Gen|uS je napisal/-a:piagolo je napisal/-a:Prednost imajo vozniki, ki zavijajo iz Umaga ali Novigrada na levo proti Sečovljam (na sliki iz desnega spodnjega roba proti levi strani. Sicer je pa iz obratne smeri že prej ed odcep za Umag in jih ta Stop na tangira. Ustvijo se le tisti, ki gredo proti Brtonigli.
Točno tako in to križišče je meni čist logično nareto ko se pelješ čez njega, ker drugače bi pokalo tak kot lani.
5cho je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:piagolo je napisal/-a:Prednost imajo vozniki, ki zavijajo iz Umaga ali Novigrada na levo proti Sečovljam (na sliki iz desnega spodnjega roba proti levi strani. Sicer je pa iz obratne smeri že prej ed odcep za Umag in jih ta Stop na tangira. Ustvijo se le tisti, ki gredo proti Brtonigli.
Točno tako in to križišče je meni čist logično nareto ko se pelješ čez njega, ker drugače bi pokalo tak kot lani.
Kot je napisal piagolo. ne vidim kaj je tu problematično.
nej unim, k nerazumejo eden v PS nariše
smuky je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Prednostna je tista, na kateri je znak stop in tista na desni. Uni dve, ki sta tam čez, pa sta stranski.
Še 1x citiram njegou post,da bo točno jasno glede česa se strinjam z njim.
Pravilno je razumel to križišče.Ima prav!
smuky je napisal/-a:Jaz samo pravim,da je Cash in še kakšen poleg njega pravilno razumel to križišče.
Jaz gledam potek prednostne in potek prednostne je,če greš iz prednostne na levo kar pomeni,da so tudi tisti,ki prihajajo z leve na prednostni in tam ne bi smel bit stop.
V tem primeru bi mogli postavit namesto stop znak s prednostno in tukaj pride upošteu desno pravilo.To je vse.
smuky je napisal/-a:Jaz samo pravim,da je Cash in še kakšen poleg njega pravilno razumel to križišče.
Jaz gledam potek prednostne in potek prednostne je,če greš iz prednostne na levo kar pomeni,da so tudi tisti,ki prihajajo z leve na prednostni in tam ne bi smel bit stop.
V tem primeru bi mogli postavit namesto stop znak s prednostno in tukaj pride upošteu desno pravilo.To je vse.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov