mafiozo je napisal/-a:Če ne znaš vozt, če imaš tremo, je boljše, da pogrneš, ker je itak že preveč neznalcev na cesti. Poleg tega je pa še bencin prepoceni. Zato pa je vedno taka gužva in kolone. Kriterije za pridobitev vozniškega izpita bi morali MOČNO poostriti, gorivo bi moralo biti pa 5 EUR/L. Bomo videli potem, če se bo vsako tele, ki ima 5 minut časa, peljalo 200 m v trgovino, ob tem pa v prvem rondoju izgubilo kompas.
im nobody je napisal/-a:mafiozo je napisal/-a:Če ne znaš vozt, če imaš tremo, je boljše, da pogrneš, ker je itak že preveč neznalcev na cesti. Poleg tega je pa še bencin prepoceni. Zato pa je vedno taka gužva in kolone. Kriterije za pridobitev vozniškega izpita bi morali MOČNO poostriti, gorivo bi moralo biti pa 5 EUR/L. Bomo videli potem, če se bo vsako tele, ki ima 5 minut časa, peljalo 200 m v trgovino, ob tem pa v prvem rondoju izgubilo kompas.
tle se vid da ti sploh izpita nimaš kaj šele avta
mafiozo je napisal/-a:No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Moti me samo to, da se folk ne zaveda, da so za volanom in ne doma v postelji.
Tudi onega FRAJERJA moram razočarati: Izpit in avto imam. Simoršmislt?
Ja, pa kaj bi se hvalil, tudi vzoren voznik nisem. A kdo je?
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.
W_Golf je napisal/-a:mafiozo je napisal/-a:No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Moti me samo to, da se folk ne zaveda, da so za volanom in ne doma v postelji.
Tudi onega FRAJERJA moram razočarati: Izpit in avto imam. Simoršmislt?
Ja, pa kaj bi se hvalil, tudi vzoren voznik nisem. A kdo je?
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.
Maš ti kakšne težave??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov