink182
Nov uporabnik

Napisal/-a blink182 Če okt 30, 2003 11:08 am

A ta iz interšpara BLUE-XE je tista italjanska zadeva? A je kdo že probal neke HELMER... http://www.olef-sp.si/zarnice.htm ....baje da so te še bolj bele in modre od KRAWEHL.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov