Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: št. prometnih nesreč

Napisal/-a Sale Če maj 30, 2002 8:13 pm

Temu se pa reče "living on the edge" :D :D BTW..jst sem vidu posledice, unga ping ponga, ki ga je odigral Gfors med unimi stenami. Je bil ful hud crash styling, hehe. ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Če maj 30, 2002 9:34 pm

4 leta vozim:

1x enemu rit, pač mea kulpa
1x polet na zaščitno ograjo (kamjom prehiteval traktor v ovinku) brez škode ??
1x ena mi je prišla iz stranske ceste brez se ustavit grr

1x kazen za prehitro vožnjo
1x kazen za nepravilno parkiranje
6x sem že pihal, vedno 0.0 JUHEJ!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Če maj 30, 2002 10:25 pm

Zivjo !

Izpit mam 5let, 8 mesecev.
Vem tako točn ker sm ta teden pokasiral dve kazni pa pise gor :-/
Drgac nekaj izletov s ceste ( skode vedno vec na ograjah, njivah kot na avtu - prednost ruskih avtomobilov :)
Pol smo pa mal prerasl te stvari in ze nekaj let brez praske, ampak kazni pa pridno placujem.

lp,
klemen
Slika

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Pe maj 31, 2002 5:57 am

Hi

izpit 11 let plus kak mesec, 3 lastni avtomobili.

- fotrov avto 1 malo odrajsan odbijac, drugic malo zvit blatnik (preostro zavijanje na parkirplacu)
- sluzben avto Yugo - totalka, glup ovink, ki visi na ven, cesta polita z oljem, dez, neizkusenost
- od takrat naprej (kuc kuc) samo kaka manjsa neprijetnost na parkiriscih (butnil v eno luc, se umikal enmu Cehu pa malo vkrivil bok, prisel po sluzbi do avta, ornk odrajsan in pocen odbijac, na sreco je kasko in popravilo 95 jurjev placala zavarovalnica)

Dodatno udelezen v se enem crashu kot sovoznik. Zjutraj ob 05:30, se ves zaliman.

LP
David
Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Pe maj 31, 2002 6:11 am

Najprej sploh nsiem mislil, pa ker ste se vsi razpisali. Izpit malo manj kot 4 leta,:

- pihal nikoli pa itak vedno vec ali manj 0,0
- preden sem imel izpit sem s kolesom poskodoval en avto tako, da so se na zacetku ustrasili za zdravstvenno stanje sopotnice :) nisem bil kriv
- pred izpitom za avto nesreca s scooterjem, izsiljevanje v kriziscu, nisem bil kriv, povzrocitelj nesrece pobegnil, izguba spomina za nekaj mesecev.
- vozil od mami avto, celno trcenje pri 40km/h, spet nisem bil kriv (spolzka cesta in en varnostnik ni mogel odvit v ovinku)
- moj prvi avto, prevelika hitrost v spolzkem levem ovinku, po zadetem robniku in obracanju me je zaustavil zelezni drog javne razsvetljave, ki se je na zalost izruval) Udelezen sam s sopotnikom, na sreco brez resnih poskodb, totalka.
- Drugi avto, zletel s ceste, tokrat prehiter pravokotni desni ovinek, malo skrivil karoserijo, nikomur nic.
- Tretji avto, zopet (mnogo) prehiter in spolzek levi ovinek (na napakah se ocitno nic ne naucimo), udelezen na sreco sam, brez resnih poskodb, totalka.

Cetrti avto bom imel do konca ker sem se odlocil da ne bom vec imel nesrec! ;)

Aha, se kazni:
- 3x nepravilno parkiranje
- 1x sodnik za prekrske, prevelika hitrost v naselju
- 1x prevelika hitrost
- 1x prehitevanje v kriziscu (t.j. v kroznem kriziscu nisem sel lepo po pasovih temvec prevec naravnost ... detajli, brezveznosti)
- 1x premajhna varnostna razdalja
- 1x prehitevanje cez polno crto

Pa se 1x so mi hoteli zasracunati izsiljevanje v kriziscu, vendar sem jim dokazal da so se zmotili.

Konec crne kronike, LP, VLado
Slika

DavKo
Novinec

Napisal/-a DavKo Pe maj 31, 2002 6:14 am

Hi

aja, se kazni. Hm, ni sile. :)

ene 3x za prehitro voznjo, enkrat Kozina, lepo sem se normalno 80 peljal tam skozi tiste bencinske, enkrat Kranj, enkrat Ljubljana Celovska (moj rekord v prekoracitvi, sej se posipam s pepelom, mudilo se mi je k sem bil neki zmenjen... 103km/h pri omejitvi 70, zaradi odstopanja radarja padel ravno se v skupino, kjer ni sodnika, placal 15 jurjev takoj)

Aja, pa ene par kazni za parkiranje, pac v Ljubljani je kriza s parkiranjem, pa sluzba ne zagotovi parkirplacov :(

LP
David
Slika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Pe maj 31, 2002 8:34 am

vladek, dej prosim povej katere avtomobile si to suval. Jaz vem da je bil en leon drug pa CC ce se ne motim. Je res ?

Aja, jaz sem pa kazen placal v svojih 2h letih 1x za prehitro voznjo. Pri omejitvi 90 sem peljal 107 in placal 2500sit :)

alesh
Nov uporabnik

Re: Re: št. prometnih nesreč

Napisal/-a alesh Pe maj 31, 2002 9:09 am

Jao jao Vladek, to ti namerno rukas, ker se naveličaš avta, pa potem pribijes mal, da je totalka, pa kupis nekaj drugega :-)))

A.

vladek pravi:
Najprej sploh nsiem mislil, pa ker ste se vsi razpisali. Izpit malo manj kot 4 leta,:

- pihal nikoli pa itak vedno vec ali manj 0,0
- preden sem imel izpit sem s kolesom poskodoval en avto tako, da so se na zacetku ustrasili za zdravstvenno stanje sopotnice :) nisem bil kriv
- pred izpitom za avto nesreca s scooterjem, izsiljevanje v kriziscu, nisem bil kriv, povzrocitelj nesrece pobegnil, izguba spomina za nekaj mesecev.
- vozil od mami avto, celno trcenje pri 40km/h, spet nisem bil kriv (spolzka cesta in en varnostnik ni mogel odvit v ovinku)
- moj prvi avto, prevelika hitrost v spolzkem levem ovinku, po zadetem robniku in obracanju me je zaustavil zelezni drog javne razsvetljave, ki se je na zalost izruval) Udelezen sam s sopotnikom, na sreco brez resnih poskodb, totalka.
- Drugi avto, zletel s ceste, tokrat prehiter pravokotni desni ovinek, malo skrivil karoserijo, nikomur nic.
- Tretji avto, zopet (mnogo) prehiter in spolzek levi ovinek (na napakah se ocitno nic ne naucimo), udelezen na sreco sam, brez resnih poskodb, totalka.

Cetrti avto bom imel do konca ker sem se odlocil da ne bom vec imel nesrec! ;)

Aha, se kazni:
- 3x nepravilno parkiranje
- 1x sodnik za prekrske, prevelika hitrost v naselju
- 1x prevelika hitrost
- 1x prehitevanje v kriziscu (t.j. v kroznem kriziscu nisem sel lepo po pasovih temvec prevec naravnost ... detajli, brezveznosti)
- 1x premajhna varnostna razdalja
- 1x prehitevanje cez polno crto

Pa se 1x so mi hoteli zasracunati izsiljevanje v kriziscu, vendar sem jim dokazal da so se zmotili.

Konec crne kronike, LP, VLado

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Pe maj 31, 2002 10:56 am

DavKo pravi:
Hi

izpit 11 let plus kak mesec, 3 lastni avtomobili.
.

LP
David

amm a tok si ti ze str.. zgledas pa kt en 12 letn mulc :)
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

DavKo
Novinec

Napisal/-a DavKo Pe maj 31, 2002 11:27 am

Hi

ah zazo, ne sprasuj. Ponavad se tko starga zepocutim... :(
Nisem jest kriv ce mi pa mlado meso disi :)

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Pe maj 31, 2002 11:32 am

matr res si me presenetu... MNOGO! :D
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Pe maj 31, 2002 12:05 pm

iKst pravi:
vladek, dej prosim povej katere avtomobile si to suval. Jaz vem da je bil en leon drug pa CC ce se ne motim. Je res ?

Aja, jaz sem pa kazen placal v svojih 2h letih 1x za prehitro voznjo. Pri omejitvi 90 sem peljal 107 in placal 2500sit :)

ikst: od matere avto je Daewoo Tico, potem si sledijo po vrsti Zastava Yugo Koral, Peugeot 206 CC, Seat Leon Sport, Fiat Stilo.
Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Pe maj 31, 2002 3:37 pm

Yo Vladek, dej še men kšno (u pišuka, sej sičniki pa šumniki kle delajo!?) makinco kup...errrr....alfo, GT al paaaa....errrr....Fiat Coupe Turbo+....al pa....errr....Integralko? Ahhhh, cčist sm se raznežu...šmrc.

Nisem vedu, da kazni tut štejejo. Evo - rekord:

- nepravilno parkiranje: ne štejem več (zadnje čase sem pa bolj priden) - ma vsaj enih 20x
- prehitra vožnja: khm...6x, 1x za enih 12 prevec pa 5x za mal več..
-prekrški: nepravilno obračanje (beri: ročna, policaj si je ogledu cel manever), polna črta(2x), prekrtka "nevarnostna" (ja tut to obstaja), celo za prehitro speljevanje sem dobil kazen, ampak najbolj pa boli tale:

Se je že komu zgodil, da se mu je fuuuul mudil pa da se mu je še en na rit zalimu in pol furu za njim do doma?! No, to je bil Golf V5 - bele barve. Moža v njem sta mi prijazno pokazala kje vse sm ga lomu. Sploh nism mogu rečt: nisam ja.

- pihal 3x : 2x nula 1x polno

Drgač se pa moje življenje, kar se vožnje avtomobila tiče izteka. Enkrat sem namreč odkloil strokovni pregled. Zakaj? Ja, dobro vprašanje...policaj je hotu pr men neki najdt, da bi me zjebu. To so bli očitki: sumljiva vožnja, prehitra vožnja(v koloni), ukraden avto, neizpraven avto, posest nelegalnih substanc, zadrogiran voznik (moral zavihat rokave). Da sva bila takoj na Ti me sploh ni motilo. Eto zato...In potem še navidez prijazna gospa sodnica in sedaj negotovost in čakanje....Upam, da čim dlje....

NIKOLI NE ODKLONI STROKOVNEGA PREGLEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo Ne jun 02, 2002 2:22 am

izpit: 3 leta
prometnih nesreč: 0
radarji: 2
alkohol: 0,00 (nikoli pihal)

[Sporočilo uredil/a DiDo na dan 02.06.2002 ob 02:25 GMT]

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne jun 02, 2002 11:59 am

Izpit: 1 leto
Prekrški: 2x prehitra vožnja -> 1x 3pike in 50 jurjev, za drugo še čakam
Nesreče: par manjših prask ali vdrtin (2x sam kriv, enkrat na parkirišču), 1 resnejša (na prvi uč ocenjen totalko, ocenitev v ponedeljek)
alkohola: 0,00 vedno (itak sam 1x pihu, ma nikol ne pijem in vozim)

hvala bogu, da mam kasko ;)

LogY
Nov uporabnik

Napisal/-a LogY Ne jun 02, 2002 4:17 pm

sergio..
pa menda ga ja nisi razbou?? kaj je pa blo?
lp
LogY

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne jun 02, 2002 5:19 pm

heh...po policijsko.."prekratka varnostna razdalja"..po moje "zaspala pri zeleni"

nisem razbil..le rahlo popraskal ;)

ce te zanima slika..pisi, ker na tablo pa lih nam daju ..

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Ne jun 02, 2002 9:42 pm

Šhit, a ti je ratalo. Moje sožalje :(
Dej, če se ti da pošlji sliko tudi meni. Lahko pa ti povem na pamet nekako cene kosov (original).
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

LogY
Nov uporabnik

Napisal/-a LogY Ne jun 02, 2002 9:43 pm

popraskan :) kako je pol na prvi pogled biu totalka ocenjen? :)
lp
LogY

Uporabniški avatar
Vocko
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Vocko Če jul 11, 2002 12:14 pm

Izpit 5 let, 5 nesreč, od tega kr 4x moja krivda, vedno 0,0.3x le manjša škoda na avtu, 1x pa čelno v kombi iz ovinka, oba totalka.Aja, avto pa Twingo.Takarat, ko pa nisem bil kriv, mi je na parkirišču kamion čez avto zapeljal, ko sem bil noter in čakal punco, da pride s šihta.Pol sploh nisem mogel evropskega poročila izpolnit, tko so mi se roke tresle. :)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost