Firediver je napisal/-a:Ne. Samo želim ti, da tebi crkne egr ventil in da boš v isti situaciji kot Dalmatinec. Ti bi brez pomisleka zamenjal ta egr ventil in čez cca 4 leta zopet menjal. Pač zgleda, da si rojen pod srečno zvezdo glede viška financ in si lahko dosleden glede menjave vsakršnegakoli kosa na avtomobilu, pa čeprav ta kos služi samo čistejšemu okolju, tebi pa dela packarijo v motorju.
Ne želim nobenemu nič slabega (razen tistemu, ki misli, da se mu to ne more zgodit), samo dejte se postavit v kožo tistega, ki ima tak problem in bodite človeški, ne pa tako papeški.
PiLLLe je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:Ne. Samo želim ti, da tebi crkne egr ventil in da boš v isti situaciji kot Dalmatinec. Ti bi brez pomisleka zamenjal ta egr ventil in čez cca 4 leta zopet menjal. Pač zgleda, da si rojen pod srečno zvezdo glede viška financ in si lahko dosleden glede menjave vsakršnegakoli kosa na avtomobilu, pa čeprav ta kos služi samo čistejšemu okolju, tebi pa dela packarijo v motorju.
Ne želim nobenemu nič slabega (razen tistemu, ki misli, da se mu to ne more zgodit), samo dejte se postavit v kožo tistega, ki ima tak problem in bodite človeški, ne pa tako papeški.
Ne zdj bit pamtn gor dol ipd. Ce nima kesa za vzdrzevanje avta, naj ga ne ima. Naj si kupi ksnga frckota pa bo meu mir. Sam sem student, ki doma vzdrzujem 2 kamiona in 2 avta, pa se vseno nekako pridem skozi mesec, s tem da si lahko se privoscim "zuranje" vsak vikend.
Kar je treba zamenjat je treba zamenjat. Glede na tisto tvoje napisano bi reku da ti uporabljas isti komdom parkat.
Firediver je napisal/-a:Vsaka čast, študent pa še dva avta in dva kamiona za vzdrževat. Verjetno maš tud privat firmo, kjer lahko vse živo, kar se pokvari na (službenih) vozilih + (pooblaščene) servise pišeš pod stroške, tako, da imaš res lahko vse tip top.
Kaj pa vsi ostali, ki imajo svoj avto in teh stroškov ne morejo nikjer uveljavljati? Pa da imajo, recimo, 500eur plače na mesec, dva froca v šoli in nobenega drugega dohodka? So res obsojeni na to, da ne smejo imet avtomobila z egr ventilom, ker ga v primeru okvare le-tega (po tvoje) NE SMEJO blokirat, ampak ga morajo zamenjat, ker si drugače lastništva nad tem avtom ne zaslužijo?
Dejte bit tolerantni do takih, ki jim ne gre tako dobro v življenju kot vam. Vsak vzdržuje svoj avto po svojih močeh.
Pa ni treba žalit ljudi, če kaj vprašajo ali izražajo svoja mnenja.
PiLLLe je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:Ne. Samo želim ti, da tebi crkne egr ventil in da boš v isti situaciji kot Dalmatinec. Ti bi brez pomisleka zamenjal ta egr ventil in čez cca 4 leta zopet menjal. Pač zgleda, da si rojen pod srečno zvezdo glede viška financ in si lahko dosleden glede menjave vsakršnegakoli kosa na avtomobilu, pa čeprav ta kos služi samo čistejšemu okolju, tebi pa dela packarijo v motorju.
Ne zdj bit pamtn gor dol ipd. Ce nima kesa za vzdrzevanje avta, naj ga ne ima. Naj si kupi ksnga frckota pa bo meu mir. Sam sem student, ki doma vzdrzujem 2 kamiona in 2 avta, pa se vseno nekako pridem skozi mesec, s tem da si lahko se privoscim "zuranje" vsak vikend.
Kar je treba zamenjat je treba zamenjat. Glede na tisto tvoje napisano bi reku da ti uporabljas isti komdom parkat.
Dalmatinec je napisal/-a:Daj študentek ne nakladaj. A misliš če maš polno rit vsega po fotrovi zaslugi, da me lahko tu zajebavaš ali kaj? Vprašal sem tiste, ki malo več vedo, pač v zvezi s tem EGR ventilom in najmanj kar je, rabim da mi en vsega sit študentek tu moralizira, jasno? Če mi nimaš kaj pametnega za povedat, bodi tiho pa se s svojim luksuzom hvali tam, kjer bi te radi poslušali.
Avto sem si lahko privoščil, brez problema, žal pa se je situacija v zadnjem času tako obrnila, da je pač malo težje. ker seveda ne veš nič o lajfu, ne skapiraš, da tako v življenju pač včasih pride, časi so nepredvidljivi; za tiste, ki moramo sami skrbeti zase in se brinuti o svoji prihodnosti in o tem, kako bomo skrpali konec pa začetek meseca, jasno študentek?
PiLLLe je napisal/-a:Dalmatinec je napisal/-a:Daj študentek ne nakladaj. A misliš če maš polno rit vsega po fotrovi zaslugi, da me lahko tu zajebavaš ali kaj? Vprašal sem tiste, ki malo več vedo, pač v zvezi s tem EGR ventilom in najmanj kar je, rabim da mi en vsega sit študentek tu moralizira, jasno? Če mi nimaš kaj pametnega za povedat, bodi tiho pa se s svojim luksuzom hvali tam, kjer bi te radi poslušali.
Avto sem si lahko privoščil, brez problema, žal pa se je situacija v zadnjem času tako obrnila, da je pač malo težje. ker seveda ne veš nič o lajfu, ne skapiraš, da tako v življenju pač včasih pride, časi so nepredvidljivi; za tiste, ki moramo sami skrbeti zase in se brinuti o svoji prihodnosti in o tem, kako bomo skrpali konec pa začetek meseca, jasno študentek?
E sad ko si vs vroc gres lahko na kolena in mi ga popusis. Men fotr nc ni dau, mi je kvecjem uzeu, vse kar mam sm si sam kupu in to kar sm si kupu sm si kupu v tem rangu kar sm zmozen financirat. To koliko vem o lajfu nebomo debatiral ker neves kaj vse se dogaja v mojem lajfu. Tudi meni kdaj zaskriplje pa vseeno mam vse izpravno, pa me naus nikjer vidu jokat po forumu, fak bremze so mi u kurcu, sj dela ena pa itk pravjo da je ena bremza dost..... Ne eni raje jokate in to je to. Upate da vam bo kdo odgovoril tisto kar zelite slisati. Dj dol nerabis...skoda denarja....ipd. Ko pa nekdo kaj kontra rece je pa takoj vojna.
PiLLLe je napisal/-a:Kup ga, pa ne sprasuj po forumu. Simple as that.
imilet1 je napisal/-a:EGR kolikor jaz vem odpira vakuum preko cevke,ki je nanj priključena.Svetujem ti da to cevko odklopis oz. jo snameš dol in vanjo našraufaš vijak, da ne pride umazanija noter.Tako bo egr deaktiviran.
PS:EGR je zgolj eko sredstvo in z vracanjem neizgorelih plinov tudi paca kolektor.-.-..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov