Sportiva je napisal/-a:peroman je napisal/-a:Zanima me zakaj mi vodo ven vrze potem ko je avto ze ugasnjen in ne prej. Se komu kaj sanja?
lp,
Pero
ker ko laufa jo se za silo ohlaja.nisem pa 100% da je tak
peroman je napisal/-a:A bi blo mozno da se mi segreva zaradi napacno nastavljenega zobatega jermena. Namrec, bil je zamenjan tudi nekje v tem casu(mozno da nisem takoj opazil da se bolj segreva, ker sem se vozil samo po ravnini). Jermen sem menjal sam, oznacbe so bile kolikor toliko poravnane(kolikor so pac lahko, ker pride tocna naravnanost med dva zoba), nopetost mi je prevril mehanik in je rekel da je vredu.
lp,
Pero
Pero je napisal/-a:dva največja problema sta da moraš pri tvojem avtu sneti še jermen za odmično gred, in pri montažzi nazaj paziti na pravilno nastavitevw, če ne lahko narediš katastrofalno škodo.
Pero je napisal/-a:drugi malo manjši problem je pa da moraš glavo pritegniti z moment ključem, če ne so ponovno lahko hudi problemi.
Pero je napisal/-a:Peroman:
problem je če nisi pazljiv in zamakneš odmično gred. Če se ti to zgodo so definitivno slabše vozne lastnosti če avto sploh dela, v najslabšem primeru se pa srečajo bati z ventili in...adijo motor.
vseeno pa voda zmanjkuje, ne vem, kaj bi ti lahko se povedal glede tega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov