SiMpLy_Me je napisal/-a:Jah jest sm šu kr u akcijo, klicov in reku nej mi kšno reklamo pošlejo, kjer je to na dolg pa na širok razložen!
Sej bi zdele zadevo podrobneje opisov, sam nimam pr seb tistga papirja (morm iskt, pa se mi ne da)! Me je u bistvu zanimal, če kdo ve, al to deluje al ne!
Drgač pa loh jutr zadevo bl točn opišm (če bo cajt)![]()
aiid
SiMpLy_Me je napisal/-a:Ma sej sploh ne vem kwa se usi tok neki kurčite čez to zadevo, noben očitno še ni probov, večina očitno prvič sliš, use kr pravte je pa, de je to nateg, pa j**c pa take...
Če mene prašate, je treba zadevo najprej sprobat, pol pa loh rečš, a je dobr al ne!!!
In glede na to kwa si vi mislte, se mi zdi sploh neumn razlagat te zadeve, k vidm de eetak nekateri že use vejo
CORSA je napisal/-a::lol:
Zadeva je preizkušena in dejansko deluje. Prijatelj mi je povedal, da je bila preizkušena tude na inštitutu Franc-Jožef Štefan v Ljubljani in da so testi pokazali dejansko zmanjševanje porabe goriva. Imam ga tudi jaz in moram vam povedati, da zadeva tudi deluje, saj sem na svojem vozilu ugotovil 13% zmanjšano porabo. Zakaj avtomobilske industrije niso v tem. So moji dragi bralci, saj je GM lastnik patenta FUELMAX. Pa en lep pozdrav. Če rabite tel. št. od osebe, ki prodaja ta artikel, in bi ga radi poklicali mi odgovorite in vam jo dam, sam da jo poiščem. Hvala.
dolfe je napisal/-a:Franc-Jožef Štefan
Na čigavem inštitutu? Na inštitutu cesarja Franc-Jožefa I. ali na inštitutu Jožefa Štefana?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov