Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 7:59 am

ej ninđa stran z brado,da si ćelav je pa tako in tako zelo trendi :wink:
zato,če imaš malo las...jih mej še manj pa mal si zvoskaj "pokrov",da se sveti ko velikonočno jajce na kontestu tuninga v cerkvi :twisted:

pa boš pravi kerlc :wink:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 19, 2003 8:05 am

menjekul je napisal/-a:ej ninđa stran z brado,da si ćelav je pa tako in tako zelo trendi :wink:
zato,če imaš malo las...jih mej še manj pa mal si zvoskaj "pokrov",da se sveti ko velikonočno jajce na kontestu tuninga v cerkvi :twisted:

:har :har :rofl :noro :vc :con :har
Slika

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Sr avg 20, 2003 10:07 am

menjekul je napisal/-a:ej ninđa stran z brado,da si ćelav je pa tako in tako zelo trendi :wink:

Legenda, ne ne, jaz ciljam na Sean Connery imiđ. Par let nazaj je bil izglasovan za najbolj seksi men alajv - in to več kot 70 let star ded. Moja brada ostane tam kjer je :D
Da je pleša trendi pa itak vem. Še malo pa bom dovolj trendi za športni cabrio :wink:
..še par let, da začnem dobivat sive lase, pa imam 1A izgovor za nakup male hitre mrcine. Vidiš, stari, to je vse del večjega plana...

lp

totimato
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr avg 20, 2003 10:18 am

totimato je napisal/-a:

Legenda, ne ne, jaz ciljam na Sean Connery imiđ. Par let nazaj je bil izglasovan za najbolj seksi men alajv - in to več kot 70 let star ded. Moja brada ostane tam kjer je :D
Da je pleša trendi pa itak vem. Še malo pa bom dovolj trendi za športni cabrio :wink:
..še par let, da začnem dobivat sive lase, pa imam 1A izgovor za nakup male hitre mrcine. Vidiš, stari, to je vse del večjega plana...

lp

totimato

kaj pa če se začneš barvat?!?!? :P pol pa lahk začneš mlade pi**ke lovit! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr avg 20, 2003 11:06 am

totimato je napisal/-a:Legenda, ne ne, jaz ciljam na Sean Connery imiđ. Par let nazaj je bil izglasovan za najbolj seksi men alajv - in to več kot 70 let star ded. Moja brada ostane tam kjer je :D

lp

totimato

ej starac pokupli ti bomo babe.dok ti ostariš......prođe baba sa kolačima :vc :har :har

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Kraj: Breg pri Polzeli

Napisal/-a pubi2cv Sr avg 20, 2003 12:22 pm

Hmm...30 pomladi štejem....imam kar nekaj zahtev, vse so enako pomembne.

- Vozilo mora imet karakter...torej....rad imam zelo specifične avtomobile, ki iz povprečja po nečem izstopajo....najraje veterane....ni pa nujno...torej razni korejci in podobne zadeve ki so si podobni, da ne veš kaj je kaj že v štartu odpadejo.....
- stroški: Ne sme bit pretirano drag, ne sme imeti velike porabe, ne sme bit tak da bi se preveč sekiral, če ti jabolko pade na streho ali ti ga poščije sosedov cucek....torej....nikakor nočem jaz služit avtu, ampak mora on meni.....temu je namenjen.
- Zanesljivost....ne maram avta, ki mora imet ogrevano zadnjo šipo, da ga lahko porivaš tudi pozimi...more delat....zmeri...povsod.
- prostornost/funkcionalnost: Raje imam večje, predvsem karavane, pa tudi kak malček z dobro izkoriščenim prostorom pride prav.
- varnost: Vemo za kaj gre, ne bom izgubljal besed.

Ker je tisto prvo zahtevo težko združit z ostalimi, sem se odločil za dva avtomobilčka. Za hobi in potovanja avto s karakterjem :-P 8) :
Slika

Za vsak dan....za šparat in za v službo pa C AX 1.4D. Poceni, zanesljiv, spije slabe 4 litre dizla, ima dovolj prostora zame in familijo, tudi za TV ali hladilnik če je treba. Želel bi si nemara malo večjega (varnejšega)......pa bo moralo še kako leto počakat. Potem pa verjetno kako Xaro Break HDI ali kaj podobnega.
pubi

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo Sr avg 20, 2003 12:47 pm

Star: 30

Tkole bi jest to v 5 točk zapisu:

1. PEDIGRE (ni ga čez nemca...)
2. VARNOST (vsaj 4 zvezdice NCAP)
3. MOČ (vsaj 100 KM)
4. UDOBJE (klima avtomstska obvezno)
5. "LOOK" (oblika, barva...)

Rabljeni:

1. Iz prve roke
2. Mlajši od 5 let
3. Pod 100k km
4. Redno servisiran
5. Organsko sovražim "kadilski" avto
Najboljš avto je nov avto!!

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Napisal/-a pubi2cv Sr avg 20, 2003 1:20 pm

Jovo je napisal/-a:5. Organsko sovražim "kadilski" avto

Jaooo...to je res groza....sm kupu avto od ene ženske, ki je not kadila.....mislim - katastrofa. Tri dni sem ga z globinskim in vodnim sesalcem zaugal, da sem se rešu vse svinjarije in vonja....pe na samo cigareti....tud drugače ga menda ni nikoli umula....skratka...obup. No....ko sem končal z dezinfekcijo, je pa ratal prav lušten avtek....še dišat je začel :lol:
pubi

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr avg 20, 2003 1:25 pm

18

1. motor in zmogljivosti
2. unikatnost
3. oblika
4. moje počutje v njem
5. zanesljivost

To se vse nekako pokriva.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr avg 20, 2003 1:40 pm

men je na prvem mestu frefukabilnost avta.

Prvo kar pogledam preden izbiram avto je kolko opreme je na voljo za njega.

starost 23

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Če avg 21, 2003 9:10 pm

pubi2cv je napisal/-a:avtomobilčka. Za hobi in potovanja avto s karakterjem :-P 8) :
Slika

UUUU na tem pa piše "zrihtan" po dolgem in počes! Neverjetno lep avto!!! Štirje palci v luft iz moje strani!

Čisto po mojem okusu.

lp

totimato
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Napisal/-a pubi2cv Pe avg 22, 2003 6:33 am

Thnx. Obnovil sem ga pred dvema letoma......zanj sem porabil 3 spačke in 4 mesece trdega dela. Pa cel kup novih delov itd. Če te zanima še kaj, si oglej na moji spletni strani (klikni spodnji gumb WWW) :wink:
pubi

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe avg 22, 2003 6:40 am

16,5

1) Športnost (tud s švoh motorjem je avto lohk športen)
1) Unikatnost (kot primer: P 206tk vidim vsak dan ene 8, sciroccotov pa 0,1)
2) Omogočeno samomehanikeranje
2) Oblika
3) Motor (čim več navora pri velikem območju obratov)
743) Oprema
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov