zoranwagen je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Ma bogi fant, zdej se on počuti zaradi tega majn vrednega.
Kaj si želiš to tudi dobiš!!!
In zgleda, da si enga želiš....
zoranwagen je napisal/-a:Zdaj pa še enkrat lepo počasi!
Kaj se pa pedrov tiče o njih pa mam svoje mnenje, ki ga nebi tu rad razlagal. Ampak sigurno ni dobro!
Do pedrov ste tolk tolerantni in jim dajete pravico do drugačnosti!
Meni pa pravice do mojega mišlenja ne dajete!
Kje je zdaj vaša tolerantnost?
alfa_25 je napisal/-a:do netoleratnih ni mogoče bit toleranten. osnoven princip demokracije. isto, kot bi bil toleranten do hitlerja in njegovega odnosa do židov. a on je tud mel pravico do svojega mišljenja al kaj? dokler ne skužiš, da veljajo človekove pravice za vse, ne glede na tvoje predsodke, se ne splača pogovarjat.
alfa_25 je napisal/-a:"
če si ti proti, koga pa to zanima? ha? lahko si proti dežju, sam ta bo še vedno padal. ni to stvar, ki bi jo lahko na referenduu prepovedal. Če se ti lahko po Čopovi s svojo sprehajaš in s tem vesoljni sloveniji demonstriraš svojo ljubezen, lahko tud geji. niso nič več/manj vredni kot ti.
kaj pa je naravno pa tud ti ne postavljaš. nisi vsega znanja pojedel.
alfa_25 je napisal/-a:
seveda je lahko hitler imel "privat" svoje mnjenje o židih (kakorkoli je že to neumno). a takoj ko bi to mnenje začel zagovarjati/uresničevati v javnosti, nastopi v demokratični družbi drug moment. osnova demokracije je, da vsi pristajajo na pravila igre, torej na dejstvo, da so vsi državljani enakopravni. kdor izloča določeno skupino državljanov, jim jemlje državljanske & človekove pravice ali vsaj poziva k temu, ogroža delovanje domokracije. zato demokracija takšnih dejanj (ala hate speech, pozivanje k linču, genocidu, ...) ne dovolijo. demokracija je netoleranta do nedemokratičnih dejanj. ko postane do tega tolerantna - adijo demokracija (weimarksa republika).
no, vsaj enkrat sem lahko izkoristil moja politološka znanja.
alfa_25 je napisal/-a:Kaj pa definiraš kot vulgarno? hm? objemanje? držanje za roke? poljubljanje?
alfa_25 je napisal/-a:seveda je lahko hitler imel "privat" svoje mnjenje o židih (kakorkoli je že to neumno). a takoj ko bi to mnenje začel zagovarjati/uresničevati v javnosti, nastopi v demokratični družbi drug moment. osnova demokracije je, da vsi pristajajo na pravila igre, torej na dejstvo, da so vsi državljani enakopravni. kdor izloča določeno skupino državljanov, jim jemlje državljanske & človekove pravice ali vsaj poziva k temu, ogroža delovanje domokracije. zato demokracija takšnih dejanj (ala hate speech, pozivanje k linču, genocidu, ...) ne dovolijo. demokracija je netoleranta do nedemokratičnih dejanj. ko postane do tega tolerantna - adijo demokracija (weimarksa republika).
no, vsaj enkrat sem lahko izkoristil moja politološka znanja.
[YuGo] je napisal/-a:Akira, ti se malo šopiriš, a?
Kdo se za koga zavzema?
Jaz sem samo mnenja, da jih ni treba popljuvat. V bistvu, pa ne vem zakaj si ti napisala, da je to modna muha. Če si se slučajno kdaj učila kaj o stari grčiji, bi lahko vedla kak pa kaj je bilo že takrat s tem?!
lp
zoranwagen je napisal/-a:Fino je ko ma mlad človek ideale!
Hudič nastane, ko stopi s svojega roza oblačka v realni svet in za sabo pusti vse naučene ideale!
alfa_25 je napisal/-a:čist in preprost homofob si. vesel v svoji nevednosti.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost