vladek pravi:
Najprej sploh nsiem mislil, pa ker ste se vsi razpisali. Izpit malo manj kot 4 leta,:
- pihal nikoli pa itak vedno vec ali manj 0,0
- preden sem imel izpit sem s kolesom poskodoval en avto tako, da so se na zacetku ustrasili za zdravstvenno stanje sopotnicenisem bil kriv
- pred izpitom za avto nesreca s scooterjem, izsiljevanje v kriziscu, nisem bil kriv, povzrocitelj nesrece pobegnil, izguba spomina za nekaj mesecev.
- vozil od mami avto, celno trcenje pri 40km/h, spet nisem bil kriv (spolzka cesta in en varnostnik ni mogel odvit v ovinku)
- moj prvi avto, prevelika hitrost v spolzkem levem ovinku, po zadetem robniku in obracanju me je zaustavil zelezni drog javne razsvetljave, ki se je na zalost izruval) Udelezen sam s sopotnikom, na sreco brez resnih poskodb, totalka.
- Drugi avto, zletel s ceste, tokrat prehiter pravokotni desni ovinek, malo skrivil karoserijo, nikomur nic.
- Tretji avto, zopet (mnogo) prehiter in spolzek levi ovinek (na napakah se ocitno nic ne naucimo), udelezen na sreco sam, brez resnih poskodb, totalka.
Cetrti avto bom imel do konca ker sem se odlocil da ne bom vec imel nesrec!
Aha, se kazni:
- 3x nepravilno parkiranje
- 1x sodnik za prekrske, prevelika hitrost v naselju
- 1x prevelika hitrost
- 1x prehitevanje v kriziscu (t.j. v kroznem kriziscu nisem sel lepo po pasovih temvec prevec naravnost ... detajli, brezveznosti)
- 1x premajhna varnostna razdalja
- 1x prehitevanje cez polno crto
Pa se 1x so mi hoteli zasracunati izsiljevanje v kriziscu, vendar sem jim dokazal da so se zmotili.
Konec crne kronike, LP, VLado
DavKo pravi:
Hi
izpit 11 let plus kak mesec, 3 lastni avtomobili.
.
LP
David
iKst pravi:
vladek, dej prosim povej katere avtomobile si to suval. Jaz vem da je bil en leon drug pa CC ce se ne motim. Je res ?
Aja, jaz sem pa kazen placal v svojih 2h letih 1x za prehitro voznjo. Pri omejitvi 90 sem peljal 107 in placal 2500sit
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost