Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 03, 2007 7:32 am

@xc70 2.5t: pa kaj bi ti rad dosegel... imas 320Nm navora in od 0 - 100 (8,1sek)
koliko casa imas avto da govoris taksne stvari?..
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

xc70 2.5t
Nov uporabnik

Napisal/-a xc70 2.5t Po sep 03, 2007 2:43 pm

se itk da leti pa to! Sam sm enkrat na semaforju razmislu ce bi se dal kako se hitrej spelat!!!

Drugac mam avto ze eno leto! In sem z njim zelo zadovoljen posebi z njegovimi OFF ROAD sposobnostimi, saj je avto ne ustavljiv ustavijo ga le zelo globoke kolesnice kjer je potrebno ze imeti avto ki je dvignjen vec kot 20cm od tal.
volvo cross country 2.5T AWD

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po sep 03, 2007 3:29 pm

Luky je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Sam pri kakšnem turbo dieslu z mal večjo turboluknjo so pa taki štarti bolj penzionistične sorte saj preden ne pride do tistih ustreznih vrtljajev (cca 1800-2000 obratov) je bolj žalost.

Ne vem kako s takim avtom močno pospešiš.

sam pol se pa še nisi pelu z dizlom, pa avtomatikom, - pa ne govorim o 2.0 motorju al celo manj...

Kar nekaj časa sem vozil Citroen C5 2.0 HDI automatic (136KM) pa ti povem, da je bila kar muka normalno štartat. Ker pač nisem imel priložnosti voziti drugega diesla avtomatika je tudi možno da je pač samo ta citroen tolk zanič :?

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po sep 03, 2007 3:42 pm

Rossoner je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Sam pri kakšnem turbo dieslu z mal večjo turboluknjo so pa taki štarti bolj penzionistične sorte saj preden ne pride do tistih ustreznih vrtljajev (cca 1800-2000 obratov) je bolj žalost.

Ne vem kako s takim avtom močno pospešiš.

@Rossoner: v današnjih časih, kjer ego vlada je treba občasno tud malo bolj po gasu stopit, da se sploh lahko vključiš v promet in da pri tem ne reskiraš nalet od zadaj ali kaj podobnega. Aja, pa nekako tudi ni fer, če se "urineš" pred nekoga, da mora potem ta zaradi tebe bremzet, ker ti avto ne potegne. ;)

V cestnem prometu je itak prepovedano izsiljevanje prednosti.
Če pa moraš svoj ego kazati s tem, da pohodis gas pa res ne vem....
No ja, sto ljudi sto čudi :-P

Lepo prosim, nauči se funkcionalne pismenosti ali pa vsaj dobro preberi o čem sem pisal.

Ne govorim o mojem egu ampak o egu vseh tistih, ki te ne spustijo, da bi se vključil v promet in se zgodi da lahko včasih čakaš tudi več minut, da se najde kakšna dobra duša in se te usmili.

Pa še nekaj - če si se varno vključil v promet in pri tem nobenemu drugemu udeležencu ni bilo potrebno zavirati to NI izsiljevanje prednosti. Da pa lahko to narediš varno pa je potrebno včasih temu primerno pospešiti in se ne odcjaziti kot kak star ata s klobukom.

Pa še nekaj: avtomobili imajo načeloma močne motorje zaradi varnosti, da lahko normalno pospešiš, prehitiš in ne zato, kateri ima višjo končno hitrost. To zanima samo otroke do 14 let, da se lahko hvalijo kako ma njegov ati avto, ki ima 260 na števcu. :roll:

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po sep 03, 2007 4:55 pm

Na vojaških puch-ih smo "dragal" tako, da si tiščal zavoro in gas na polno. Ko je ugasnila rdeča, si samo spustil zavoro :mrgreen: Je pa jokalo spodaj pa spredaj, kot, da se bo na pol prelomil :twisted:
LP
Martin

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Po sep 03, 2007 8:11 pm

jaz z avtomatikom večkrat hitreje štartam kot eni z navadnim menjalnikom, saj prej kot oni najdejo prvo itd. sem jaz že zdavnaj speljal

Luky

Napisal/-a Luky Po sep 03, 2007 8:17 pm

blind3k je napisal/-a:jaz z avtomatikom večkrat hitreje štartam kot eni z navadnim menjalnikom, saj prej kot oni najdejo prvo itd. sem jaz že zdavnaj speljal

x2
pa tud če že ma v prvi, mu ne pomaga kej dost....

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po sep 03, 2007 8:24 pm

Kaj ni mogoce cas za risanke? :roll: :roll:
There is no time...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov