Debate, ki niso vezane na ostala področja...

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Re: Modre žarnice

Napisal/-a grehc Sr sep 11, 2002 1:46 pm

Upam, da ni blo še kakšnega rastlinja vmes:(, :-(
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika

uros_r
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_r So sep 14, 2002 11:38 pm

kaj pa pravte v zamenjavi žarnc na 100w??
LP, Uroš.

Uporabniški avatar
Lupus
Nov uporabnik

Re: Re: Modre žarnice

Napisal/-a Lupus Ne sep 15, 2002 12:37 am

uros_r pravi:

Fajn je ze, dokler te ne dobijo ;)
Gut, besser, VR6

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc Ne sep 15, 2002 10:20 am

uros_r pravi:

Skrajno odsvetujem, ker bo več škode kot koristi. 100W sploh ne pridejo v poštev pri žarometih s plastično parabolo, če pa imaš kovinsko potem bi šlo samo morš tud releje in lahko tudi kable zamenjat, ker se bodo zaradi večjega toka preveč greli, releji se pa skurjo garant. Jest bi dal 100W samo v kakšne dodatne špiclampe, ki imajo ponavadi dokaj veliko površino in je vpliv temperature manjši pa še smrkci te težje dobijo saj jin navš glih s ta dolgimi prletu pred nos. Drugače žarnica ne sme biti več kot 55/60. Če hočeš boljšo svetilnost kupi PhilipsVisionPlus.
Slika

echo
Nov uporabnik

Napisal/-a echo Ne sep 15, 2002 10:36 pm

Mene so dvakrat zavrnil na tehničnem zarad pozicijskih, enkrat sm meu plave, enkrat pa zelene, ki sm jih pozabu vn dat:D. Pol sm šu pa vn, sneu kapce in glej ga zlomka, čez pet minut je bil moj avto tehnično brezhiben:D.

Zdravo!

Kje naj najdem/kupim te kapice za na pozicijske luci???

Lp, Matej

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc Po sep 16, 2002 10:12 am

Jest sem jih vidu v BTC-ju. V uni hali kjer je tud merkur, samo, da v spodnjem nadstropju, je en štacuna ,ker prodajajo pozicijske luči raznih barv.
Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po sep 16, 2002 12:03 pm

Jest bi pa rajš imel plave luci za na streho, une, k jih imajo resilci, oz policaji, samo eno magnetno, da jo po potrebi nabijes na streho, pa gres mim kolone, cez rudeco :D, pa pol k te dobijo, da te zbijejo k starga macka... :D
Natakar Taxi Prosim!

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Re: Re: Re: Modre žarnice

Napisal/-a cresh Po sep 16, 2002 1:58 pm

Zdravo!

Kje naj najdem/kupim te kapice za na pozicijske luci???

V A3M
my ride
Slika

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc So sep 21, 2002 6:41 pm

life4rave pravi:
Jest bi pa rajš imel plave luci za na streho, une, k jih imajo resilci, oz policaji, samo eno magnetno, da jo po potrebi nabijes na streho, pa gres mim kolone, cez rudeco :D, pa pol k te dobijo, da te zbijejo k starga macka... :D

Dobiš v conradu vseh barv:D
Slika

uros_r
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_r Ne sep 22, 2002 11:13 am

life4rave pravi:

Ne priporočam ! Slabe izkušnje...
LP, Uroš.

grehc
Novinec

Re: Re: Re: Modre žarnice

Napisal/-a grehc Ne sep 22, 2002 1:46 pm

uros_r pravi:
life4rave pravi:

Ne priporočam ! Slabe izkušnje...

dej malce bolj podrobno me zna bit zanimivo.:D
Slika

uros_r
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_r Ne sep 22, 2002 4:37 pm

Enkrat smo po celu mal izvajal bedarije s to lučjo. Res da smo mel mal napačn avto , recimo edini v celju. In smo se mal zafrkaval en večer in so nas kasnej ustavl in pregledal avto, našl luč, zaplenil in sodnika za prekrške. Do sodnika kolega še ni pršu, bomo vidl kaj bo pol...
LP, Uroš.

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Napisal/-a Moby Pe sep 27, 2002 7:41 pm

Kupil sem modre parkirne žarnice pri conradu pa morm rečt da čist nč modro ne svetjo ...niti malo :)) ma še kdo kakšne izkušnje z parkirnimi lučmi ?

echo
Nov uporabnik

Napisal/-a echo Ne sep 29, 2002 10:24 am

Moby pravi:
Kupil sem modre parkirne žarnice pri conradu pa morm rečt da čist nč modro ne svetjo ...niti malo :)) ma še kdo kakšne izkušnje z parkirnimi lučmi ?

Hoj!

Ma ja.... tiste barvne so zanic.... barvne kapice je treba nabavit :)
Kje poleg A3M se da se nabaviti barvne kapice za na parkirne luci..... Kje v Celju ali Mariboru????

Lp, Matej

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc Ne sep 29, 2002 7:16 pm

Jo Moby.

Ma s telimi modrimi parkirnimi žarnicami je bolj tko tko. Jest sem en cajt delu(poletna praksa) v Saturnusu avtoopremi in v špiclampah za polo GTI, ki mimogrede večja od tistih v običajnih polotih(novi polo mislim) so notri serijsko pozicijske modre. Mislim, da so zamenjali pet proizvajalcev preden so našli take, ki svetijo vsaj malce modro in v bistvu se lepo obnese samo če ne gorijo, ker se ta modrina lepo odbije v paraboli in lepo izgleda, žal je teh polotov pri nas bolj malo, da bi lahko to videl. Pomoje je tisto z kapicami še najbojša varianta. BDW tiste pozicijske v polotih so ble ene japonske firme.
Slika

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Po sep 30, 2002 6:55 am

Hi

Jaz sem za pozicijske dal ene modre, pa sedaj po letu in pol ne svetijo vec kaj dosti modro, bo treba zamenjati. Ko so bile nove, je bila lepa modra barva, ponoci ful OK zgleda.

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki Po sep 30, 2002 5:04 pm

Sem naredil eno bedarijo. Kupil barvo za steklo in pobarval stekelce na zarnici na temno plavo. Pa so svetile rahlo vijolicno. Potem pa sem pobarval se enkrat, tako da imajo sedaj 2 sloja. In sveti res lepo. Tistih modrih parkirnih ki se dajo kupit pa ne priporocam, ker povlecejo prevec na zeleno. Ce pa ze koga zanima, pa jih je kolega kupil v Avstriji (MediaMarkt) in sicer za 2€ za par.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če okt 24, 2002 8:57 am

din pravi:
Jaz sem glih kupo žarnice Blu-XE lampade alogene speciali :D mi gre kar na smeh ko to pišem. Sem jih montiral not pa majo tak čist rahli plavi štih, bom vido ponoči ko se bom prvič pelal če je kaj boljše na škatli ki je ful lepa :D piše da ma ˝DAYLIGHT 20% piu luce˝ kaj to pomeni nimam blage veze, menda da ma 20% več svetlobe ??? Kupo sem jih v intersparu za 3190 SIT za 2 kom. Bomo vidli kolko bojo držale :).

to je blo 6.9.02

Bemti Italijane in njihove ˝lampade alogene speciali˝, danes mi je ena CRKNLA, da ji j*** m**** Slika Slika Slika niti 2 meseca ne morejo vzdržat al kaj ???
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če okt 24, 2002 11:10 am

tut jst sm pozicijske na laguni pobarvu na modro z barvo za steklo pa je po dveh slojih O.K.!
Slika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Re: Re: Modre zˇarnice

Napisal/-a PoLOdivjan Če okt 24, 2002 4:25 pm

enarf pravi:
Jst mam Te zarnice in sem z njimi kar zadovoljen. Delata se zmeri (hehe) in dajeta zelo belo svetlobo. Kul stvar. Ce pa najdes une zmigavce nujno povej! Kaj pa varijanta z uporabo dveh zarnic v eni luci? Je malo vec dela ampak imas cel kup moznosti!

Hoj te žarnice majo pr nas v kopru v obi-ju so prozorno-krom-plave barve, ko so pa pržgane so pa oranžne
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov