k smo ze glih pri norcih, men se je ze ene par takih zelo nevarnih dogodivščin pripetil, sigurno se je tudi vem že kdaj.
se peješ po cesti zunaj naselje(omejitev 90), pa se pred tabo pelje en cincar, k pelje 60. pa pugledaš naprej pred njega, frej, prešolataš, daš žmigouc pa po gasu, ko pa te on vid da ga prehtevaš, pa da še on po gasu da ga ja ne boš prehitu, v temu trenutku pa vidš da se od delč pele avto proti tebi, un ne popusti. to se mi je nadil že več k trikrat, v večini primerou sm mu accenta 1,5 92KM pa sm še bl prtisnu pa sm se zmasu, k sm biu pa s puntotm 1,2 55KM sm pa žlajfou ko neumn da sm se zmazou in pršu za njega. uglavnm enkrat mi je to naredu tut avtobus, takrt ms mu accenta, pa k sm biu pred nemu sm popizdu pa lepo u 3 dau pa se pelou 40.
uglavnm 2x se mi je pa nardil da je v nepreglednem ovniku po moji strani pripelou avto nasproti. to se mi je nardil v završnc pri pokopališči, kdor pozna. uglavnm uvink je v levo smer, ob levi strani ceste je pa betonska škarba visoka cca 2-3m. uglavnm ravno v ovinku nasprot pride avto po moj stran(ne cel ampak polovica), enkrat sm se zmazou po bankini, pa nism nc zadeu, enkrat me je pa obrnil s tazadnmu koncm ob desni strani avta, pa zadeu sm ob količek, k sreči ni blo nbenga avta, pa nbene škode na avtu, mau sm mogu motat da sm se prou pustavu a anprej odpelou.
2x do zdej pa sm delno odletu s ceste po moji neumnosti, obakrat brez materjalne škode, pa nebnag avtomobila kjer koli,.
prvič se mi je zgodilo ko sm v dežju prišel s hitrostjo približn 60 proti ovinku, pa sm mau hotu popbrezat, čist narahl pa so gume koj zablokirale pa sm se pelou proti travi, to je bil ovink da se poj prklučš na glavno cesto. uglavnm pristal sm s taspredno polovico v travi odbu sm količek, poj sem pa dal v rikverc pa pršu nazaj na cest, na avtu je blo sam to da je blo mau blata na njemu.
drugič sem se pa mau preveč igral na makedamskem parkirišču, je bil čist prazn pa sm z ročno obrnu, po z gasm spelvou ovink, pa sm zapeljou v lukno sred parkirišča (3-4 m od ograje), pa mn je volan izpull iz roke, k sm ga prešvoh držou, pa sem se pelou proti ugraji k sreči sm dost hitr spet zagrabu volan pa odviu pa po gasu dal da me je potegnil stran.
to bo pa kr use kar sem imel do sedaj kritičnega.

:)