primozek69 je napisal/-a:Konkretno nategnu. A ti vsaj paše?

ven0m je napisal/-a:WTF![]()
Lih sprobal za lastni avto ko ga mam 6 mescov. Avto kuplen v Italiji od 1. lastnika leta 93 ter uvožen v slo pa reg. v kranju. To je potrjeno, ko sn šal gledat homologacijske papire za moj avto. In ga je po tem ko ga je on mel 6 let kupo ta par od katerega sem jaz kupo avto. Piše mi da sem 7. lastnik. WTF?!
Al me je nekdo konkretno nategno, al pa je ta zadeva malo čudna.
Pa baje mam SIVI avto :P
podgurc je napisal/-a:Pri nekaterih Renojih pa je mogoče 1 lastnik več zaradi tega ker imajo vsi delavci v revozu 10% popust za Renaulte, Nissane in dacie pa potem tisti ki niso zaposleni v revozu
kupujejo preko tistih ki delajo v revozu. Tako da avtomobil šele po 4 mesecih prepišejo na voznika kateri je avto tudi plačav. Ampak to seveda vela bul ku ne za dolenjsko![]()
Drocky je napisal/-a:men ne piše niti od kod je avto uvožen niti tablica kaka je bla niti nič(sploh ni tistega gumbkla za kliknat tam na desni), pa tut tam, ko je kao homologacijski kartonček skor nič podatkov ni not. Avto je bil uvožen pa 2001, na fotrovem pa piše čisto vse, je bil pa letos uvožen. Očitno so včasih to bol po šlampasto delali in zdej lahko to občudujemo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov