Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon To sep 11, 2007 9:36 pm

Dadek narobe sem napisal jaooo, zraven AC-ja. Danes sem ga dal tam oprat. Komplet pranje, torej znotraj in zunaj pride 14€. Opral ga je super, moram rečt da sem fulll zadovoln. Še bom kdaj šel tja. Aja pa očitno sem farbenblink ker ni modra ampak neke zelene barve :lol: Aja pa napram Ploju ko ti oni avto opere, ima tukaj vsaj krpo za brisanje stekel ne pa cajtng!
Pa da pripeljem ferrarija k ploju pa mi pol oni tam z cajtngi šajbe obriše :evil: :-:o

lp, saymon

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr sep 12, 2007 1:53 am

maddog je napisal/-a:dobro razmisljanje moz :D neke 1.15€ se samo spomnim ostalo pa ne kaj dosti ker je en z zeleno delsolko brez zadnega odbijaca neka blokadiral po pranju, pa mi je menda cist spralo spomin

Ja majo svoj način, kak spajtlat kapljice z avta ne. Jaz pač grem na hitro cesto, pa gas da spiha, mož pa da pač na blokado da se spajtla voz. :twisted: :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr sep 12, 2007 6:31 am

saymon je napisal/-a:Pa da pripeljem ferrarija k ploju pa mi pol oni tam z cajtngi šajbe obriše :evil: :-:o

lp, saymon

če še neveš, se s tem stekla najlepše očistijo, mamo doma vprašaj ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr sep 12, 2007 9:27 am

Ja to pa res. 8)

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Sr sep 12, 2007 10:37 am

Ja pa tudi dovolj drobne praske noter v šipo naredi ;) Delaj to nekaj časa pa boš vido končni efekt....po celi šipi boš imel krožne praske, pol pa lahko pelješ sprednjo šajbo polirat.

lp, saymon

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr sep 12, 2007 11:00 am

Ja pa kaj ti tam s časopisom obrišejo vodo dol s šip, ali ti potem čistilo za stekla našprica pa obriše s papirom?

Jaz vedno s papirom pa stelexom čistim, pa še to noter samo. Tud vetrobransko steklo, pa ni problema da bi blo kaj načohano. Glede na to da imam temnjena stekla, pa da s časopisnim papirom čistim, pa foliji nič ne manjka, pol dvomim da bi šipi škodovalo. :D

Zunaj pa itak samo s krpo letim prek da posušim al pa še to ne, ker tak spiha vse dol če z voskom sperem avto na ročno pralnici.

konkec
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a konkec Če sep 20, 2007 2:01 pm

Jaz večinoma grem tu takoj čez mejo v šentilju proti lipnici, na desni strani je ročna avtopralnica!

Daš not 0,50 eura pa ti šprica kot da bi dal pri šerbineku za 1 euro, še več!
če pa daš za 2 eura, potem te pa že roka boli kak dolgo šprica, PA VEDNO VSE DELA FAJN!
res ena a!

drugače pa če perem v mb perem pri šerbineku, pa nisem mel tudi ne nekih težav, včasih kaj zablokira samo:)
Carpe Diem

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 20, 2007 6:11 pm

To bi jaz več za gorivo ponucal pol če bi tja šel hehe. :)

Uporabniški avatar
Yogi
Nov uporabnik

Napisal/-a Yogi Po sep 08, 2008 2:15 pm

jay je napisal/-a:
saymon je napisal/-a:Pa da pripeljem ferrarija k ploju pa mi pol oni tam z cajtngi šajbe obriše :evil: :-:o

lp, saymon

če še neveš, se s tem stekla najlepše očistijo, mamo doma vprašaj ;)

veš pa tudi ferrarija peremo pa ne smo to pa porseje.... pa ni na nobenem avtu nikoli dobenega risa na šipi tak da res malo mamo vprešaj al pa kdaj sam probaj pa boš vido

Uporabniški avatar
Fat_Mike
Nov uporabnik

Napisal/-a Fat_Mike Po sep 08, 2008 4:40 pm

A še ni noben probal pri Hotelu Betnava :?: Meni je tam najbolše, ploj mi je zadnje čase totalno anti ;)

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Po sep 08, 2008 4:55 pm

Peljem k ploju plačam 12 eur al kolko že, vsedem se na kavo, ko spijem se mi avto sveti zunaj in znotraj, vključno s šipami z notranje strani,.... moram rečt, da sem res zadovoljen nad storitvijo - sicer pa kak nebi bil, meni vedno šefe glanca avto :P

///Matic
Nov uporabnik

Re: Katera ročna avtopralnica v MB? mnenja..

Napisal/-a ///Matic Pe nov 25, 2011 10:18 am

Mene pa zanima če je že kdo bil v ročni avtopralnici pri Avto Marko na Ruški cesti?

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Pe nov 25, 2011 10:46 am

jaz perem pri šerbineku, najbolj me pa motijo ljudje ki teh pralnic ne vedo uporabljat in pol drgnejo s suho krtačo na avtu :huh:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe nov 25, 2011 5:44 pm

ne problem je,ko pride cigo pa si umazan kombi začne z krtačo drgnit na suho in potem ti to po avtu vlačiš.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe nov 25, 2011 9:12 pm

Ponavad pri šerbineku , ko pridem s kake "pohorske" ture :D Na zadnje je dež šprical jaz pa avto pral :D :D A jebat ga pohorsko blato pa ne bom vozil okrog :D

Sem pa pred lani pozimi tam avto pral....14 dni sem pri kuferamo hodo not :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

.Dk.
Nov uporabnik

Napisal/-a .Dk. So nov 26, 2011 10:19 pm

najboljše je na betnavi

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So nov 26, 2011 10:31 pm

.Dk. je napisal/-a:najboljše je na betnavi

zakaj?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol So nov 26, 2011 11:33 pm

DaDek je napisal/-a:Pozdravljeni,

Zanima me kje perete avto v mariboru?
Zaj na voljo je ploj, šerbinek, štajerski avtodom.. še katera druga? Z eno izmed naštetih imam same slabe izkušnje.. pa me zanimajo malo mnenja.. vem da bi bilo najbolše prat avto doma ampak nimam dovol močnega WAPa.

Ploj, šerbinek je za en drek, če hočeš ok oprat porabiš še in še žetonov, ker tisti šampon (če maš srečo da je sploh noter) negre ven iz cevi in nemoreš dobro sprat, pa tudi ko spereš so na avtu kapljice, kot da bi bilo vse od vodnega kamna. ŠAD ima boljšo jaz samo z šamponom + tisto vodo na koncu perem ko piše da je "distilirana".

Pa ploj je itak za wa_nabije.

Torej ŠAD, če perem sam. Če mi ni samemu prat se zapeljem proti dupleku v Dogoše al kaj je tam preko kanala zraven gasilskega doma in je tam Pepi al kako se reče pa rečem ročno pranje in ded zrihta v nulo (pač za ta denar je to to). Avto je zunaj spucan, lepo se posveti kolotekom, robovom in pragom kar mi je pozimi najpomembenše. Avto tudi posuši v pralnici in ga še dodatno obriše.

saymon je napisal/-a:Dadek narobe sem napisal jaooo, zraven AC-ja. Danes sem ga dal tam oprat. Komplet pranje, torej znotraj in zunaj pride 14€. Opral ga je super, moram rečt da sem fulll zadovoln. Še bom kdaj šel tja. Aja pa očitno sem farbenblink ker ni modra ampak neke zelene barve :lol: Aja pa napram Ploju ko ti oni avto opere, ima tukaj vsaj krpo za brisanje stekel ne pa cajtng!
Pa da pripeljem ferrarija k ploju pa mi pol oni tam z cajtngi šajbe obriše :evil: :-:o

lp, saymon

Kje je to noter in zunaj za 14€ ?

Najboljši je pa lešnik v EP. Zamastijo šipe da je še slabše kot prej, pod tepihami jim tud ne nesejo oči in sesalci, vso robo ki maš v avtu (od garmina do čigum, strgala...vse kar je v predalčkih vrat) pa ti fukne** v prednji predal pa če gre not al ne.

Me ma da bi probal Limpo al kaj je tisti pred eLeclercom, mi je na polovici pokrova motorja demonstriral kako in kaj, in res tam je voda potem boljše odtekala, avto se je svetil ampak nimam j**c da bi tja peljal umazan avto :lol:

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Ne nov 27, 2011 10:49 am

še dobro da piše o kredibilnosti tvojih izjav...

pri šerbineku sem pral več kot 20 različnih avtomobilov. od cliota do mercedesa, pa ti povem da imajo tudi tam destilirano vodo in ni nobenih kapljic gori.

avto se da oprati s tremi žetoni (šamopn, krtačenje s šamponom, izpiranje)

obstaja še voskanje, ki ga pa nisem uporabljal

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 27, 2011 11:10 am

In kaj ma 20 različnih avtov z tem da ti šampon ko ga zamenaš z vodo še porabi 3/4 drugega žetona ?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov