Kateri avto pa imaš (oziroma kateri servis je tako šlampast?)giana je napisal/-a:Jaz sem prejšnji teden peljala avto na "pregled" servis, ker mi nekaj cvili na kolesih, kasirali so mi 25€ in so mi izdali tisti papir oz. kontrolni listek, ki ga dobiš, ko greš delati servis na 20 000 km. ... na nejm so bile same kljukice, kdaj pa nisp??, halooo jaz avto pripeljem, da mi pogledajo podvozje, oni so pa šli preverjat če mi delujejo luči, koliko imam povpr. porabo, če delajo brisalci, ... itd.
Patrik_A3 je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Njah, so cene take...
Sicer ne vem koliko je res, stric ma Golfa IV pa je tud bolj šparoven človek, je vprašal če lahko prinese svoje filtre in olje, pa so rekli da lahko in se kar pozna. Mislim pa da vozi k Mihaliču pri Grosupljem...
samo potem lahko kr pozabiš na kakšno garancijo nad delom...ker če bi potem kaj crknilo pa bi se servis znašal da je bil del kriv zato...v trgovini pa bojo rekli da so na servisi narobe naredli...in kaj si pol lahko? samo pod nosom obrišeš z vsem gnarom ....
če že je to tak,raje še te enna niti na servis zapeljem avta,pa prišparam še tam denar...pa ga zapeljem k kakemu ko doma dela.... knjigice pa itak dobiš za 50€ ali pa 100€ poštemplanerazn če maš renoja....tam pa nemreš zafelšat servisov,ker majo evropsko bazo
maius28 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Njah, so cene take...
Sicer ne vem koliko je res, stric ma Golfa IV pa je tud bolj šparoven človek, je vprašal če lahko prinese svoje filtre in olje, pa so rekli da lahko in se kar pozna. Mislim pa da vozi k Mihaliču pri Grosupljem...
samo potem lahko kr pozabiš na kakšno garancijo nad delom...ker če bi potem kaj crknilo pa bi se servis znašal da je bil del kriv zato...v trgovini pa bojo rekli da so na servisi narobe naredli...in kaj si pol lahko? samo pod nosom obrišeš z vsem gnarom ....
če že je to tak,raje še te enna niti na servis zapeljem avta,pa prišparam še tam denar...pa ga zapeljem k kakemu ko doma dela.... knjigice pa itak dobiš za 50€ ali pa 100€ poštemplanerazn če maš renoja....tam pa nemreš zafelšat servisov,ker majo evropsko bazo
Tudi pri renaultu se da mimo evropske baze. Sam malo moraš bolj podmazati. Preverjeno!!
OLI je napisal/-a:Ja res je se kar strinjam z nekaterimi, na servisu pač gledajo vse po seznamu ja.
Sem bi sam in sem videl, važno je da mine servisna ura, potem vse obkluka in to je to.
Na servisu imajo za vsak avto in vsak servis predvideni čas in toliko boš plačal pa pika.
Pa še nekaj: vsi si govorimo, da za štempel moraš plačati, ja samo štempel se da tudi kupiti oziroma ponarediti.
Primer: kolega je prodal Renault senika v avtohišo v Žalec, po slučaju ga je kupila sokrajanka, ki ga osebni sploh ni poznala , avto ni bil nikoli na servisu ampak ko je prišel iz te avtohiše je imel vse poštemplano in zbite kilometre. Hvala lepa.
Moje mnenej . LP
OLI je napisal/-a:Ja res je se kar strinjam z nekaterimi, na servisu pač gledajo vse po seznamu ja.
Sem bi sam in sem videl, važno je da mine servisna ura, potem vse obkluka in to je to.
Na servisu imajo za vsak avto in vsak servis predvideni čas in toliko boš plačal pa pika.
Pa še nekaj: vsi si govorimo, da za štempel moraš plačati, ja samo štempel se da tudi kupiti oziroma ponarediti.
Primer: kolega je prodal Renault senika v avtohišo v Žalec, po slučaju ga je kupila sokrajanka, ki ga osebni sploh ni poznala , avto ni bil nikoli na servisu ampak ko je prišel iz te avtohiše je imel vse poštemplano in zbite kilometre. Hvala lepa.
Moje mnenej . LP
ban je napisal/-a:Kolega je mel večri na prvem rednem servisu svojga golfa V 1.6 bencin motor. Avto je pelu na uradni servis in so mu naračunal 180 EUR. Ne vem, sam zame je to ena velika nategancija. Menjava olja + filtrov + pol ure dela pa tolk dnarja? Men to nekak ne potegne. A je to res relana cena na uradnih servisih?
Patrik_A3 je napisal/-a:OLI je napisal/-a:Ja res je se kar strinjam z nekaterimi, na servisu pač gledajo vse po seznamu ja.
Moje mnenej . LP
lol,kaj ti te poštemplana knjižica nuca,če pa lahko v vsaki avtohiši pogledaš v reno bazo pa vidiš takoj ali je vse okey ali ni.... tudi za avto naprimer če pripelješ s tujine (RENOJA) lahko pri nam v SLO preveriš servise,ali je bil na rednih servisih ali ne,tak da pri renoju te ne more več noben nategnit
maius28 je napisal/-a:To ni res. Da se tudi bazo priredit in sicer enkrat letno.... Kako pa gre to pa naj ostane skrivnost....
maius28 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:OLI je napisal/-a:Ja res je se kar strinjam z nekaterimi, na servisu pač gledajo vse po seznamu ja.
Moje mnenej . LP
lol,kaj ti te poštemplana knjižica nuca,če pa lahko v vsaki avtohiši pogledaš v reno bazo pa vidiš takoj ali je vse okey ali ni.... tudi za avto naprimer če pripelješ s tujine (RENOJA) lahko pri nam v SLO preveriš servise,ali je bil na rednih servisih ali ne,tak da pri renoju te ne more več noben nategnit
To ni res. Da se tudi bazo priredit in sicer enkrat letno.... Kako pa gre to pa naj ostane skrivnost....
scuba je napisal/-a:Ni preverjene ampak v Nemčije baje da se grejo precej okoli tega ali "pooblaščeni " ali pa "nepooblaščeni" servis. Stvar je v ta -zakaj drugi mehanik naj ne bi bil dovolj poučen kot npr. VW mehanik". Pa vsi vemo da marsikateri mehanik ki se količkaj zanima za delo, tudi internet in revije, ve mogoče dosti več od pooblaščenega mehanika. Ne govorim o šušmarjih ampak o prijavljenih s.p.-jih:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov