kolesar je napisal/-a:andrej777 pa nebi vedu res sta se že spravla kdaj na bicikl al pa se ukvarjat s športom predvidevam da ne
zadnič se peljem res lepo ob robu ceste v naselju vozim 40 pa se pripelje edn pa začne hupat ga nekam pošljem začne pizdit, se ustavima pride z avta 150kg težek tip ki je komaj hodil tak je bil debel, mi začne nabijat da se naj vozim po bankini!!!
pokličem policijo, pridejo mu napišejo kazn zaradi objestne vožnje in je bila stvar končana.
Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:andrej777 pa nebi vedu res sta se že spravla kdaj na bicikl al pa se ukvarjat s športom predvidevam da ne
zadnič se peljem res lepo ob robu ceste v naselju vozim 40 pa se pripelje edn pa začne hupat ga nekam pošljem začne pizdit, se ustavima pride z avta 150kg težek tip ki je komaj hodil tak je bil debel, mi začne nabijat da se naj vozim po bankini!!!
pokličem policijo, pridejo mu napišejo kazn zaradi objestne vožnje in je bila stvar končana.
Ja seveda...na podlagi česa? tvoje izjave?
ne s*** no
kolesar je napisal/-a:Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:andrej777 pa nebi vedu res sta se že spravla kdaj na bicikl al pa se ukvarjat s športom predvidevam da ne
ne s*** no
Moje izjave ja! (Policaj se je najprej pozanimal, če je že bil obravnavan zaradi česa podobnega)
kolesar je napisal/-a:andrej777 pa nebi vedu res sta se že spravla kdaj na bicikl al pa se ukvarjat s športom predvidevam da ne
Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:andrej777 pa nebi vedu res sta se že spravla kdaj na bicikl al pa se ukvarjat s športom predvidevam da ne
ne s*** no
Moje izjave ja! (Policaj se je najprej pozanimal, če je že bil obravnavan zaradi česa podobnega)
Poglej...on bi rekel da tega ni storil in bi bla njegova beseda proti tvoji...potemtakem lahko neka tečnoba prijavi vsakega ki mu ni všeč in uspe ker je imel drugi že prej kdaj podoben prekršek...ni variante da to obstoji...pri meni ne bi, čeprav te povsem razumem da ti je prekipelo in si je tip zaslužil takšno kazen...ampak takšen primer ne obstoji...ne sme obstat.
kolesar je napisal/-a:aja nebivedu zdi se mi da bi mel več od živlenja če bi se kdaj na bicikl usedu kot pa da skoz ko prideš domov za računalnikom sediš
lenivec je napisal/-a:gre se da je vožnja vzporedno dosti bol varna od vožnje v koloni. če si v koloni te noben ne j**e 2 posto. če si vzporedno se pa vsaj malo potrudijo na nasprotn pas zapelat
kolesar je napisal/-a:Usodno nepravilno prehitevanje Celje | 24.8.2007 | T.S.
Izven naselja Štore se je zjutraj zgodila prometna nesreča, ki je bila za voznika motorja usodna.
Celjska policija je ob 6.23 uri prejela obvestilo, da se je na glavni cesti izven naselja Štore zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi tovorno vozilo in motor.
To je v letošnjem letu 25 smrtna žrtev na Celjskem, lani pa jih je bilo v tem času 19. Nesrečo je povzročil 40-letni voznik tovornjaka, ki je nepravilno prehiteval 54-letnega voznika motorja v smeri Prožinske vasi proti Štoram. Tovornjakar prehitevanja ni zaključil na zadostni varnostni razdalji do motorja, zato ga je z zadnjim delom tovornega avtomobila oplazil, je sporočila policija.
Motorist je izgubil oblast nad vozilom in padel po tleh. Reševalci so na odpeljali v bolnišnico Celje, kjer pa je zaradi poškodb umrl.
takšne stvari se nebi smele dogajati. Folk premalo misli na cestah.
lenivec je napisal/-a:ne folk NE misli na cestah.
zato sn se pa jaz odločo da čist pozabim na avsvalt cesti in furam še samo makadam in gozdne single, ostalo je enaostavno preveč nevarno. se pelješ po asvalt cesti kjer je 70 omejitev pa avti in tovornjaki mimo voijo, glih tok da te veter ne vrže v jarek. na makadamu če že kak avto pride vsaj divja ne tolko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov