adis je napisal/-a:@reno911 lahko napišeš en post ne pa dva isto za tebe velja @karl abarth
v glavnem tako kaznovanje majo v usa, kjer tisti ki nekaj naredi javno to prizna npr.: krade nato mora za kazen nositi dva napisa ( spredaj in zadaj) na seb da je kradel in hoditi po ulici 8h
KARL ABARTH je napisal/-a:Odlična oblika kaznovanja se mi zdi naslednja (mislim, da je primer iz Nemčije)
- ko te dobijo pri takšnem početju imaš dve možnosti
1) plačat visoko kazen
2) pobirat smeti in napolniti veliko plastično vrečo
LP
adis je napisal/-a:@reno911 lahko napišeš en post ne pa dva isto za tebe velja @karl abarth
v glavnem tako kaznovanje majo v usa, kjer tisti ki nekaj naredi javno to prizna npr.: krade nato mora za kazen nositi dva napisa ( spredaj in zadaj) na seb da je kradel in hoditi po ulici 8h
adis je napisal/-a:no veliko srečam ljudi ki se vozijo pred mano in po nevem kaki logiki odvržejo čik,smeti ali pa kaj drugega čez okno svojega vozila! jim je res tako težko pospraviti čik ali karkoli že v zato namenjen predal v avtu, ki se imenuje pepelnik??!!?? mislim da je temu tako, ker verjetno nočejo da jim avto smrdi po čikih!
sicer mi je vseen za to ampak ko to prileti v moj avto takoj popi*** in bi najraje temu odrezu roko s katero je odvrgel karkoli. nevem zakaj to nekateri počnejo in ali so res ekološko dovolj ozaveščeni in bi nekatere morali poslati nazaj v šolo...me prov zanima kako bi bilo če bi jst ali kdo drug odvrgel smeti pred njegov avto ali pa pred njegov prag...mislm ene bi blo treba "stepst" hahah
me zanima kakšne voznike v smislu odmetavanja smeti v sami vožnji vi sami srečavate? jst večinoma take mlade in predvsem ženske ki rade odmečejo kak čik ali dva čez okno
PS: takim bi dal tako kazen da bi morali vsaj 1 mesec smeti pucat po cestah zaradi tega
lp
Lumpy_ je napisal/-a:Jaz mam tud včasih poln avto plastenk, pa v pepelniku papirčke od žvečilnih, pa računov od mcdonaldsa polne predale v vratah, pa še kaj bi se našlo![]()
Se pač spravim vsake tolko pa cel avto spraznim. No plastenke ponavadi vržem doma ven, al pa drug dan ko se spomnim, al pa če se mi da.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov