Nixxon je napisal/-a:Zakaj pa tako hitro menjat dober avto. OK, če narediš ful kilometrov na leto, ampak drgač pa sam dnar spušiš.
Martin je napisal/-a:Jo , bo nekaj takšnega ja.Samo meni in še marsikomu na tem forumu ne gre vglavo da je avto potrošniški materjal ker se nam avti dopadejo preveč.Povej ti enemu lastniku MB AL PA PORŠEJA al pa ne vem ferrarija da ima potrošniški materjal na 4 kolesih.Avto po moje je nekaj več kot potrošniški materjal(ne velja za vse avte).
Nixxon to je tisti problem ker dnar spušiš če ga prodaš po 1,2,3..letih al pa avto držiš več časa. V obeh primerih izgubiš preveč.Zato bi bilo pametno se vozit vsi v starih trabakulah (nekateri se in jih prav en drek briga za nove avte) in praktično ne izgubit ničesar temveč še pridobit ker tako ne pešačimo.
mazda-mx3 je napisal/-a:Rad bi videl, da si lahko tudi za manj kot 1 mio kupis nekaj kar ti ne bo treba nonstop popravljad, da ne bo imelo vec kot 150k kilometrov ali pa da ne bo starejse od 12 let.....nekaj v tem stilu.
zupi13 je napisal/-a:Martin je napisal/-a:Jo , bo nekaj takšnega ja.Samo meni in še marsikomu na tem forumu ne gre vglavo da je avto potrošniški materjal ker se nam avti dopadejo preveč.Povej ti enemu lastniku MB AL PA PORŠEJA al pa ne vem ferrarija da ima potrošniški materjal na 4 kolesih.Avto po moje je nekaj več kot potrošniški materjal(ne velja za vse avte).
Nixxon to je tisti problem ker dnar spušiš če ga prodaš po 1,2,3..letih al pa avto držiš več časa. V obeh primerih izgubiš preveč.Zato bi bilo pametno se vozit vsi v starih trabakulah (nekateri se in jih prav en drek briga za nove avte) in praktično ne izgubit ničesar temveč še pridobit ker tako ne pešačimo.
trabakula=vrsta čolna/ladje???
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov