hladni je napisal/-a:nebivedu...hvalabogu, da so še takšni kot ti. Ampak brez zamere, če bi se ti zaletel v nov avto oz. avto ki je dosti vreden, dvomim da bi vidva obdelovala odbijač z macolo, prej eden drugega! al boš sam dal milion za popravilo?
LP
Kaj mi bo nov avto ob takih norcih na cestah, poleg tega pa razmišljam zelo drugače kot večina slovencev. Raje imam veliko nepremičnin, pa kišto od avta pred njimi, kot pa en dober avto, živel bi pa v baraki.
Poglej, lahko bi si privoščil več novih avtomobilov, pa mi ni do tega, ker ta ki ga imam me pripelje vedno do cilja brez problemov (tudi po terenu). Ampak namesto vlaganja v nov avto sem raje zamenjal streho na hiši, kupil vikend 100m od obale na morju in par gozdov ter za star avto kupil ene izmed najboljših gum (184 evrov komad - kar recimo ne naredi skoraj noben, ki ima star avto) in ostale pripomočke za vožnjo po terenu(vitel,...). Tako, da sem v nepremičnine zmetal v zadnjih petih letih preko 140.000 evrov (140 za nepremičnine in še par tisoč za prepise in ostalo papirologijo). Za ta denar pa bi lahko imel orenk avto, ali pa več njih. Če bi pa imel nov avto pa bi moral še paziti na vsako praskico in se bi sekiral za vsak trk, ki bi ga imel, tako se pa lahko sproščeno vozim.
In če bi imel nov avto, bi moral vzeti kuponček, ker bi me popravilo prišlo tok, da se sam tega nebi hotel privoščit. Vsekakor pa bi bila cena popravila novega avtomobila višja od cene tega avta, ki ga imam sedaj. Pa sam ne dam več kot 2000 evrov za avto, ker se v pleh vlagati ne splača.