Debate, ki niso vezane na ostala področja...

larika_007
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a larika_007 Po nov 19, 2007 6:29 pm

IcEm4n je napisal/-a:http://www.vozniski-izpit.com/testcpp/kategorija_B/kategorija_b.html <-- ne mi rečt, da ti ne pokaže, kaj narobe rešš in kater odgovor je pravilen? Spodi maš gumbek Oceni (potem ti pa v novem oknu odpre).

ja sej tukej tega sm rešla k je samo edn. pol jih je pač treba kupt...
drgač sm pa še ene rešvala in sicer tuki je link:
http://www.testcpp.com/#

tukej ti pa res ne pove kaj si naredu narobe... ti samo pač za 10 uprašanj se človk bl težko zapomne ker je biu ker.
larisa lara**

larika_007
Nov uporabnik

Napisal/-a larika_007 Po nov 19, 2007 9:22 pm

ja sej..samo useen človk se res ne spomne za 10 uprašanj ker je biu točn un k je biu narobe sej nemorš vedt.... lah bi saj tko naredl da bi napisal katero uprašanje je blo ane
larisa lara**

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 19, 2007 9:37 pm

larika_007, ko končaš, klikn na Refresh v brskalniku pa dobiš nova vprašanja.
Slika

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po nov 19, 2007 9:38 pm

nebom telovado okoli morale in tega... larika če jih še vedno rabiš mi pošli PM ;)
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To nov 20, 2007 7:35 pm

Kaj menite, je to pravi odgovor in zakaj?
Priponke
1.jpg

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To nov 20, 2007 7:48 pm

Ker prihajaš s stranske na glavno..... vozilo ki pelje ravno ima pa prednost pred tabo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To nov 20, 2007 7:50 pm

Kakor vidim je tu križišče enakovrednih cest, zato ni nobena stranska in nobena glavna. V igri je desno pravilo in očitno tudi pravilo srečanja.

Uporabniški avatar
Wolfgang Ullrich
Novinec

Kraj: Zasavje

Re: občinske pole

Napisal/-a Wolfgang Ullrich To nov 20, 2007 8:05 pm

larika_007 je napisal/-a:pozdravljeni!

imam eno vprašanje, prošnjo in sicer ali morda kdo ve oz. jih ima občinske pole (te ta nove k so zdej).v bližnji prihodnosti bom šla na teste, pa bi zelo rada videla kako izgledajo. Pomagale bi mi tudi ta stare če ima kdo.
Ali se po vprašanjih zelo razlikujejo kot CPP testi?
Če jih slučajno imate mi jih pošljite na e- mail larikalarisalara4@gmail.com

Najlepša hvala

Ja larika, mam js original identic občinske in cpp pole 2006/2007, ti pa garantiram da so resnično original in 100% take kot so tudi na pisanju, ker je prijatelj instruktor seveda dobil na občini, torej lahko se oglasiš oz. pišeš na privat, msn,,, z pomočjo teh pol narediš 90% brez napak, se splača seveda , no ja potrebno bo odšteeti seveda tudi kak evrček ali več, no ali se pa zmenimo za kakšno posebno uslugo. :P :P :P
:tomidelej:

Uporabniški avatar
The Stig
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a The Stig To nov 20, 2007 8:32 pm

1. Ker ti nimas na desni nobenga, zapeljes prvi v krizisce - desno pravilo
2. Ker potem rumeni avto nima na svoji desni nobenega, prevozi krizisce - desno pravilo
3. Ker potem rjavi al kakrsnkol pac je nima na desni nobenega in ima prednost pred tabo - pravilo srecanja - prevozi krizisce
4. Ko je krizisce prazno in nimas ti nobenega nasproti, prevozis krizisce

To so finte, ker je lahk vprasanje kdo prvi zapelje v krizisce - to si ti, ali pa kdo prevozi krizisce prvi - rumen avto, ali pa kdo zadnji zapusti krizisce - ti..

larika_007
Nov uporabnik

Napisal/-a larika_007 To nov 20, 2007 10:14 pm

Wolfgang Ullrich je napisal/-a:

imam eno vprašanje, prošnjo in sicer ali morda kdo ve oz. jih ima občinske pole (te ta nove k so zdej).v bližnji prihodnosti bom šla na teste, pa bi zelo rada videla kako izgledajo. Pomagale bi mi tudi ta stare če ima kdo.

Najlepša hvala

Ja larika, mam js original identic občinske in cpp pole 2006/2007, ti pa garantiram da so resnično original in 100% take kot so tudi na pisanju, ker je prijatelj instruktor seveda dobil na občini, torej lahko se oglasiš oz. pišeš na privat, msn,,, z pomočjo teh pol narediš 90% brez napak, se splača seveda , no ja potrebno bo odšteeti seveda tudi kak evrček ali več, no ali se pa zmenimo za kakšno posebno uslugo. :P :P :P

a pa so une k majo zeleno črto... pod usakim uprašanjem? k to so čist ta nove k majo zeleno črto
larisa lara**

larika_007
Nov uporabnik

Napisal/-a larika_007 To nov 20, 2007 10:16 pm

drgač pa seveda lahko plačam pole ni panike...samo d so original če kdo ma... ampak rabm jih do ju3- sreda ker u četrtk pišem
larisa lara**

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To nov 20, 2007 10:36 pm

Če že vprašanje narobe prebereš, skor gotov kiksneš. Dobr je treba prebrat, al piše Kdo prvi prevozi križišče, kdo zadnji zapusti križišče itd. Je pa The Stig lepo povedu.
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To nov 20, 2007 11:43 pm

lakira,pričakujemo potem odgovor, ali je šlo ali ne... da ne bo navsezadnje vse potihnilo :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr nov 21, 2007 12:09 am

larika_007 je napisal/-a:
Wolfgang Ullrich je napisal/-a:

Najlepša hvala

a pa so une k majo zeleno črto... pod usakim uprašanjem? k to so čist ta nove k majo zeleno črto

moje majo zeleno črto ja :D pa vem da so čist nove ker vem točno kiro polo sem mel sam na teoriji :D pa še moj sošolc se je učil po njih pa je rekel da so iste ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr nov 21, 2007 8:45 am

...zanimivo eni smo brez teh "pomagal" prisli do izpitov :idea:
zato se pa vidi potem na cesti teorija kaj praksa ne dosega...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr nov 21, 2007 1:30 pm

niso pomagala ker zraven ni rešitev tako da sn jih mogo sam rešit pa če sem želel ali ne :) sicer pa glede na to da sn že 18 let povezan z avtošolo sn prepričan da o CPP vem več od tebe ;) pa brez zamere.

larika_007
Nov uporabnik

Napisal/-a larika_007 Sr nov 21, 2007 3:47 pm

no ja... sej zdej je kar je.. dons bom še enkrat use skos šla pa kšno stvar še naštudirala ju3 gre pa zares ane.
ja seveda vam bom povedala al bom nardila al nebom:))
zveste ju3 ob okol 7 zvečer k bom že doma ker ob 4 morte pa držat pesti zame:))

pa hvala ane**
larisa lara**

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr nov 21, 2007 6:25 pm

baSix je napisal/-a:niso pomagala ker zraven ni rešitev tako da sn jih mogo sam rešit pa če
sem želel ali ne :) sicer pa glede na to da sn že 18 let povezan z avtošolo sn prepričan da o CPP vem več od tebe ;) pa brez zamere.

za zacetek beri kompletne poste... in drugic: ce si ti povezan 18let pomeni da
je kvecjemu tvoj oce ali mati tist(a)i ki vec ve... :idea: ne potenciraj
pa brez zamere.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr nov 21, 2007 7:18 pm

The Stig je napisal/-a:1. Ker ti nimas na desni nobenga, zapeljes prvi v krizisce - desno pravilo
2. Ker potem rumeni avto nima na svoji desni nobenega, prevozi krizisce - desno pravilo
3. Ker potem rjavi al kakrsnkol pac je nima na desni nobenega in ima prednost pred tabo - pravilo srecanja - prevozi krizisce
4. Ko je krizisce prazno in nimas ti nobenega nasproti, prevozis krizisce

To so finte, ker je lahk vprasanje kdo prvi zapelje v krizisce - to si ti, ali pa kdo prevozi krizisce prvi - rumen avto, ali pa kdo zadnji zapusti krizisce - ti..

Meni to ne štima. Da bi lahko rumeni prevozil križišče ko sem jaz že nekje na sredini mi je skregano z logiko. Pa saj to bi moralo biti zelo veliko križišče, da ga jaz na sredini ne bi oviral. Kaj če bi jaz imel na avtu priklopljeno eno konkretno kamp prikolico??? Kje hudiča bo potem rjavi prevozu križišče po tej logiki. Priznam, da je meni logično, da bi jaz prvi prevozil in zapustil križišče, k sreči skoraj ni več teh budalaščin enakovrednih cest.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 21, 2007 7:31 pm

Potem velja še ta, da v križišče lahko zapelješ samo, če ne boš oviral prometa (zaprl križišče ostalim)
Kaj torej velja?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov