Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Po avg 04, 2003 2:04 am

Men gre na falus samo to, ker je nenadoma postal popularno, da se ful usi za pedre zavzemajo.Vsa ta gay scena je 'in'.Vsi mediji prepricujejo, kok je to uredu, pa da so to izobrazeni, pametni ljudje, itd.Moj *****...Zdej bo pa vsak, k bi rd mal pozornosti, gay ratu...nej se pikajo nekje v svojih temnih luknjah, ne pa da se skos vn mecejo, in to cist samoiniciativno.

Ne mislt, da zdej k pa pokazete svetu, da ste vi tolerantni do gejev, da zdej pa ful naprej razmisljate in ste prilagojeni 21.stoletju...Ker izpadete smesni.
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po avg 04, 2003 7:33 am

zoranwagen je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:Ma bogi fant, zdej se on počuti zaradi tega majn vrednega.

Kaj si želiš to tudi dobiš!!!

In zgleda, da si enga želiš....

Joj :rofl ,kot v vrtcu :!:

zoranwagen,ocitno misliš,da si nevem kako informiran,ocitno bereš kake tuje avto revije,ki nisi nic dost biljši falus od naših,v enih al pa drugih navijajo za nemce(pri nekaterih zato,ker so to domaci avti,pri drugih pa zato ker so snobisticni kreteni) ali pa si kakšen slovenski domišljav "novinar"ki kaj kdaj pa kdaj od kot kaj (pre)piše in misli da je pameten.Pol pa pišejo,da je avto za 10 mio ugoden,da je slabost,ker avto nima drzal za plocevinke in podobne gluposti,ker se zadnje šipe ne odprejo cisto do konca......... nimam besed
Vsi pa avte testirajo samo tako,da se šminkarjo pred ljubljanskimi lokalcki.Ne vem koliko je v sloveniji potencialnih kupcev za 20 mio vreden avto al pa še vec.

Prosim,mal realnosti

Glede pedrov pa,sem absolutno proti temu kar se danes dogaja.Dva nesposobna "tipa",ki se natepavata v nagravzno,kosmato rit.Lepo prosim.Naj to delata,ce jima pase ni pa treba to vesoljnemu svetu razlagat.To enostavno ni NARAVNO.

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 7:43 am

zoranwagen je napisal/-a:Zdaj pa še enkrat lepo počasi!

Kaj se pa pedrov tiče o njih pa mam svoje mnenje, ki ga nebi tu rad razlagal. Ampak sigurno ni dobro!
Do pedrov ste tolk tolerantni in jim dajete pravico do drugačnosti!
Meni pa pravice do mojega mišlenja ne dajete!
Kje je zdaj vaša tolerantnost?

do netoleratnih ni mogoče bit toleranten. osnoven princip demokracije. isto, kot bi bil toleranten do hitlerja in njegovega odnosa do židov. a on je tud mel pravico do svojega mišljenja al kaj? dokler ne skužiš, da veljajo človekove pravice za vse, ne glede na tvoje predsodke, se ne splača pogovarjat.

o nivoju tvoje komunikacije pa si mi vse povedal z ostalimi pripombami. res cvet heteroseksualne slovenije. bravo. lahko si res ponosen nase. kaj ko bi prebral kako knjigo o gejih preden karkoli zineš? seveda pa ti vse veš, a ne. kaj bi brali.

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 7:46 am

"Glede pedrov pa,sem absolutno proti temu kar se danes dogaja.Dva nesposobna "tipa",ki se natepavata v nagravzno,kosmato rit.Lepo prosim.Naj to delata,ce jima pase ni pa treba to vesoljnemu svetu razlagat.To enostavno ni NARAVNO"

če si ti proti, koga pa to zanima? ha? lahko si proti dežju, sam ta bo še vedno padal. ni to stvar, ki bi jo lahko na referenduu prepovedal. Če se ti lahko po Čopovi s svojo sprehajaš in s tem vesoljni sloveniji demonstriraš svojo ljubezen, lahko tud geji. niso nič več/manj vredni kot ti.
kaj pa je naravno pa tud ti ne postavljaš. nisi vsega znanja pojedel.

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Po avg 04, 2003 7:49 am

Akira, ti se malo šopiriš, a?

Kdo se za koga zavzema?
Jaz sem samo mnenja, da jih ni treba popljuvat. V bistvu, pa ne vem zakaj si ti napisala, da je to modna muha. Če si se slučajno kdaj učila kaj o stari grčiji, bi lahko vedla kak pa kaj je bilo že takrat s tem?!

Zoranwagen...hmm, čudno da ti mene kr za pedra (ali kak ti to imenuješ) proglasiš, pa me niti ne poznaš!? Ne vem no, to sem nazadnje slišal v vrtcu oz. na začetku osnovne šole, ko smo en drugemu govorili:" ti si peder!"...pač na taki razvojni stopnji se to smatra kot žaljivka, pri ljudeh starih 20 in več pa se mi to ne zdi primerno.

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po avg 04, 2003 7:57 am

alfa_25 je napisal/-a:do netoleratnih ni mogoče bit toleranten. osnoven princip demokracije. isto, kot bi bil toleranten do hitlerja in njegovega odnosa do židov. a on je tud mel pravico do svojega mišljenja al kaj? dokler ne skužiš, da veljajo človekove pravice za vse, ne glede na tvoje predsodke, se ne splača pogovarjat.

OK, drugače se ne mislim vmešavat v to debato, ker moje mnenje o pedrih ni "in". Naj že bojo, če misljo da morjo bit, mene naj pa pr mer pustijo in se ne vedejo vulgarno v javnosti (kar se jih veliko rada), pa smo zmenjeni.

@alfa_25: Vsekakor je Hitler imel pravico do svojega mišljenja. Bilo je napačno (v mojih očeh), a bilo vsekakor je in po osnovnem principu demokracije je smel takšno mišljenje imet. Najprej govoriš, da ne moreš (ne smeš?) biti toleranten do netolerantnih, potem pa razpredaš, da veljajo človekove pravice za vse (kar bi po definiciji moralo veljati tudi za netolerantne). Odloči se!

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po avg 04, 2003 8:04 am

alfa_25 je napisal/-a:"

če si ti proti, koga pa to zanima? ha? lahko si proti dežju, sam ta bo še vedno padal. ni to stvar, ki bi jo lahko na referenduu prepovedal. Če se ti lahko po Čopovi s svojo sprehajaš in s tem vesoljni sloveniji demonstriraš svojo ljubezen, lahko tud geji. niso nič več/manj vredni kot ti.
kaj pa je naravno pa tud ti ne postavljaš. nisi vsega znanja pojedel.

Dobr,sj nisem mislu tako zelo......resno?
Vsak naj dela kar hoce,ni pa treba s tem celga sveta posiljevat.Res nisem vsega znanja pojedu,in tut ne mislim,da sem ga,kar je naravno in normalno je tut relativno,odvisno od okolja iz katerega prihajaš.
Mislim,pa da nekje,tam po tistih otockih Indonezije,ne me za jezik drzat,sem mal pozabu,vglavnem obstaja ljudstvo pri katerem je cisto normalno,da si takoimenivani peder,lezbika,... lahko posvojiš otroke in si cisto normalen.Baje poznajo 5 spolov,ne vem kako to delijo,vendar zanimivo,mogoce ve kdo kaj vec?

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 8:07 am

OK, drugače se ne mislim vmešavat v to debato, ker moje mnenje o pedrih ni "in". Naj že bojo, če misljo da morjo bit, mene naj pa pr mer pustijo in se ne vedejo vulgarno v javnosti (kar se jih veliko rada), pa smo zmenjeni.

Kaj pa definiraš kot vulgarno? hm? objemanje? držanje za roke? poljubljanje?

@alfa_25: Vsekakor je Hitler imel pravico do svojega mišljenja. Bilo je napačno (v mojih očeh), a bilo vsekakor je in po osnovnem principu demokracije je smel takšno mišljenje imet. Najprej govoriš, da ne moreš (ne smeš?) biti toleranten do netolerantnih, potem pa razpredaš, da veljajo človekove pravice za vse (kar bi po definiciji moralo veljati tudi za netolerantne). Odloči se![/quote]

seveda je lahko hitler imel "privat" svoje mnjenje o židih (kakorkoli je že to neumno). a takoj ko bi to mnenje začel zagovarjati/uresničevati v javnosti, nastopi v demokratični družbi drug moment. osnova demokracije je, da vsi pristajajo na pravila igre, torej na dejstvo, da so vsi državljani enakopravni. kdor izloča določeno skupino državljanov, jim jemlje državljanske & človekove pravice ali vsaj poziva k temu, ogroža delovanje domokracije. zato demokracija takšnih dejanj (ala hate speech, pozivanje k linču, genocidu, ...) ne dovolijo. demokracija je netoleranta do nedemokratičnih dejanj. ko postane do tega tolerantna - adijo demokracija (weimarksa republika).
no, vsaj enkrat sem lahko izkoristil moja politološka znanja.:)

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po avg 04, 2003 8:13 am

alfa_25 je napisal/-a:

seveda je lahko hitler imel "privat" svoje mnjenje o židih (kakorkoli je že to neumno). a takoj ko bi to mnenje začel zagovarjati/uresničevati v javnosti, nastopi v demokratični družbi drug moment. osnova demokracije je, da vsi pristajajo na pravila igre, torej na dejstvo, da so vsi državljani enakopravni. kdor izloča določeno skupino državljanov, jim jemlje državljanske & človekove pravice ali vsaj poziva k temu, ogroža delovanje domokracije. zato demokracija takšnih dejanj (ala hate speech, pozivanje k linču, genocidu, ...) ne dovolijo. demokracija je netoleranta do nedemokratičnih dejanj. ko postane do tega tolerantna - adijo demokracija (weimarksa republika).

Evo pa smo spet tam.....DEMOKRACIJE NI,vsaj takšne ne kot naj bi bila.Ce se za demokracijo vzame ameriška je isto kot da se za socializem vzame stalinizem.
V tem bi se dalo razpravljat brez konca,kje smo ostali?

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 8:14 am

"Mislim,pa da nekje,tam po tistih otockih Indonezije,ne me za jezik drzat,sem mal pozabu,vglavnem obstaja ljudstvo pri katerem je cisto normalno,da si takoimenivani peder,lezbika,... lahko posvojiš otroke in si cisto normalen.Baje poznajo 5 spolov,ne vem kako to delijo,vendar zanimivo,mogoce ve kdo kaj vec?"

mah, tehle s polinezije ne poznam točno. je pa nekaj takšnih pojavov blo tud pri indijanskih plemenih. sem pa gledal na tv-ju tud eno pleme (mislim, da iz afrike), kjer so bile spolne vloge popolna zrcalna slika evropskih: moški so skrbeli za otroke, za gospodinjstvo, "opravljali", itd, ženske pa lovile in sploh skrbele za "moška" opravila. :lol: :lol: :lol:

nauk: težko je govorit o "naravnosti"/"nenaravnosti"; pač družbena konstrukcija.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Po avg 04, 2003 8:25 am

alfa_25 je napisal/-a:Kaj pa definiraš kot vulgarno? hm? objemanje? držanje za roke? poljubljanje?

Za vulgarno obnašanje definiram poljubljanje kot ga vidiš na TV, da tisti moment ko prideta pred kamere: Objet, pa usta odpret k piton, k bo ovco pojedu pa z jezikom ljask, mljask. To JE vulgarno, neglede na to ali to počneta (v javnosti) dva tipa, ženske ali tip in ženska. Tega tudi jaz ne počnem s svojo punco v javnosti (brez kamer).

alfa_25 je napisal/-a:seveda je lahko hitler imel "privat" svoje mnjenje o židih (kakorkoli je že to neumno). a takoj ko bi to mnenje začel zagovarjati/uresničevati v javnosti, nastopi v demokratični družbi drug moment. osnova demokracije je, da vsi pristajajo na pravila igre, torej na dejstvo, da so vsi državljani enakopravni. kdor izloča določeno skupino državljanov, jim jemlje državljanske & človekove pravice ali vsaj poziva k temu, ogroža delovanje domokracije. zato demokracija takšnih dejanj (ala hate speech, pozivanje k linču, genocidu, ...) ne dovolijo. demokracija je netoleranta do nedemokratičnih dejanj. ko postane do tega tolerantna - adijo demokracija (weimarksa republika).

Glede tega se pa strinjam s tabo. Hitler je lahko imel svoje mnenje samo do takrat, ko ni to začel udejanjat (in pol, k je vse k bi mu to preprečil pobil :lol: - joke)

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 8:33 am

"Za vulgarno obnašanje definiram poljubljanje kot ga vidiš na TV, da tisti moment ko prideta pred kamere: Objet, pa usta odpret k piton, k bo ovco pojedu pa z jezikom ljask, mljask. To JE vulgarno, neglede na to ali to počneta (v javnosti) dva tipa, ženske ali tip in ženska. Tega tudi jaz ne počnem s svojo punco v javnosti (brez kamer)."

jah, kaj ljudi žene, da se v javnosti skoraj "dol dajo", tudi meni ni jasno. včasih zna bit mal too much, sam se preživi. ponavadi gre za najstnike, ki pač morjo pokazat, da tud oni to počnejo. eksibicionizem.

sam to nima veze z biti gej/str8.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Po avg 04, 2003 8:34 am

Ja, ampak mečejo slabo luč na ostale geje.

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 8:39 am

Nixxon je napisal/-a:Ja, ampak mečejo slabo luč na ostale geje.

jah, sej to, da si gej, ne pomeni, da si avtomatično bolj pameten, uglajen, boljši... kot to ne velja za rjavolaske, blondince, modrooke, male/velike, plešaste.... pač ena značilnost, ki o posameniku ne pove nič.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po avg 04, 2003 1:53 pm

Fino je ko ma mlad človek ideale!
Hudič nastane, ko stopi s svojega roza oblačka v realni svet in za sabo pusti vse naučene ideale!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Po avg 04, 2003 6:21 pm

[YuGo] je napisal/-a:Akira, ti se malo šopiriš, a?

Kdo se za koga zavzema?
Jaz sem samo mnenja, da jih ni treba popljuvat. V bistvu, pa ne vem zakaj si ti napisala, da je to modna muha. Če si se slučajno kdaj učila kaj o stari grčiji, bi lahko vedla kak pa kaj je bilo že takrat s tem?!
lp

Prvo kot prvo, ce bi mel nickname Miha, bi tut pisu, da sem zenskega spola?Ves, ce se ime konca na a se ne pomeni, da je nekdo zenska...ne vem kdo se sopiri.Ne mislt da si boga prijel za brado ce gres s laznim trendom naprej, in povsod razglasas kok so geji bogi...

Najvecji hec je, da vleces ven staro Grcijo.Verjetno si slisu (tko kot mnogi), da je biu visek ljubezni v Grciji, ljubezen med dvema moskima...joj kok je to lepo, ko en general natepava 8 letnega decka suznja, res, visek ljubezni.
Slika
02' TOUGE GHOST

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 7:20 pm

zoranwagen je napisal/-a:Fino je ko ma mlad človek ideale!
Hudič nastane, ko stopi s svojega roza oblačka v realni svet in za sabo pusti vse naučene ideale!

predvidevam, da tale blodnja pomeni:
1. zagovorniki homoseksualcev so na "roza oblačku" (bluzijo, nimajo stika z realnostjo?)
2. gojijo naučene idele
3. ti pa trdno stojiš v realnosti, razumeš vse in imaš prave ideale?

oh, kaki napuh. daj, priznaj, da nimaš pojma o gejih; se z njimi ne družiš (nimaš pojma o njihovem življenju) niti nisi preštudiral nobene relevantne literature na to temo. seveda pa ti to ne preprečuje, da odločaš o ŽIVLJENJU drugih. lepo. pravi humanist.

čist in preprost homofob si. vesel v svoji nevednosti.

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 7:25 pm

"...ne vem kdo se sopiri.Ne mislt da si boga prijel za brado ce gres s laznim trendom naprej, in povsod razglasas kok so geji bogi..."

lažni trend? a ti pa greš s PRAVIM trendom? ha ha
ja, ker poznam kar nekaj gejev, lahko rečem, da so nekateri geji zaradi svoje usmerjenosti res "bogi". maltretirajo jih starši, sodelavci, pametnjakoviči kot si ti... v njihovi koži ti ne bi zdržal niti 5 min.

"Najvecji hec je, da vleces ven staro Grcijo.Verjetno si slisu (tko kot mnogi), da je biu visek ljubezni v Grciji, ljubezen med dvema moskima...joj kok je to lepo, ko en general natepava 8 letnega decka suznja, res, visek ljubezni."

bo treba mal pogedat v grško književnost. tam se opeva tudi ljubezen med odraslimi moškimi. drgač pa grki s svojim pozitivnim odnosom do gejev niso edini. bo treba mal v antropološke knjige pogledat, preden na široko razpredaš. priporočam zlasti preučevanje nekaterih indijanskih plemen.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 04, 2003 7:29 pm

alfa_25 je napisal/-a:čist in preprost homofob si. vesel v svoji nevednosti.

he he eminem:marshall mathers lp je najbolj popularen cd v njegovem (in tudi v mojem) cd playerju :lol: :lol: :lol:

fak kako ste se začel pričkat zarad ene teme,ki bi jo lahko komot vsi spregledal...

Če objavim temo: BMW ODPUŠČA VEGETARJANCE! me boste usi napadl... :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Po avg 04, 2003 7:42 pm

a je to tisti eminem, od katerega najboljši frend je gej? :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost