Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Pe nov 09, 2007 11:33 pm

Pa kaj to samo na poligonu vozite, al grete v promet pol tud? Jaz ko sem delo v MB nisem bil na nobenem poligonu,...

Sicer pa sem hvalabogu naredo vse sprve... je neka trema ko ti oni zadi sedi, ampak to po 2min pozabis da je zadi, pa pač voziš tak kot znaš,...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So nov 10, 2007 10:46 am

Nejkonej, ignoriraj ga.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So nov 10, 2007 11:10 am

Ah ti strahovi. No pa saj jaz sem bila tudi "prijetno" nervozna. Pa še ona je bila (ocenjevalec namreč). Stroga, zaj*** na pogled, sem si mislila: SUPER. Sam kaj, se vsedeš in peleš. Konec koncev, sem si mislila, zakaj bi me bilo strah komisije, bolje da imam v zavesti, da če me je lahko že koga strah, je potem to norcev na cesti, s katerimi se bom od izpita dalje srečevala vsak dan. Edino kar je pomembno, da se osredotočim na dogajanje na cesti. Ena baba za mano je pravzaprav še najmanj kar me lahko doleti. :P Itak da je vožnja tekla kot po maslu, inštruktor pa je medtem (čeprav baje ne bi smel) nakladal in se pogovarjal z njo o peripetijah sokolega in njegovemu prijatelju, ki ga je zdravil s travco, čeprav sokolega tega sploh ni vedel. :lol: Moram reči, da je fejst pomagalo, kajti vožnja je postala hitro precej sproščujoča. :D Enostavno se s pridobljenim izpitom za avto nič ne konča. Se šele začne. Zares. Nič hudega, če ne gre v prvo. Naj gre, ko boš siguren sam vase in te take malenkosti, kot je ocenjevalec, ne bodo vrgle iz tira. Sicer pa, sam veš, da znaš, samo še v glavi moraš malce pošlihtat, bi rekli naši smučarski skakalci. Aja pa prosim ne z alkoholom v riti, to ni nobena rešitev.
Obey me. You'll be happier.

Misko89
Nov uporabnik

Napisal/-a Misko89 Če nov 15, 2007 7:06 am

Danes ob 9 imam izpitno upam da naredim. :P

pilotka81
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a pilotka81 Če nov 15, 2007 7:39 am

Misko89 je napisal/-a:Danes ob 9 imam izpitno upam da naredim. :P

Misko89, držimo pesti zate da ti uspe danes vožnja. Ti sam lepo sproščeno in pozabi na unga ko bo sedel zadaj, vozi tako kot da si sam v avtu in se skoncentriraj samo na cesto in na ostale udeležence na njej.

Veliko sreče in lp

Uporabniški avatar
mihc182
Novinec

Kraj: Križe

Napisal/-a mihc182 Če nov 15, 2007 8:49 am

Držimo pesti!!!!

Uporabniški avatar
mafiozo
Nov uporabnik

Napisal/-a mafiozo Če nov 15, 2007 9:17 am

Če ne znaš vozt, če imaš tremo, je boljše, da pogrneš, ker je itak že preveč neznalcev na cesti. Poleg tega je pa še bencin prepoceni. Zato pa je vedno taka gužva in kolone. Kriterije za pridobitev vozniškega izpita bi morali MOČNO poostriti, gorivo bi moralo biti pa 5 EUR/L. Bomo videli potem, če se bo vsako tele, ki ima 5 minut časa, peljalo 200 m v trgovino, ob tem pa v prvem rondoju izgubilo kompas.

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Če nov 15, 2007 9:23 am

Na izpitni vožnji je velik bolj pomembno da ocenjevalca "dobro poslušaš" ne pa da pozabš nanj!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če nov 15, 2007 10:00 am

Jst sm uzeu ene 3 persene, pa se mi je dobesedno jeb..., ko sem lani delal izpit za motor. :lol: Stari, sam res, sm biu tok na izi, da sm skor pozabu, da sm na glavni, hehe :P

Misko89
Nov uporabnik

Napisal/-a Misko89 Če nov 15, 2007 10:54 am

Sem lepo vstal peljal eno uro pred izpitom ter izpit naredil brez problema hvala vsem za podporo :)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če nov 15, 2007 11:17 am

Čestitam

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če nov 15, 2007 11:23 am

tudi jaz ti čestitam :D - zdaj pa po pameti ;)

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če nov 15, 2007 11:50 am

Čestitam zdej pa po pamet :D

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Če nov 15, 2007 3:07 pm

Čestitke :) zdej pa kupiš en lepo ohranjen avto in lepo po pameti ;)
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če nov 15, 2007 3:33 pm

mafiozo je napisal/-a:Če ne znaš vozt, če imaš tremo, je boljše, da pogrneš, ker je itak že preveč neznalcev na cesti. Poleg tega je pa še bencin prepoceni. Zato pa je vedno taka gužva in kolone. Kriterije za pridobitev vozniškega izpita bi morali MOČNO poostriti, gorivo bi moralo biti pa 5 EUR/L. Bomo videli potem, če se bo vsako tele, ki ima 5 minut časa, peljalo 200 m v trgovino, ob tem pa v prvem rondoju izgubilo kompas.

tle se vid da ti sploh izpita nimaš kaj šele avta ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
The Stig
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a The Stig Če nov 15, 2007 3:41 pm

Cestitam!!! Vem, kk je to, ko si zivcn pred izpitno :) ni fajn filing.. Drugac pa je res, da se ti kr kamen odvali, ko ti rece, da si uspesno opravu, ane? :)
Drugac pa, ka ste eni tecni pa skregani s celim svetom? Me zanima kolk od vas, ki tezite, da taki ne spadajo na cesto, fura po omejitvah in brez napak in v kriziscu VEDNO spelje isto stotinko ko se zelena luc przge..
Zgleda da ste vsi bli na zacetku taki dobri vozniki, da bi lahka bli Loebu vzorniki..
Js redkokdaj vidim mladega voznika, da dela sranje po cesti - se vozi 50 tam, kjer je omejitev 90, deva v kroziscu levi zmigavec..verjamem, da je velik vec starejsih udelezencev v prometu, ki stojijo za pocasnim speljevanjem, picajzlanjem po regionalkah in avtocestah, itd..

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če nov 15, 2007 4:40 pm

im nobody je napisal/-a:
mafiozo je napisal/-a:Če ne znaš vozt, če imaš tremo, je boljše, da pogrneš, ker je itak že preveč neznalcev na cesti. Poleg tega je pa še bencin prepoceni. Zato pa je vedno taka gužva in kolone. Kriterije za pridobitev vozniškega izpita bi morali MOČNO poostriti, gorivo bi moralo biti pa 5 EUR/L. Bomo videli potem, če se bo vsako tele, ki ima 5 minut časa, peljalo 200 m v trgovino, ob tem pa v prvem rondoju izgubilo kompas.

tle se vid da ti sploh izpita nimaš kaj šele avta ;)

:cry :cry
da pride benz 5€/liter se raje vozim s kolesom

Uporabniški avatar
mafiozo
Nov uporabnik

Napisal/-a mafiozo Pe nov 16, 2007 9:13 am

No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Moti me samo to, da se folk ne zaveda, da so za volanom in ne doma v postelji.
Tudi onega FRAJERJA moram razočarati: Izpit in avto imam. Simoršmislt?
Ja, pa kaj bi se hvalil, tudi vzoren voznik nisem. A kdo je?
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Pe nov 16, 2007 9:43 am

mafiozo je napisal/-a:No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.

Maš ti kakšne težave?? :roll:

Uporabniški avatar
mafiozo
Nov uporabnik

Napisal/-a mafiozo Pe nov 16, 2007 9:50 am

W_Golf je napisal/-a:
mafiozo je napisal/-a:No, da odgovorim mojim kritikom:

Maš ti kakšne težave?? :roll:

Pa sem spet napisal post. Najprej citat, potem pa še ena brihtna. Še 976 krat to storim, pa bom mojster foruma in vsi bodo verjeli mojim umotvorom. On že ve. Aja pa še smeškota sem pozabu. Na, tle: :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov