Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Če avg 02, 2007 12:27 pm

RENO911 je napisal/-a:Registracija in zavarovanje bi bila zelo ugodna rešitev (tudi za kolesarje). Kolikokrat se zgodi da kateri kolesar oplazi kak odbijač in se potem na vse pretege matra, da ne bi rabil plačati tistih 200€ popravila. Če bi imel zavarovanje za škodo, ki jo povzroči, bi bilo veliko lažje reševati takšne probleme.

:jao:
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
darkplay
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a darkplay Če avg 02, 2007 12:27 pm

če bi blo tak ko si narisu bi še šlo, če so se pelal kr tak na izi 6 kom, tak ko ena žoga. če bi z zraka gledal.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če avg 02, 2007 12:27 pm

darkplay je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
in se konec tedna v najvecji guzvi pujsa po Betinu navzgor s 7 km/h, po sredini voznega pasu, seveda.

Ja je že taka "gužva" in tok počasna kolona, da to lahko dela a ne? Ne verjamem pa, da kolesar vozi po sredini ceste, za njim pa kolona trobljajočih avtov, on jih pa ignorira...

am jaz sem mel več primerkov, sam s tem da je bla gruča kolesarjev, vozla se je kot da bi bla cesta njihova, oziroma kot da bi bili en tank. :evil: ker so bili tako "široki" jih niti prehitet nisi mogel, ko so le po 15 min pogruntali da pa mnde ne gre tako, da bom mnde enga mel počasi na havbi ko mi bo dopizdilo, pa so se organizirali da so sprostili majhen konec cestišča.
Jaz ne vem kje so škifi ko jih rabiš :)

je pa tud tak, da vsi nismo enaki, ne kot kolesarji, ne kot vozniki avtomobilov, tovornjakov. so eni biseri vsepovsod in ostali ki smo "normalni"

je pa na žalost par "kekcev" kateri mislijo da so carji če ma kolo in se vozi po cestišču kot neka stara bakica, ki nima ravnotežja.

Ti si primer zelo strpnega šoferja da se celih 15 min. cjaziš za kolesarji. Svaka ti čast :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
darkplay
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a darkplay Če avg 02, 2007 12:32 pm

ban je napisal/-a:
darkplay je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
in se konec tedna v najvecji guzvi pujsa po Betinu navzgor s 7 km/h, po sredini voznega pasu, seveda.

Ja je že taka "gužva" in tok počasna kolona, da to lahko dela a ne? Ne verjamem pa, da kolesar vozi po sredini ceste, za njim pa kolona trobljajočih avtov, on jih pa ignorira...

am jaz sem mel več primerkov, sam s tem da je bla gruča kolesarjev, vozla se je kot da bi bla cesta njihova, oziroma kot da bi bili en tank. :evil: ker so bili tako "široki" jih niti prehitet nisi mogel, ko so le po 15 min pogruntali da pa mnde ne gre tako, da bom mnde enga mel počasi na havbi ko mi bo dopizdilo, pa so se organizirali da so sprostili majhen konec cestišča.
Jaz ne vem kje so škifi ko jih rabiš :)

je pa tud tak, da vsi nismo enaki, ne kot kolesarji, ne kot vozniki avtomobilov, tovornjakov. so eni biseri vsepovsod in ostali ki smo "normalni"

je pa na žalost par "kekcev" kateri mislijo da so carji če ma kolo in se vozi po cestišču kot neka stara bakica, ki nima ravnotežja.

Ti si primer zelo strpnega šoferja da se celih 15 min. cjaziš za kolesarji. Svaka ti čast :bow :bow :bow

tak je zadeva, res da moj avto ni lep, pa da je rjast.... ampak ga mam vseeno rad in nebi rad da mu kaj naredim iz jeze, ker avto ni nič kriv, kar se pa tiče onih kolesarjev, pa tud nebi mel rad kirega na havbi da bi mi jo počohal (hec)
včasih moreš bit strpen, ker ti ne preostane drugega. Raje počakam, kot pa da naredim bedarijo za katero bi obžaloval. ;)

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Če avg 02, 2007 12:38 pm

Zanimiva tema, vendar se mi zdi, da zadevi ne bomo prišli do konca.

Sam sem tako avtomobilist, kot tudi kolesar in pešec. Vseeno kako sem udeležen v prometu opažam približno iste stvari.

Avtomobilisti v glavnem mislijo da so sami na cesti in da cesta pripada samo enemu izmed njih. Posledično jih moti vsak drug udeleženec v prometu, pa naj bo to kolesar, pešec al pa drug avto. Da mi nekdo že od daleč na AC blenda, medtem ko jaz prehitevam s 130 je debilnost.

Kolesarji - dokler je en sam ni panike (izven naselja). Če sta dva, je že redkost, da bosta vozila en za drugim. Skupine so pa sploh poglavje zase. V mestih so pa kolesarji za pobit. Ne jebejo smeri vožnje, ne jebejo rdečih luči, ne jebejo pešcev, ne jebejo kolesarskih poti - v glavnem so carji. To gre še meni kot kolesarju blazno nekam.

Pešci - dostikrat mislijo da se mora enostavno ves promet njim podrejat. Ne levo, ne desno ampak kar direkt na cesto, ti bremzaj ko budala. Ko se semafor iz zelene spremeni v rdečo bodo zihr še 10 sekund hodili čez. Hoja po kolesarskih poteh - če je možno po sredini, da sta tudi oba pasova zasedena. To je pa ja zabavno. Če so zraven otroc je zabava še toliko večja. Al pa kakšnemu psu kamne metat po kolesarski stezi, al pa hodit po eni strani steze, pes pa na fleksu na drugi strani drek voha.

Dejstvo je, da so na cestah različni udeleženci, ki pa imajo(mo) enake pravice - razen če je to z znaki drugače določeno. Torej moramo vsi paziti en na drugega, čim manj ovirati en drugega in biti precej strpni. Noben izmed udeležencev pa ni angelček. In tudi niso vsi udeleženci taki, kot je zgoraj opisano. K sreči so tudi svetle izjeme, ki pa so žal ogrožena vrsta.

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Če avg 02, 2007 12:42 pm

Pavel_P je napisal/-a:Gre se za postavitev ob bočnem vetru..
Slika
Morjo pol postrani vozit da si delajo zaveterje. Nam je lahko govort k nam nič ne piha :( Če ne pa sam prva, 8k rpm pa mimo...

Za tole pa 90% kolesarjev na naših cestah še slišalo ni.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Če avg 02, 2007 1:03 pm

sonic je napisal/-a:
kdaj se bo nehala nervoza voznikov avtomobilov, ki ti trobijo če se pelješ s kolesom in morajo zaradi ozkih cest mogoče 5 sekund počakati da te varno prehitijo
A) ko boste nehali težiti na cesti
B) ko bodo zgrajene kolesarske steze - KI JIH POTEM TUDI UPORABLJAJTE, ne pa da kolesar serje po cesti, ima pa lepo kolesarsko stezo.

i se je že vozil precej v tujini, da smo pač še balkan po kulturi.
Ravno biciklisti ste najhujši balkanci.
Če sem pešec, me najbolj grobo (in to na peš conah!) ogrožajo kolesarji, ki so v povprečju neprimerno agresivnejši od najobjestnejših voznikov. Da bi mi kolesar ustavil, ko prečkam zebro - se mi še ni zgodilo, čeprav bi absolutno moral! Me je kot pešca že izsilil, ko sem imel zeleno luč, on pa je šel v rdečo in sem moral odskočiti!
Tako da mi ne govorit o "ubogih kolesarjih", ker bolj arogantnega, nesramnega, egoističnega, primitivnega in splošno prifuknjenega folka na cestah ne srečaš. Ker so na biciklu in v praksi praktično imuni na prometne kazni, si privoščijo ama vse. Če bi se avtomobilisti tako obnašali, bi bilo vsako leto 5000-10000 mrtvih.

Pa še nisem sploh imenil izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo luč in v enosmerne ceste, nepravilno prehitevanje po desni, kršenje vseh možnih pravil v križiščih...

In ja, v tujini s strani kolesarjev nikjer česa takega ne doživiš...

Zato dajem kontra pobudo:
- kdor se vozi s kolesom, mora izdelati izpit, da bo vsaj poznal osnovne prometne predpise;
- kolesa naj bodo registrirana - za kolesarje bo ugodno zaradi kraj, sicer pa bo lažje nadzorovati kršenje predpisov;
- kolo brez predpisane opreme (zlasti luči ponoči) nima kaj iskati v prometu, zato bi se jih moralo strogo izločati in predpisati dovolj visoke kazni (tudi zaplemba kolesa)
- policija naj malo bolj dosledno kaznuje kolesarje, če delajo prekršek Samo enega policaja naj pošljejo čez dan krožit v center LJ med NUKom in Prešernosvim trgom, bi lahko fino kasiral...

Torej, kdo se še strinja z mojimi predlogi glede kolesarjev (izpit, registracija, nadzor..)?

Čisto prav si povedu....

Kolesar na cesti NIMA kej iskat ker samo OVIRA promet....

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Če avg 02, 2007 1:11 pm

Jst pa predlagam da se:
- da se prepove vožnjo, če si sam v avtu
- dvigne cena bencina na 3,4 evre
- ukine plačilo kilometrine.

Pol naj se pa voz kdor si lahko privošči to. Na cestah ne bo gneče in nestrpnosti. Predlog je ravno toliko debilen kot zgornji komentarji...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če avg 02, 2007 1:14 pm

rockson je napisal/-a:Zanimiva tema, vendar se mi zdi, da zadevi ne bomo prišli do konca.

Sam sem tako avtomobilist, kot tudi kolesar in pešec. Vseeno kako sem udeležen v prometu opažam približno iste stvari.

Avtomobilisti v glavnem mislijo da so sami na cesti in da cesta pripada samo enemu izmed njih. Posledično jih moti vsak drug udeleženec v prometu, pa naj bo to kolesar, pešec al pa drug avto. Da mi nekdo že od daleč na AC blenda, medtem ko jaz prehitevam s 130 je debilnost.

Kolesarji - dokler je en sam ni panike (izven naselja). Če sta dva, je že redkost, da bosta vozila en za drugim. Skupine so pa sploh poglavje zase. V mestih so pa kolesarji za pobit. Ne jebejo smeri vožnje, ne jebejo rdečih luči, ne jebejo pešcev, ne jebejo kolesarskih poti - v glavnem so carji. To gre še meni kot kolesarju blazno nekam.

Pešci - dostikrat mislijo da se mora enostavno ves promet njim podrejat. Ne levo, ne desno ampak kar direkt na cesto, ti bremzaj ko budala. Ko se semafor iz zelene spremeni v rdečo bodo zihr še 10 sekund hodili čez. Hoja po kolesarskih poteh - če je možno po sredini, da sta tudi oba pasova zasedena. To je pa ja zabavno. Če so zraven otroc je zabava še toliko večja. Al pa kakšnemu psu kamne metat po kolesarski stezi, al pa hodit po eni strani steze, pes pa na fleksu na drugi strani drek voha.

Dejstvo je, da so na cestah različni udeleženci, ki pa imajo(mo) enake pravice - razen če je to z znaki drugače določeno. Torej moramo vsi paziti en na drugega, čim manj ovirati en drugega in biti precej strpni. Noben izmed udeležencev pa ni angelček. In tudi niso vsi udeleženci taki, kot je zgoraj opisano. K sreči so tudi svetle izjeme, ki pa so žal ogrožena vrsta.

Najbolj problematični so pešci.
Zadnjič mi je šel mlad očka z vozičkom čez rdečo na šmartinski ob petih popoldan. j**e se njemu. Pa okoli nuka v lj dostikrat vidim mamice in predvsem babice ko po tistih enosmernih rinejo v kontra smer z vozičkom, kljub temu da je pločnik na obeh straneh. Zadnjič je celo ena pustila voziček na sredi ceste in šla ležerno in počasi nest nekaj v smeti, jaz pa poleg z odprtimi usti.

Slovenci mamo raje pse kot otroke, se vidi.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če avg 02, 2007 1:24 pm

W_Golf je napisal/-a:
Čisto prav si povedu....

Avtomobilisti pa kolesarje ovirate. Si kdaj pomislil na to?

primto
Nov uporabnik

Napisal/-a primto Če avg 02, 2007 1:27 pm

B) ko bodo zgrajene kolesarske steze - KI JIH POTEM TUDI UPORABLJAJTE, ne pa da kolesar serje po cesti, ima pa lepo kolesarsko stezo.

Iz lastne izkušnje povem, da če je kolesarska steza ob cesti z avtomobili je to zelo nevarno - lani sem imel zlom zapestja, ko mi je avto presekal pot, ker me ni videl na kolesarski - če bi šel po cesti bi me moral prehiteti in bi me opazil!!!! V tujini so kolesarske steze fizično ločene od cest za avtomobile.

...Tako da mi ne govorit o "ubogih kolesarjih", ker bolj arogantnega, nesramnega, egoističnega, primitivnega in splošno prifuknjenega folka na cestah ne srečaš. Ker so na biciklu in v praksi praktično imuni na prometne kazni, si privoščijo ama vse. Če bi se avtomobilisti tako obnašali, bi bilo vsako leto 5000-10000 mrtvih. ...

ti si pa verjetno vsem vzor na cesti??? Že tvoj besednjak govori o tvoji nestrpnosti, tipičen primerek slovenskega voznika

... Pa še nisem sploh imenil izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo luč in v enosmerne ceste, nepravilno prehitevanje po desni, kršenje vseh možnih pravil v križiščih...

Verjetno zgoraj našteto velja samo a kolesarje, za avtomobiliste pa ne? Vem za nekaj križišč, kjer je bolj varno skozi rdečo prečkat cesto, kot pa takrat ko se ti prižge za pešce in kolesarje zelena, ker avtomobilisti še kar vozijo v rdečo.

Rajši še ti kaj energije pusti kjer drugje, kot pa da jo razdajaš na cesti, potem pa imamo nesreče kot se dogajajo vsak dan. Pa verjetno si na vasi za šankom eden pametnejših???

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če avg 02, 2007 1:42 pm

_Pancho_ je napisal/-a:
RENO911 je napisal/-a:Registracija in zavarovanje bi bila zelo ugodna rešitev (tudi za kolesarje). Kolikokrat se zgodi da kateri kolesar oplazi kak odbijač in se potem na vse pretege matra, da ne bi rabil plačati tistih 200€ popravila. Če bi imel zavarovanje za škodo, ki jo povzroči, bi bilo veliko lažje reševati takšne probleme.

:jao:

Kaj je narobe? Se še ti ni nikdar pred semaforjem zabil v avto kak biciklist ali pa kdo z mopedom. Za mopede so zdaj to uredili z obveznim zavarovanjem, kolesarji pa morajo še vedno plačevati škodo iz žepa. Prihaja pa do problemov, ko jim kdo izstavi račun za nov odbijač in lakiranje, kar včasih nanese. Prav tako kakšno ogledalo z elektroniko plus lakiranje, tudi ni poceni.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če avg 02, 2007 1:58 pm

rockson je napisal/-a:Avtomobilisti v glavnem mislijo da so sami na cesti in da cesta pripada samo enemu izmed njih. Posledično jih moti vsak drug udeleženec v prometu, pa naj bo to kolesar, pešec al pa drug avto. Da mi nekdo že od daleč na AC blenda, medtem ko jaz prehitevam s 130 je debilnost.

Ni res! Avtomobilistov je samo največ na cestah in zato se tudi več primerkov najde, ki komplicirajo ali so zagovedani do konca. Procentualno pa avtomobilisti delajo manj prekrškov kot kolesarji.

Meni gredo najbolj na jetra kolesarji, ki vozijo po enosmernih ulicah. Zašpelješ v ulico in ti nasproti pripelje kolesar po sredi ceste. Pol se pa še dere, ko se mu nastaviš, da se ti mora umaknit.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Če avg 02, 2007 2:59 pm

nebivedu je napisal/-a:
Ni res! Avtomobilistov je samo največ na cestah in zato se tudi več primerkov najde, ki komplicirajo ali so zagovedani do konca. Procentualno pa avtomobilisti delajo manj prekrškov kot kolesarji.

Meni gredo najbolj na jetra kolesarji, ki vozijo po enosmernih ulicah. Zašpelješ v ulico in ti nasproti pripelje kolesar po sredi ceste. Pol se pa še dere, ko se mu nastaviš, da se ti mora umaknit.

Mnjah - kar sem jst napisal se ne sme jemat kot generalno mnenje. So le opažanja, kaj so posamezniki sposobni. Jst sm v avtu zelo strpen, pazim na folk okol mene, na kolesu se pač vozim ob robu oz. uporabljam kolesarske steze kjer so, ne pičim v rdečo, kot pešec pa zopet ne silim v rdečo in predno stopim na prehod se prepričam, da me voznik vidi.

Se pa tudi sam kdaj s kolesom peljem v napačno po kolesarski, ker se mi za 50m ne da 2x prečkati ceste, v avtu mi pa kdaj tud kdo dopizdi do te mere, da mu dam lekcijo.

Sam nisem popoln in to priznam. Fajn bi blo, če bi to tudi drugi naredili in občasno malo mislili kaj počnejo na cestah. Velja za vse tipe udeležncev.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če avg 02, 2007 3:48 pm

TomazK je napisal/-a: aja templar upam, da take živali kot si ti čimmanjkrat srečam. Ti pa želim, da ti en tak nestrpnež kot si sam zbije nekoga od bližnjih, mogoče boš pol mal ohladu svojo bučo :!:

Hvala lepa za prisrčne in iskrene želje, čestitko po radiju bom čakal v nedeljo v oddaji "poslušalci čestitajo in pozdravljajo"

Hotel sem samo povedat da res ne vem zakaj vedno znova na najbolj prometnih cestah kjer se že tako utaplajo v pločevni gor pokenjo še kolesarji ki jih potem težki kamijoni ne morejo prehitet ker nimajo placa, medtem pa skoraj idilične ceste(res da ne najbolj ravninske etape a z lepim asfaltom) samevajo.

Če se morajo zaradi sprostitve prometa med vikendi ustavit kamioni ne vidim razloga da nebi na določenih prometnih cestah to prepovedali še kolesarjem.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če avg 02, 2007 5:27 pm

Templar je napisal/-a:Hotel sem samo povedat da res ne vem zakaj vedno znova na najbolj prometnih cestah kjer se že tako utaplajo v pločevni gor pokenjo še kolesarji ki jih potem težki kamijoni ne morejo prehitet ker nimajo placa, medtem pa skoraj idilične ceste(res da ne najbolj ravninske etape a z lepim asfaltom) samevajo.
.

ZATO ker je skoraj zmeraj tako da je treba it po prometni cesti da prideš do teh mirnih cest, zato, k****n. A veš, če grem jaz iz Radomelj v kamniško bistrco ali černivec moram najprej se pelat čez jebeno kamniško obvoznico, kjer me nestrpni šoferji KAM busa in tovornakarji in vtec hondaši in motorsisti zrivajo s ceste na pesek in travo. Sej enkrat ko boste v svojih avtih ugotovili da vam zaradi lenobe trebuh zrasel že čez pas, pa boste tudi vi morda sedli na kolo in imeli malo drugačen pogled na to. In ja, s specialko je skoraj nemogoče vozit po pofukanih kolesarskih stezah in pločnikih, ker specialka ni za to da z 20cm pločnika zapelješ dol na alsfalt, specialka je za vožnjo po cesti. In ja pripada nam en PO***AN meter ceste, pa če nas ne morete prehitet 1 uro, pojte se tožit k ombucmanu da nam predpiše pol metra, do takrat pa je en meter pasu mojega.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Če avg 02, 2007 7:25 pm

Sploh se brezveze kregat, ker smo se že ene parkrat okol tega kregal.

Sam vozim kolo (danes sem bil na kolesu), in se držim desnega roba na mn k pol metra - in probam čimprej iz glavnih cest zavit ko le lahko (do destinacije moram nekako priti).

Druga stvar: registracija kolesa je največja bedarija kar sm jih slišal, ker ko bo kolo enkrat registrirano, s(m)o na vrsti prešci (kaj bom tablco na čelo prlepu :jao: ). ko bom pa še sebe ragistriral, se bo pa en Sonic spomnu, da bi me obdavču še za prdenje, ker bom preveč CO2 v okolje spustu :roll:

Tretja: izpit za kolo se dela v OŠ

Ena stvar je pa jasna k prbita: nestrpnost je na vseh področjih prevoznih sredstev. in za neodgovorneže oz. nestrpneže žal ne morem odgovarjati

OT: v drugi temi ste pa blazno zagovarjal SDI nakup za idealen, ko je pa treba prehitet kolesarja in ga ne morte, pa svojo jezo stresate na forumu, kjer so vam nakup svetovali - IRONIJA v stilu Prešerna

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Če avg 02, 2007 7:34 pm

primto je napisal/-a:ti si pa verjetno vsem vzor na cesti??? Že tvoj besednjak govori o tvoji nestrpnosti, tipičen primerek slovenskega voznika
O, hvala. Me veseli, da me občuduješ. Dovolim ti , da mi častiš pivo.
:pivo In če želiš, tudi popedenam tvojo bejbo. Kar je samo vljudnostna fraza, saj sem jo že, kdo te bo pa spraševal, newbie. :P

primto je napisal/-a:Pa verjetno si na vasi za šankom eden pametnejših???
Nisem z vasi in tudi za šankom ne visim. Razen kadar grem tja zgrabit za rit tvojo bejbo (ki gre potem k meni domov, če si se kdaj spraševal kje je) :twisted:

Templar je napisal/-a:Če se morajo zaradi sprostitve prometa med vikendi ustavit kamioni ne vidim razloga da nebi na določenih prometnih cestah to prepovedali še kolesarjem.
Res, edino vprašanje če bi to upoštevali. Že tako so prevečkrat tam, kjer imajo prepoved. Policaji pa nič...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če avg 02, 2007 7:41 pm

sonic je napisal/-a:
primto je napisal/-a:ti si pa verjetno vsem vzor na cesti??? Že tvoj besednjak govori o tvoji nestrpnosti, tipičen primerek slovenskega voznika
O, hvala. Me veseli, da me občuduješ. Dovolim ti , da mi častiš pivo.
:pivo In če želiš, tudi popedenam tvojo bejbo. Kar je samo vljudnostna fraza, saj sem jo že, kdo te bo pa spraševal, newbie. :P
primto je napisal/-a:Pa verjetno si na vasi za šankom eden pametnejših???
Nisem z vasi in tudi za šankom ne visim. Razen kadar grem tja zgrabit za rit tvojo bejbo (ki gre potem k meni domov, če si se kdaj spraševal kje je) :twisted:

Lol kok sm se zdej nasmeju, kere hude fore :D :D not :jao:

Upam da čim prej zaprejo centre mest in jih namenijo samo kolesarjem in pešcem.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Če avg 02, 2007 8:09 pm

Pavel_P je napisal/-a:
W_Golf je napisal/-a:
Čisto prav si povedu....

Avtomobilisti pa kolesarje ovirate. Si kdaj pomislil na to?

A veš da me to ne zanima??
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov