lisko je napisal/-a:Čeprav ne verjamem da bi prišla voda v motor.... ker motor ni niti cuknil.... med tem ko je jeep vgasno ne samo cukal.... ampak jeep je preživel:)
Voith je napisal/-a:js sm isto zanc prletu v eno uber luzo in mi je cist zalil masino, pa crknla je v tem..
no sam pol sm se med premikanjem uzgal in je mal trokiral pa za mano je blo res VELIK pare ene 2km pol je pa pocas nehal trokirat in je vse kul. pocl pa pomoje ni nc ker vse dela ok.
mogoce je mal tut v materialih fora, izpusni kolektor ce bi bil iz gusa bi pomoje pocu k kondom..
nebivedu je napisal/-a:Voith je napisal/-a:js sm isto zanc prletu v eno uber luzo in mi je cist zalil masino, pa crknla je v tem..
no sam pol sm se med premikanjem uzgal in je mal trokiral pa za mano je blo res VELIK pare ene 2km pol je pa pocas nehal trokirat in je vse kul. pocl pa pomoje ni nc ker vse dela ok.
mogoce je mal tut v materialih fora, izpusni kolektor ce bi bil iz gusa bi pomoje pocu k kondom..
Niti ne, jst imam z gusa izpušni kolektor, pa je bil poplavljen ko so bile 18.9. poplave, pa ko sem zadnjič razdiral, je bil čisto cev, brez razpok.
samo mesarec je napisal/-a:ola menim, ker sem dolgo delal v strojnišvu(st.ing), da ni vzrok voda, temveč naklučje, katero se je odrazilo potem ko si zapeljal v vodo, kajti drugo bi bilo, če bi motor ugasnil in ga pustil ohladiti, takrat pa bi zaradi razlike v temp. ohlajanja različnih materialov prišlo do tega, kot pri tisti kosilnici, ki jo nekdo opisuje, Temp. ohladidve v tem trenutku je zanemarljivo mala ob delovanju motorja.
Glava mot. je bila verjetno že poškodovana in to je to. Nesreče se dogajajo
Pa saj je samo 5ka.
lisko je napisal/-a:
Ker imam za take namene narjen zajem zraka za požarno steno... če poznaš mal petko... spred je kiler..... pol je motor , ki je že višji od kilerja.... za motorjem pa je požarna stena...se pravi zajem zraka je u tem primeru tik pod vetrobranskim steklom. Original zajem zraka pa je spredaj pri luči ..... od koder do filtra vodi cev.... enostavno to cev staknem ( ob globoki luži) in zajem zraka je v najvišjem delu motorja.... tik pod haubo za požarno steno.
Tukaj se vidi.... tisto črno poleg lampe je zračni filter....... od filtra je cev.... in tisto cev snamem....
....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec in 15 gostov