Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 7:11 am

Smrkec je napisal/-a:Ja sem sem pravi z belim mercedesom. Danes sem vidu tvoj car. Ej stara fuuuuulll dober :!: :!: :!: A to si sama zrihtala al si že kupla tzko polimanga :?: em vidu nalepkico Peogeot tuning al neki podobenga. A to pomen da si v kakem klubu :?: Glede neonk pa tko: Pasale bi tut vijolčaste, pa bi avto polj še tko mal punčkasto zgledu. Na tvojem mestu bi jst dau vijolčaste. PA lahk bi kako fotko nardila pa objavla k je avto res vreden ogleda :!:

Ti bom jaz že dala punčkast zgledal!!!!!!Vijolčaste ja sigurno so lepe samo tako kot je rekel neon preveč šareno ja slikco pa boste dobili takoj ko bom imela malo več časa.
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 7:15 am

Neon je napisal/-a:Sej pravim da bom nabavil zlate pa da vidimo. Sej pri tigrici bi pasale rdeče glede na to, kako je kombiniran z rdečo(viola ne paše ker ni nobenga dela violičnega pa bi se barve teple, ne rečem pa da je avto viola barve-BOMBA), v osnovi je pa avto še zmerej zlat, večina prevaga. To je dobr ko ma človek izbiro, ha?

če že praviš da jih boš nabavil nas res nič ne stane če gremo to tudi probat ampak sem se že trdno odločila da bom dala gor rumene tako kot na tigri samo do tebe moram še pridet-ko pa sva tako daleč narazen doma.
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 7:50 am

Smrkec je napisal/-a:Ja sem sem pravi z belim mercedesom. Danes sem vidu tvoj car. Ej stara fuuuuulll dober :!: :!: :!: A to si sama zrihtala al si že kupla tzko polimanga :?: em vidu nalepkico Peogeot tuning al neki podobenga. A to pomen da si v kakem klubu :?: Glede neonk pa tko: Pasale bi tut vijolčaste, pa bi avto polj še tko mal punčkasto zgledu. Na tvojem mestu bi jst dau vijolčaste. PA lahk bi kako fotko nardila pa objavla k je avto res vreden ogleda :!:

ja hvala za komentar ne kupila sem čisto golega v zlati barvi oziroma sem zaradi te barve morala vozilo nekaj časa čakati,ja prav si videl nalepko ampak zaenkrat še nisem v nobenem klubu
lp tigrica

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jul 30, 2003 8:13 am

Rumena bo najbolj kul, če te zanima kako (približno) bi zadeva zgledala: V 2Fast 2Furious ma un latino zlato Supro in rumene neonke. No približno tko bi zgledal pomoje.

LP, N

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 9:04 am

Nixxon je napisal/-a:Rumena bo najbolj kul, če te zanima kako (približno) bi zadeva zgledala: V 2Fast 2Furious ma un latino zlato Supro in rumene neonke. No približno tko bi zgledal pomoje.

LP, N

ja res bodo rumene upam da jih bom danes že imela na avtu
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 9:06 am

Neon je napisal/-a:Tigrica bok.

Glede na to da mam zlo pisan avto sem mnenja da je na avtu čim manj barv. Tudi zlate lahko zrihtam, samo vprašanje kako bi prišla ta kao zlata svetloba do izraza. Za probat je, drugač pa kolegica, tk k smo rekl rumena je zakon, k je najbolj opazna.

se strinjam s tabo RUMENA JE ZAKON
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 9:12 am

MEGA ane? je napisal/-a:Ej folk kak zasščtite neonko pred udarci pa vodo pod avtomobilom?

Sploh jih ni treba zaščititi no jaz jih nisem in sploh ne razumem ljudi ki neonko raztovčejo zgubijo razbijejo jaz sem z tigro nasedla ni bilo nič potem sem ruknila na pločnik ke samo padla dol ampak ni se razbila in to ZATO KER NEON DELA TABUKŠE NEONKE DALEČ NAOKOLI.
LP TIGRICA

MEGA ane?
Nov uporabnik

Napisal/-a MEGA ane? Sr jul 30, 2003 9:36 am

Ja kaj pa če niso od neona? Kriza ane?
Ej dj si modre gor!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 9:46 am

MEGA ane? je napisal/-a:Ja kaj pa če niso od neona? Kriza ane?
Ej dj si modre gor!

ne bi vedla ker ne poznam nobenega drugega ki bi delal te stvari on ima res NAJBOLŠE.
Ja kako bo pa to zgledalo zlat avto rdeča nalepke pa plave neonke TO PA NE GRE SKUPAJ A NE BO GDO MISLIL DA SE MI JE VTRGALO DA PO CESTI VOZI MAVRICA.
BREZ ZAMERE RUMENE BODO ŽE DANES
LP TIGRICA

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jul 30, 2003 11:44 am

Ziv!

zlato pravis.. khm kaj pa ce bi dal... oranzne? sam predlog... evo
Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 12:07 pm

MacTron je napisal/-a:Ziv!

zlato pravis.. khm kaj pa ce bi dal... oranzne? sam predlog... evo
Slika

Ma fuul v redu slika avto tudi bi ga takoj imela.
lp tigrica

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Sr jul 30, 2003 1:40 pm

Ej Tigrica! Ko sem to sliko vidu je tut mene spreobrnilo in bi rajši dau oranžne :!: Sicer pa vsake oči imajo svojga malarja, tko da boš vrjetno kr ostala pr ruemnih, vsaj tko je videt :shock: :P Sicer ma pa neon itak pravo žilco za barve mešat na naeonkah tko da lahk kr njemu zaupaš in ti bo on izbral pravo barvo :P

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr jul 30, 2003 5:58 pm

:shock: :shock: Dobra slika....

Tigrica saj vem d si se že odločila za rumeno, ampak d ti povem oranžne neonke mam tut :?

Evo najbulše bo če boš prišla zvečer k meni pa boma probala na avtu vse tebi zanimive barve( k jih mam itaq vse na zalogi) , pa boš pol rekla.
Ka rečeš na to?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če jul 31, 2003 7:26 am

Smrkec je napisal/-a:Ej Sicer ma pa neon itak pravo žilco za barve mešat na naeonkah tko da lahk kr njemu zaupaš in ti bo on izbral pravo barvo :P

OK, question: A se da barve neonk mešat, si lahko zmisliš točno kakšen odtenek hočeš al kako? Neon, kolko stanejo pr teb za komplet podvozje (najbrž si na vse to že n-krat odgovarjal, sem pač nov tle :) .)?

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 31, 2003 7:34 am

Neon je napisal/-a::shock: :shock: Dobra slika....

Tigrica saj vem d si se že odločila za rumeno, ampak d ti povem oranžne neonke mam tut :?

Evo najbulše bo če boš prišla zvečer k meni pa boma probala na avtu vse tebi zanimive barve( k jih mam itaq vse na zalogi) , pa boš pol rekla.
Ka rečeš na to?

tigrica, pazi se fanta!!! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če jul 31, 2003 8:52 am

Ka rečeš na to?

NE NE NE NE sem se že odločila da bodo rumene saj itak jih nima tu okoli nobeden--pa bom jaz spet enina z rumenimi neonkami,samo saj veš kako je z mojim časom
lp tigrica

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če jul 31, 2003 8:56 am

zupi13 je napisal/-a:

Ka rečeš na to?

tigrica, pazi se fanta!!! :wink:

Res da sem sama ampak sva soseda pa že celo večnost se poznava pa še z njegovo deklico sva kolegice tako da te moram razočarati in te prositi da si daš tisto kaj se je prikazalo v tvoji glavi ko si to prebral na stran,pa brez zamere če sem preveč odkrita
lp tigrica

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl Če jul 31, 2003 2:53 pm

katera barva neonk pa bi na belo barvo najbolj pasala,jest bi dal modro,kaj pa vi mislite? :roll:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če jul 31, 2003 2:55 pm

Se strinjam, čeprav je tudi odvisno, kakšna je notranjost, kakšne barve bodo določeni dodatke. Je pa bela zelo hvaležna barva, ker vse nanjo paše.

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če jul 31, 2003 3:07 pm

dblB je napisal/-a:katera barva neonk pa bi na belo barvo najbolj pasala,jest bi dal modro,kaj pa vi mislite? :roll:

ja mislim da bi bile plave kar v redu
pl tigrica
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov