Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
toyota_celica
Novinec

Napisal/-a toyota_celica Po jul 02, 2007 11:06 am

faak nisem na mojo srečo še nikol tega vido v mb
ko si misliš da je država že itak v k**ci pa vidiš da se še hujše stavri dogajajo
TOYOTA 4EVER!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Po jul 02, 2007 11:10 am

Imbicili! Nimam besed. Kaj bi bilo s strani zakona, da ti njega zrineš s ceste in se komu od njih kaj zgodi? Dobre živce si imel. Meni bi verjetno prekipelo in bi ga butnil da bi poletel nekam, potem pa bi klical policijo.
Slika

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po jul 02, 2007 11:16 am

uros_p je napisal/-a:Imbicili! Nimam besed. Kaj bi bilo s strani zakona, da ti njega zrineš s ceste in se komu od njih kaj zgodi? Dobre živce si imel. Meni bi verjetno prekipelo in bi ga butnil da bi poletel nekam, potem pa bi klical policijo.

Ko se pelješ takole, ti gre vse po glavi, sicer nič pametnega ampak mel sem pa en cilj - če bi me cupra samo hotela prehiteti, bi definitivno letela iz ceste, ker sem si rekel, da me noben ne bo prehitel, ker potem ne vem kaj bi bilo z nama. Niti ne upam si pomisliti. Če bi pa hotel razbiti okno na mojemu avtu, bi ga pa vžal pa direktno rikverc v parkirano Ibizo.
Zadnjič spremenil Jaka156, dne Po jul 02, 2007 11:19 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po jul 02, 2007 11:19 am

ja pol bi biu pa konc koncev se ti kriv za povzroceno nesreco, kao namerno zrinu s ceste. Men vrjem ;)

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po jul 02, 2007 11:20 am

Res bi mi dol viselo. Vsaj živ bi bil.

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Po jul 02, 2007 11:30 am

vesolc je napisal/-a:ja pol bi biu pa konc koncev se ti kriv za povzroceno nesreco, kao namerno zrinu s ceste. Men vrjem ;)

Ravno to je problem. Tukaj se mi zdi da nekaj manjka v zakonu. Če sam sebe zaščitiš, zna biti da boš kriv in nosil posledice. Po drugi strani pa če se ne zaščitiš pa te lahko doleti še kaj hujšega. Res težka situacija. Ampak jaz bi verjetno najprej mislil nase in na svojo punco in v tistem trenutku naredil kar bi se mi takrat zdelo najbolje. Če to pomeni zrinit s ceste, bi zrinil.

Še dobro Jaka, da se je končalo tako kot se je.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po jul 02, 2007 11:35 am

kaj pa če mu med potjo avto razbijes in tudi sebi? in seveda da greš potem na policijo z podatki in posnetki?

Drugače pa kak mesec nazaj ko je nekje u šiški bil nek koncert je en d**** na drenikovi po pasu za naprej vozu naprej , bremza ter rikverc in delu pizdarijo vozilom za sabo ter upiu neki... baah... pijandurcine!

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po jul 02, 2007 11:36 am

Pa kaj je z vami? Najbolj da bi mi punca ga fafala vmes pa bi še to snemala. Kaj boš snemal med bežanjem
Zadnjič spremenil Jaka156, dne Po jul 02, 2007 11:39 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jul 02, 2007 12:07 pm

res si imel srečo, da se je sploh izšlo tako, kot se je. Ne morš verjet, kva vse se dogaja na cestah.
Še dobr, da te pol naprej niso spet zasledoval in te tkole je.al na cesti
Slika

Uporabniški avatar
sofoiks
Nov uporabnik

Napisal/-a sofoiks Po jul 02, 2007 12:12 pm

Ljudje lepo vas prosim da ne pišete komentarjev kot so "tisti šiptarji". Kot prvo šiptarji so albanci in nevem kej ima to veze z "romi". In pa da take in podobne stvari nevem če so omejene na cigane, albance, bosance, itd. Lahko je tudi kdo iz preljube deželice, ki je malo usekan samo da ga še nisi srečal. Jebiga tko je v vsaki državi nekdo oziroma neka nacija izobčenci.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po jul 02, 2007 12:17 pm

Se opravičujem, če sem kakšnega užalil v tej temi, ampak sem 100% da so bili cigani. Eden je bil 10 cm stran od mene, le šipa je bila med nama.

Mam pa za cigane isto mnenje kot za pedre: Nič nimam proti njimi, samo naj se me ne dotaknejo.

P.S.: Se pa čudim, da noben ne reče: jst mam megalajtko za take, jst pam baseball kij. Ej nič ti ne pomaga pri petih modelih. Mislim da samo poslabšaš zadevo

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jul 02, 2007 12:23 pm

okno bi odprl pa na gobec pol pa bi nazaj zaprl okno :D :D :D

Uporabniški avatar
sofoiks
Nov uporabnik

Napisal/-a sofoiks Po jul 02, 2007 12:25 pm

lej ti si naredu 100% pravilno kar bi bilo drugače bi bilo narobe mogoče. Tvoj cilj je bil odnesti celo kožo sebi in punci in to si dosegel. Igranje kakšnega frajerja je pa totalna bedarija, ker nikoli neveš kaj imajo za pasom in ostati invalid ali kaj podobnega tako da svaka čast za opravljeno nalogo. Zdaj pa čim prej zberi ene 5 avtov z kolegi pa pejte tja ampak ti sam prvo pol pa poklič ko te začnejo jebat in uni za tabo pa bojo videl kako pa kaj se bojo samo v avto usedli pa spizdli verjem

Dandy
Novinec

Napisal/-a Dandy Po jul 02, 2007 12:26 pm

NO COMMENT!!!!!!!

Kolegu se je v Mariboru ko je šel na faks zgodila podobna zadevščina,peljal se je po tisti cesti ko gre iz avtoceste proti Rutarju in prehiteval nekega tovornjaka na kar mu je za njim priblendal en avtomobil (znamke se ne spomnim) kolega pa je vozil passata in ker se mu ni takoj umaknil ker je ravno prehiteval in se nato umaknil ga je tisti "osebek" prehitel in se mu nekaj drel čez šipo,kolega je reagiral podobno in mu nekaj nazaj migal z glavo nato je tisti "osebek" potegnil pištolo in jo nameril v njega,kolega je pohodil bremzo do kraja on pa se je odpeljal mimo....

Takšnih in drugačnih "osebkov" je na cestah vse več in treba bo razmišljati o avtomobilih z nad 300KM...:)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po jul 02, 2007 12:31 pm

naj****? če bi se meni kaj takega zgodilo in če bi imel možnost jim kaj naredit bi to tudi storil. če za njih ne veljajo zakoni ne bodo niti zame. zrd mene tudi če jih pobijem vse! če pa bi mi slučajno kaj sodili bi se naredil glupega. in bi jim reku da če svojega živ. zaradi par bedakov ne mislim ogrožat. in da sem naredil vse samo v samoobrambi.

ta sistem je že toliko pokvarjen da počasi ga ne bom jebal več. policaji so samo takrat ko se kaj zgodi, nikoli pa preden se kaj zgodi. delajo za državo in država jim ukazuje da kasirajo ne pa da nas varujejo. po pravici povedano jz policaja ki meri na radar al karkoli nisem videl že en lep čas pri nas. pa ni da je koper in okolica majhna. v bistvu lahko delamo karkoli hočemo, ker čim je en par mrg, si oni ne upajo niti blizu ker vejo da bi dobili po pi***.

in zakaj ne lovijo kakih ciganov in podobno? jz tega v časopisu nisem še zasledil.

in še, en falus v moji državi me ne bo zajebaval, temveč obratno!
gassssssssssssssssss

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Po jul 02, 2007 12:38 pm

to pa je pizdraija! :o tudi sam imam eno izkušnjo, napadli pa so nas, ko smo bili parkirani (bočno v ulici) in smo še nekaj govorili preden smo speljali. vidiš nek čudn folk, kako je začel teči proti avtu in tako je bila PRVIČ uporabna, ampak zares uporabna tipka za zaklepanje vseh vrat. Ker ni ratalo dovolj hitro speljati, je tipu ratalo še brcnit v šipo - kolega je bil malo krvav, to je bilo pa to. Steklo pa še zdaj najdem po avtu.

ostali smo celi, kar je važno, strošek pa je bil ca 20 takratnih jurjev in dolgotrajno sesanje :x

Slika

Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jul 02, 2007 12:50 pm

Pol pa še take podpiramo naša državica... Jao...Ljudje ki so poročeni pa imajo stanovanja pa poštene službe pa vse OK si itak sploh neupajo imeti otrok saj te vdari stvar po denarnici, vsepovsod padeš v najvišje range. najbolje, da si samohranilka brez službe pa še lepo dobiš plačano vseskup takih slovencev je kapla v morje proti ostalim. Mi smo pač idioti ko se vsakojutro pelješ v službo pa delaš za to drhal... Kdo je opravičen dam takoj je pa 90% neupravičenih in se le igrajo z butasto zakonodajo slovenije moje dežele... Zdaj se že politiki mede seboj tožijo ko da nimajo kaj blj pametnega za delat... Razen, da se ukvarjajo z nezakonitimi posli ker imajo časa na pretek pa vozijo odlične avte pa delajo zgago ter grozijo okoli... Brezveze škoda tipkovnice pa žvcev pa celega sistema...

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po jul 02, 2007 1:08 pm

V takih primerih ti policija ne more pomagat, ker so enostavno prepočasni in ker je sredi ničesa je težko najt 3 dirkajoče avte. Dokler ne bo policija bolj efektivna, pa bodo pisali kazni za 10kmh prekoračeno omejitev, napačno parkiranje, lovili 'kriminalce' kot so rekreativni uporabniki marihuane, preganjali ljudi ki ne dajo mira po 22. uri, resen kriminal pa bo ostal nedotaknjen, ker je za policaje prenevaren in prenaporen. Dobrodošli v Sloveniji kjer pošteni ljudje najebejo, kriminalcev pa se boji celo policija. Ah naj še mi kdo reče, da je ponosen slovenec v taki državi...jaz definitivno nisem.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov