uros_r pravi:
kaj pa pravte v zamenjavi žarnc na 100w??
uros_r pravi:
kaj pa pravte v zamenjavi žarnc na 100w??
Mene so dvakrat zavrnil na tehničnem zarad pozicijskih, enkrat sm meu plave, enkrat pa zelene, ki sm jih pozabu vn dat:D. Pol sm šu pa vn, sneu kapce in glej ga zlomka, čez pet minut je bil moj avto tehnično brezhiben:D.
Zdravo!
Kje naj najdem/kupim te kapice za na pozicijske luci???
life4rave pravi:
Jest bi pa rajš imel plave luci za na streho, une, k jih imajo resilci, oz policaji, samo eno magnetno, da jo po potrebi nabijes na streho, pa gres mim kolone, cez rudeco, pa pol k te dobijo, da te zbijejo k starga macka...
![]()
life4rave pravi:
Jest bi pa rajš imel plave luci za na streho, une, k jih imajo resilci, oz policaji, samo eno magnetno, da jo po potrebi nabijes na streho, pa gres mim kolone, cez rudeco, pa pol k te dobijo, da te zbijejo k starga macka...
![]()
uros_r pravi:life4rave pravi:
![]()
Ne priporočam ! Slabe izkušnje...
Moby pravi:
Kupil sem modre parkirne žarnice pri conradu pa morm rečt da čist nč modro ne svetjo ...niti malo) ma še kdo kakšne izkušnje z parkirnimi lučmi ?
din pravi:
Jaz sem glih kupo žarnice Blu-XE lampade alogene specialimi gre kar na smeh ko to pišem. Sem jih montiral not pa majo tak čist rahli plavi štih, bom vido ponoči ko se bom prvič pelal če je kaj boljše na škatli ki je ful lepa
piše da ma ˝DAYLIGHT 20% piu luce˝ kaj to pomeni nimam blage veze, menda da ma 20% več svetlobe ??? Kupo sem jih v intersparu za 3190 SIT za 2 kom. Bomo vidli kolko bojo držale
.
enarf pravi:
Jst mam Te zarnice in sem z njimi kar zadovoljen. Delata se zmeri (hehe) in dajeta zelo belo svetlobo. Kul stvar. Ce pa najdes une zmigavce nujno povej! Kaj pa varijanta z uporabo dveh zarnic v eni luci? Je malo vec dela ampak imas cel kup moznosti!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov