adis je napisal/-a:black je napisal/-a:Kaj pa če greš ponoči z dolgimi lučmi proti njemu?Slišal sem nekje da te tudi takrat ne more zmerit.To drži?
sej ne meri v luči ampak v tablico![]()
nemeri se samo v tablico,ampak v karkoli.tudi v stekla,kamorkoli.
dms je napisal/-a:adis je napisal/-a:black je napisal/-a:Kaj pa če greš ponoči z dolgimi lučmi proti njemu?Slišal sem nekje da te tudi takrat ne more zmerit.To drži?
sej ne meri v luči ampak v tablico![]()
nemeri se samo v tablico,ampak v karkoli.tudi v stekla,kamorkoli.
adis je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:kako je pa stvar v megli? se da meriti hitrost v takem vremenu?
eh podobn primer sm mel jstše dobro da ne more meriti, ker drugače bi jo kar fasal po denarnici
black je napisal/-a:Kaj pa če greš ponoči z dolgimi lučmi proti njemu?Slišal sem nekje da te tudi takrat ne more zmerit.To drži?

Pavel_P je napisal/-a:Se pravi je policaj stal sredi megle in čakal, da jo bo konec, da bo lahko meril, ti si pa pridivjal mimo in si rekel: "še dobro da je lih še megla" al kakšen je bil tvoj primer?![]()
Bezi je napisal/-a:Simpl ko pasulj: Ali so ves že kdai usavili ko je deževalo?
eentox je napisal/-a:L Kappa je napisal/-a:Sami so krivi, v šole bi hodili, pa bi boljšo plačo imeli.
Za 6 mesečni kurz - še preveč dobijo. Zalega !
Ne prenašam jih !
LP
PS : Sorry vsem policistom na forumu, ampak moral sem.
6 mesečni kurs so imeli ti. "instant policaji" in ti so bili poslani na shengensko mejo. Policisti, ki pa nas/vas ustavljajo na cesti pa so pravgotovo opravili vsaj 18 mesečno šolanje![]()
In strinjam se s Pavel_P-jem![]()
lp
RR je napisal/-a:damjan je napisal/-a: o razni nadutosti policajov kot je primer ko stojim v križišču pa se mi prpelje nasproti,odpre okno in reče naj zapeljem vzvratno in ob mojem vprašanju zakaj reče da zato ker je on tako reku...pa raje nebi.....
![]()
Kje se take dogajajo?
damjan je napisal/-a:eentox je napisal/-a:L Kappa je napisal/-a:Sami so krivi, v šole bi hodili, pa bi boljšo plačo imeli.
Za 6 mesečni kurz - še preveč dobijo. Zalega !
Ne prenašam jih !
LP
PS : Sorry vsem policistom na forumu, ampak moral sem.
6 mesečni kurs so imeli ti. "instant policaji" in ti so bili poslani na shengensko mejo. Policisti, ki pa nas/vas ustavljajo na cesti pa so pravgotovo opravili vsaj 18 mesečno šolanje![]()
In strinjam se s Pavel_P-jem![]()
lp
dragi moj.....ne bodi tako prepričan.....
poznam primere......
6 mesečni kurz in evo ti policaja
kolkr vem naj bi samo nadzoroval schengensko mejo in to je to
celo pištole mislim da nebi smel zadolžit
ampak ne oni to veselo delajo saj kao noben ne ve kako pa kaj....
ustavljajo,zahtevajo prometno in vozniško (čeprav bi lahko samo osebni dokument) merijo z radarjem(čeprav jih večina sploh izpita nima za to delo) ampak to pač eni ne vejo da lahko zahtevaš da ti pokaže...pa še bi lahko našteval
in striktno se držim tega da če me ustavijo in mi reče....dober večer,nadzor državne meje....mu drugega kot osebne ne pokažem,ker enostavno mu nism dolžan pokazat ne prometne ne vozniške.....
o razni nadutosti policajov kot je primer ko stojim v križišču pa se mi prpelje nasproti,odpre okno in reče naj zapeljem vzvratno in ob mojem vprašanju zakaj reče da zato ker je on tako reku...pa raje nebi.....
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 14 gostov