Napisal/-a weta Sr sep 12, 2007 1:55 pm
slide..
živim v slo in ne v milanu, torej ne rabim, ker imam avto skoraj vedno odklenjen, doma in v službi, pa še nikoli ni nič zmanjkalo, ker nima kaj zmanjkat.
meglenke...imam jih na mojem avtu...prižgal jih nisem še nikoli, pa sem z avtom prevozil 300 kkm...pač ni megle...primorska.
el. šipe....imam jih, pa jih še nisem rabil...običajno vozim in ne sedim zadaj, pravzaprav ponavadi ni nobenega zadaj, pa na sploh vozim z zaprtimi okni, da ni prepiha in raje uporabljam klimo. okno odpiram recimo samo na mejnem prehodu, ali ko srečam koga za poklepetat...torej bi preživel tudi z ročnimi stekli spredaj, brez kakršnih koli problemov.
dvopodročna klima...nikoli nisem srečal osebe, da bi imela skupaj tako različno nastavljene termostate, da bi moral pol avta hladit, pol pa greti. Saj se da tudi reže zapreti, pa se doseže stopinjo ali dve razlike, če je že treba.
pa še kaj bi se našlo...še enkrat napišem, da je to moje mnenje...taki dodatki pač dražijo avtomobil, ga napravijo bistveno bolj kompliciranega, kar predstavlja posledično tudi večjo možnost okvar in posledično stroškov popravil.
sam zagovarjam preproste reči, poceni za vzdrževanje in lahke za uporabo itd...ne pa kot kupci novih extra BMW ali česa drugega, ki hodijo po 14 dni na servis jokat in iskat inštrukcije za avtoradio vklopit...njihov avto pa ima namontirano vse mogoče, pa tega nikoli ne uporabljajo, pravzaprav sploh ne vedo da to ima.