Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 8:37 pm

...podrajsal, počohal, okrušo...ja...zaletel v 13 letih (mogoče pa letos glede na št. 13) njet...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po avg 18, 2003 8:55 pm

Hm...HVALABOGU!!!!
Samo mojega Unčija 1× v sneg porinil...smo ga s trakorjem ven povlekli pa se ni nič poznalo (razen obvezne optike :roll: ) Me je pač na naši ČIST neprometnih cesti navduševalo to, da se avto obnaša ko da ma 300KM :P

Mogoče mal off topic: z motorjem ČELNO V ZID (80km/h) in VRJEMITE MI...od 80-0km/h v desetinki sekunde so pojemki UBITAČNI!!!
Od motorja ostalo....................NIČ!!!
DRUGAČ PA TRKAM PO LESU TRENUTNO :P

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Po avg 18, 2003 10:17 pm

Vince je napisal/-a:Hm...HVALABOGU!!!!
Samo mojega Unčija 1× v sneg porinil...smo ga s trakorjem ven povlekli pa se ni nič poznalo (razen obvezne optike :roll: ) Me je pač na naši ČIST neprometnih cesti navduševalo to, da se avto obnaša ko da ma 300KM :P
...

Vince, 200 m naprej od prevračanja (sam da jest na suhi cesti) mojga yugeca. Zaklet kraj :twisted:

btw: hvala vsem za psihiatrov naslov. Očitno mate dost problemov da ga mate tko pri roki ;)
hec...
(moj drugi post v tej temi, pa nč nouga razbil. Še tko naprej ;))

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Po avg 18, 2003 11:59 pm

Mater, ste pa odprli temo... glih za ob enih zjutri, ko se človk zamils nad življenjem... :DDD

Izpit mam 9 let... sesula jugota (šla zarad psa v prepad... jebeš žival - zdej to vem :evil:

... pol so mi itak drugi sesuval avto... ena zmešana snobovska koka na parkingu pa en tip z lubico med prehitevanjem...

Jebat ga, preradi vozmo, da bi nam to moralo sesul. Sicer mam pa še srečo... pr svojem načinu vožnje :rofl

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To avg 19, 2003 2:08 am

Dharma je napisal/-a: Sicer mam pa še srečo... pr svojem načinu vožnje :rofl

Pametni ljudje se umikamo. 8)
SlikaSlika

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela To avg 19, 2003 2:25 am

Pametni ljudje se umikamo. 8)[/quote]

Ja, ja, ... :roll:

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To avg 19, 2003 11:10 am

Nc resnga dozdej. Enkrat usul odbijac pa spredno luc na fotrovem HRVju k sm na nepreglednem kriziscu vn zapelu pa nism vidu da se prpelje ena stara kista od volvota. Je blo pa na volvotu kr vec bojnih ran :) (prednji blatnik, obojna vrata, zadnji blatnik), pa na fotrovem avtu vseen vec skode :evil:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To avg 19, 2003 12:08 pm

Dharma mal sem se pohecal, ker sedaj zacnem pa jaz nastevat. Ne me tepst. :P :P :P

Izpit imam dobih 6 let.
Tudi sam imel nekaj pripetljajev. Sicer ne vem kdaj je bil prvi ampak nekak takole.
1) V zimskih radostih sem z golfom 1 priletel v plocnik ( pac zacetnik in neumen ). Zvil sem samo desno roko. To je itak ata dobil v sluzbi pa se zmontiral so mu brezplacno in je blo .
2) Spet v igri ta isti golf I. Ko sem iz Vica prisel na avtocesto in ob spuscanju ( kjer se avtocesta razcepi )je vame z desne strani priletel popolnoma pijan voznik. Potem mi je se usel, se dobro da sem si zapisal tablico. Na koncu je pa vse lepo resil brat ( avto je bil se njegov ker nismo delal prepisa ).
3) Priletel Puntotu v rit z ocetovim avtomobilom. Na koncu ni bilo panike, punto je imel eno rahlo busko. Audi je pa imel zvit sprednji nosilec in zlomljen nosilec leve luci pa se ena malenkost. Luc je se zmeraj stala tudi pri 180km/h , tisti nosilec je pa sosed ko je avtoklepar nategnil.
4) aaaa pozabil se en pripetljaj z golfom. Iz zura sem zaspal in butnil v steno. Tudi ni bilo panike Steno je bila dokaj nagnjena in sem samo zadel feltno. Spet minimalni strosek ene par jurjev za novi dve sprednji feltni.
5) No, zato je bil pa zadnji strosek milijonski. Smejim se zato ker ni bilo popolnoma nobenemu nic. S Passatom sem prehiteval kamion in avtomobil. Nakar se pred mano narise prevozno sredstvo. Mislim da je bil twingo. Hitro zavijem desno in levo ker je bil ovinek v levo. Seveda sem s tem prelozil avto in je zadek vzelo.Tako smo bocno drseli proti ograji ter jo zadeli tocno v sredino avtomobila mad zadnjimi in sprednjimi vrati. Ograja nas je dvignila v zrak ( vemo kako se zacne ograja ), tako da smo leteli po zraku, naredimo 180 stopinj in na streho. Pol avtomobila na cesto in pol na ograjo. Zgodbe se ni konec -> beri dalje. Spet malo po zraku, vendar tokrat obrat za 360 stopinj in ponovno na streho. ( nekako smo se skorajda pokotalili po ograji ) Potem smo pa se po cesti drseli ene 20m ter se koncno ustavili na strehi seveda. Bili smo trije v avtomobilu. Jaz sem otrpel rahle poskodbe glave ( nic resnega ) kolega pa popolnoma brez prask. Razen zadnjega sopotnika je malo bolelo stopalo ker mu je nogo stisnilo med pod in sedez. Vsi smo bili privezani. Skratka izkusnja in pol, in trenutno se ze cel tresem ko to pisem.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 12:12 pm

skratka izkušnja in pol :? ...jao x hair mi je kar žal,da sem ti povedal za tisti ovinek v kranju. :?
upam,da ne boš pristal kje nasproti tega ovinka na železniških tračnicah ali kaj podobnega

in potem meni težijo,ker ne peljem po mestu 50Km..adijoooo ste fantje :?

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To avg 19, 2003 12:17 pm

Hja... očetu sem Audija 80 na mastni cesti na robnik parkiru in mal zviu roko... kriva je bla mačka, ker ne pozna prehoda... :):)

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo To avg 19, 2003 1:06 pm

V 12. letih in cca 300k km ena praska, škoda takratnih 50 DEM+kuponček. Z Yugotom 60 prehitevu katro, ki je že dala žmigavc da zavije levo. Katra se je rahlo odbila še bolj prestrašla in direkt v kandelaber. Živa havarija!!!
Najboljš avto je nov avto!!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 19, 2003 1:20 pm

pred izpitom 101 - odbijač (plehnat!), havba,
pol pa še twingota (luč, blatnik,...sem mal od zadi porinu neosvetljeno cisterno za gnojevko(še sreča da je bla prazna!) :lol: ),
laguno: nasedu na kamen, skor odlomu oljno pumpo, ravnanje karterja,
moped ATX: bočno v Z128 - poletu kot superman!!! :DDD
kaj hujšega pa na srečo še ne! TOK TOK TOK (po glavi, ne po lesu)!
aja pa gofa x sm parkrat v srno zagnal, to sm pa pozabu (golaža pa ne!! :P ), pa so ga pol vsi psi okol ovohaval in renčal na njega! :-P
Zadnjič spremenil zupi13, dne To avg 19, 2003 1:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

orlach
Nov uporabnik

Napisal/-a orlach To avg 19, 2003 1:49 pm

hmm...zbil srno! z maminim avtom(odbijač, blatnik, luč), ..
pol pa še ena neumnost...vrglo me je pred kolegovo bajto v ograjo :oops: , spet z maminim avtom...(spreden odbijač), kriv je bil v bistvu pesek...in prehitra vožnja...ni panike..
.se strinjam : preradi vozimo, da nam bi vzeli moralo!!

p.s. zima še pride!! jst sm pa fuknjen na rally,..pa ročna...že na asfaltu se komaj zadržim..vendar ne vedno :twisted: ...tako , da po novem letu še nkrat ta tema! :D

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* To avg 19, 2003 1:51 pm

Moram potrkat.... tok, tok!

Še nisem razbil avta!
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi To avg 19, 2003 5:33 pm

V osmih letih edina res huda zadeva:

Mesec in pol nazaj - na Celovški me dve mame v Cinquecentu izsilta (jaz po glavni proti LJ - one pa kt da me ni zavijajo v križišču) ...moj avto totalka - njih so pa z klešami rezal iz tiste konzerve... na srečo ni bilo nobenemu nič hujšega...

Se pa po tem sprašujem če ne bi te nad 60 let ljudje mal bl pogosto na zdravniške preglede za vid in reflekse hodil... ta mama še pisat ni dobr znala... na zavarovalnici je komi 4 besede načečkala... Da ne omenjam mojih in zgodb drugih ki seniorje srečavajo na nasprotnih pasovih avtocest in rondojev - tuki bi blo treba neki naredit...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

...

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 6:07 pm

panizzi imam podobne izkušnje iz rožne doline.deset metrov pred tabo pa puf v križišče :evil: .vidiš že presekan avto na pol,zavijaš,ročna,brezma,sklopka,vse dela...in čudeži se dogajajo,da te starci še živijo...prav tako mi mladi

pa potem popizdiš pa prideš do avta...pa te žalostno pogleda ena stara tetica pa reče: ja men je zlo žal,res. marš doma družino pa otroke,pa tako in tako me je škoda......ampak kaj češ.se odpelješ in.....paziš,da ti še kdo kaj takega ne naredi :?

hvala bogu,da je pri tebi šla samo pločevina (škoda tudi,da je do tega prišlo) očitno je zgledalo,da bo dosti huje,če kar tako pride na cesto kot da je sama :roll: :evil:

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi To avg 19, 2003 6:50 pm

Jah - napisal sem nič hujšega... mene je itak vrat bolel, voznico Cinqueta tud...njena sopotnica je mela pa manjšo operacijo ampak je že doma... čist nedolžno vseen ni blo... glede na to, da je tam omejitev 70 in so one ene 30 mele not bi bil to lahko čelni trk pri 100kmh... no udarl smo se pri manjši brzini... sam mene je samo v desno premaknil za 2m...Cinquecento pa prevrnil na bok 5m stran...

Vglavnem... pomojem je ene 70% ljudi nad 65 letom nesposobnih za vožnjo... pa dokler vsaj tolk vedo da so krivi - pač ok... Razkur me pa, ko mi 80 letni ata v 15 let stari FIesti ki jo na sonce vsako nedeljo samo pripelje, da me napizdeva kaj delam na njegovmu pasu na rondoju - ne bom razlagal v kero smer se je on vozil... Kolega je pa nedolgo nazaj za 10 cm zgrešil čelno z dvema atoma v Renault 5ki na obvoznici ko sta prihajala iz IZVOZA na obvoznico... GROZA!!!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 7:43 pm

adiijooo :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. To avg 19, 2003 8:10 pm

Panizzi je napisal/-a:. glede na to, da je tam omejitev 70 in so one ene 30 mele not bi bil to lahko čelni trk pri 100kmh...

to pa ni čist res... :roll:
fizika

kolk je tvoj avto težji od činkota :idea: :wink:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To avg 19, 2003 8:13 pm

Eno prevračanje z pokalnim Seicentom pa en odbit špegu :)

Da kucnem u drvo :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov