Stole je napisal/-a:ja glih verjamem da dela za 600 evrov,to naj druge plahtajo.
acom je napisal/-a:Zelo pogosto uporabljana beseda, predvsem v debatah o odvzemu tablic... je neizpraven oz. izpraven.
Ta beseda v slovenščini NE obstaja. Namesto tega raje uporabljajte kakšno slovensko besedo kot npr. brezhiben, tehnično brezhiben, neoporečen... ali kaj podobnega, glede na pomen stavka, kjer je uporabljena.
Glede zgornje teme; kar piše v Novicah, Direktu ali pa v Svetu pokažejo je zelooo vprašljivo, tako da ne verjamem nič, dokler ni to tudi v kakšnem resnem mediju objavleno. Za začetek, bi lahko točno napisali kaj so mu v petek očitali.
Se strinjam. Ne moremo soditi po tem kar zgoraj navedeni časopisi napisali oz. oddaja poročala....je treba slišati, v tokratnem primeru, vse tri strani (voznika+policista+delavca na teh.preg.) in na podlagi dejstev odločati o krividi...nikogar ne moremo takoj obsoditi da je nesposoben itd..acom je napisal/-a:Glede zgornje teme; kar piše v Novicah, Direktu ali pa v Svetu pokažejo je zelooo vprašljivo, tako da ne verjamem nič, dokler ni to tudi v kakšnem resnem mediju objavleno. Za začetek, bi lahko točno napisali kaj so mu v petek očitali.
CupraR je napisal/-a:Ja ampak ne rabiš 2krat ke hodt..
Greš samo enkrat (kot on v ponedeljek) z avtom ki je "porihtan" v nulo..
mega_ne je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Ja ampak ne rabiš 2krat ke hodt..
Greš samo enkrat (kot on v ponedeljek) z avtom ki je "porihtan" v nulo..
potem tut morebitne kazni ne dobiš?
ker jaz sem pač šel takoj s policaji in potem sem zjutraj prišel zamenjat žarnice in še enkrat na TP in potem po tablice. torej sem bil nekje od polnoči do 9ih zjutraj brez tablic, pa še nekoga sem rabu da me je okol furu...
WILLIAMSCAR je napisal/-a:myster je napisal/-a:jay je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Zato pa so se začeli udeleževat ilegalk pri Rutaru v lj![]()
da še potegnejo kaj poučnega s tega.
ja za športne filtre so se že naučili pred kratkim. Rdeči je, malo kroma ima pa v škatli ni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haha...so pa hitre pameti
ti kiflci nimajo kaj druga počet pa tako najhitrej dobijo denar! j***m jim mater!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov