Debate, ki niso vezane na ostala področja...

schaky
Novinec

Napisal/-a schaky Pe feb 22, 2008 4:29 pm

baraba je taka da ni za vrjet. prvo me prepičuje da sta menjalnika 1.8 16v in 1.6 16v identična in da bo 100% pasalo gor. dobro kupim menjalnik 1.8 16v. menjalik niti pod točko razno ne paše na avto. ko ga pokličem pa pravi da on nima nič z tem in da dnarja ne vrača. zaj bomo vidli kako se bo razpletlo...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe feb 22, 2008 4:42 pm

js sm enkrt biu pr njemu-rabu sm pa ENO tipko za climatronic sam je prodajal kao sam komplet displej. No dobr sej posamezno nikjer nebi dobu, samo ko sm ga pa spraševal je pa sam hodu sem pa tja pa sm prav mogu silit u njega da mi je kaj odgovoru-pa ful se ma za nevem kaj. Odnos je res na NULI
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk Pe feb 22, 2008 5:19 pm

BIl ene parkrat pri njemu! Vsake toliko časa ima kakšen pameten avto za pamtno ceno. Jaz imam zaenkrat še kar dobre izkušnje! Je pa res da je odnos šefa do stranke tak kot ste drugi povedali!

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe feb 22, 2008 6:05 pm

target_practice pod tvoj 3x podpis, drugo, kar je ne samo ta odpadar, temveč vsi odpadarji so isti gnoji, zato čimveč anti propagande proti njim, ker so res aroganca, da ji ni para. Jaz sem samo 2x iskal vijake za felge pa nakoncu izpade, da so vsi kreteno samo oni od boga poslani. Včeraj pometali ceste, danes pa se imajo za strokovnjake. Boljše dat nekaj več pa kupit novo, vsaj veš, da imaš tisto kar iščeš.
Treba jim je dat vedet, kdo je kupec in kdo nosi denar in jim res poslati inšpekcijo. Dokler jim ne bo nihče poslal organ ne bo bolje.
UPAM, DA VSAJ EDEN OD NJIH PREBIRA TA KOTIČEK. :evil:

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 Če mar 13, 2008 9:21 am

Feštajn je neresen in celo nategovanje je spravil na nov nivo. Kater se pa ne pozanima kjer kupuje pa si je sam kriv. Osebno ne kupim več nič preko internetnih oglasov in nasploh rabljene robe. Preden vam bo uspelo najti enega poštenega v avto biznisu vas bo strela v glavo zadela.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 13, 2008 9:32 am

Sam imam z odpadom na Viru samo dobre izkušnje. Celo nazaj so mi vzel robo, ker je nisem več rabil.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če mar 13, 2008 9:33 am

sam ste pa optimisti, pričakujete, da bo nekdo poznal 20 znamk in od vsake znamke 20 modelov in pol še za vsak model 10 motorjev in kaj kam paše

če kupuješ nek del, se mora kupec pozanimati kaj je to, kako zgleda, na katerih avtomobilih je bil vgrajen - še najbolje je s sabo nest poškodovan/pokvarjen del

interes prodajalca je prodat!!!!
ko prideš na odpad, kupiš tisto kar veš da bo pasalo gor, moraš pa se sprijazniti z rizikom, da stvar mogoče ne bo delovala - zakaj je avto sploh prišel na odpad, če je izpraven?? kako je bil servisiran pa itak ne veš
prevzet moraš neki rizika, konec koncev greš lahko brez rizika kupiti v trgovino. Toda vsak bi mel nov del po ceni iz odpada

ko smo pri nas stolkli avtomobila :x sva šla s fotrom v italijo, se zapeljala na ene 4-5 odpadov, dobila stvari tudi v barvi avta po precej nižji ceni kot bi plačala v SLO (za rabljene dele). Seveda naju je pot stala 35€, pa vendar je bilo še vedno ene 150€ cenej kot pri nas. Sva pa sicer kupila en hladilnik, ki malo pušča a se ne sekiramo - za denar, ki smo ga privarčevali z izletom na odpad lahko bp kupimo nov hladilnik
podpis

plavko61
Novinec

Napisal/-a plavko61 Če mar 13, 2008 2:55 pm

Mislim da je bolj problem ker se tipi ukvarjajo bolj z nategovanjem kot z prodajo. Je rekel: "Lahko vse vprašaš da sem pošten." Po stvareh povedanih tukaj niti na 1000m ne pride zraven do poštenjaka.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če mar 13, 2008 3:11 pm

lublancan je napisal/-a:sam ste pa optimisti, pričakujete, da bo nekdo poznal 20 znamk in od vsake znamke 20 modelov in pol še za vsak model 10 motorjev in kaj kam paše

če kupuješ nek del, se mora kupec pozanimati kaj je to, kako zgleda, na katerih avtomobilih je bil vgrajen - še najbolje je s sabo nest poškodovan/pokvarjen del

ko prideš na odpad, kupiš tisto kar veš da bo pasalo gor, moraš pa se sprijazniti z rizikom, da stvar mogoče ne bo delovala - zakaj je avto sploh prišel na odpad, če je izpraven?? kako je bil servisiran pa itak ne veš
prevzet moraš neki rizika, konec koncev greš lahko brez rizika kupiti v trgovino. Toda vsak bi mel nov del po ceni iz odpada

joj si pametni :roll: :roll: kaj pa pol prodaja če nima pojma keri del je pravi??? potem pa naj zaveže gobec ko ga kdo vpraša če paše toti del na onega, ne pa da nateguje folk ,samo da proda.... Kaj potem ta človek tam išče če nima pojma o ničemer ha? naj gre raje te rože prodajat,mogoče bo tam znal kaj več :roll:

Še dobro da ga ni kateri spretepo ko tak nateguje folk.... ma očitno tip srečo,ker slej ko prej se bo nekdo našel z slabimi živci in bo jih fasal.upam da čimprej ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
sanni
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a sanni Ne mar 23, 2008 6:39 pm

samo mesarec je napisal/-a:target_practice pod tvoj 3x podpis, drugo, kar je ne samo ta odpadar, temveč vsi odpadarji so isti gnoji, zato čimveč anti propagande proti njim, ker so res aroganca, da ji ni para. Jaz sem samo 2x iskal vijake za felge pa nakoncu izpade, da so vsi kreteno samo oni od boga poslani. Včeraj pometali ceste, danes pa se imajo za strokovnjake. Boljše dat nekaj več pa kupit novo, vsaj veš, da imaš tisto kar iščeš.
Treba jim je dat vedet, kdo je kupec in kdo nosi denar in jim res poslati inšpekcijo. Dokler jim ne bo nihče poslal organ ne bo bolje.
UPAM, DA VSAJ EDEN OD NJIH PREBIRA TA KOTIČEK. :evil:

hja nevem zakaj okol njih skačeš če so pa gnoji in nevem ka pejt u trgovino pa kupi nov material

e to je to
čuvaj bele denarce za črne dni

Uporabniški avatar
sanni
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a sanni Ne mar 23, 2008 6:51 pm

lublancan je napisal/-a:sam ste pa optimisti, pričakujete, da bo nekdo poznal 20 znamk in od vsake znamke 20 modelov in pol še za vsak model 10 motorjev in kaj kam paše

ko smo pri nas stolkli avtomobila :x sva šla s fotrom v italijo, se zapeljala na ene 4-5 odpadov, dobila stvari tudi v barvi avta po precej nižji ceni kot bi plačala v SLO (za rabljene dele). Seveda naju je pot stala 35€, pa vendar je bilo še vedno ene 150€ cenej kot pri nas. Sva pa sicer kupila en hladilnik, ki malo pušča a se ne sekiramo - za denar, ki smo ga privarčevali z izletom na odpad lahko bp kupimo nov hladilnik

ja se čisto strinjam s tabo da so ljudje optimisti pridejo na odpad pa nevejo za kak model rabijo al jim kej pošlješ po pošti npr zadnjo luča pa ga vprašaš kolk vratni avto ma pa prav pet potem ko pa dobi luč pa pa 4 vratni model potem je pa kriv odpadar,isto je z motornimi deli nevejo tip motorja še v prometni nevejo ki je to ,TOK DA NEMOREŠ VSEH ODPADARJEV METAT U ISTI KOŠ tok da so stranke same velikokrat krive ko se prej ne prepričajo
čuvaj bele denarce za črne dni

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po mar 24, 2008 11:22 pm

jaz na slo odpadih še nisem bil. bil sem pa po italjanskih. nekateri so zelo prijazni in se da vse zmenit, nekateri pa te sploh ne jebejo in še te držijo pod ukom da ne bi kaj ukradel. pač slednjih se izogibam pa četudi imajo zlato za đabe.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec To mar 25, 2008 11:36 am

sanni
Vidim. da si res brihta, po tiste vijake sem šel samo zato in to bolj informativno kot kaj drugega, Ja pol sem jih kupil v trg. in če 20 in več ljudi piše, da so nezadovoljni z nekom, potem ni potrebe s sarkazmom pošiljati druge v trgovino. Ljudje pač gremo tja kjer mislimo, da bo malo ceneje, če pa si nezadovoljen greš pa tja kjer boš.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To mar 25, 2008 12:15 pm

Pa mu v bistvo zakonsko lahko kaj storiš ??? Kolega je preko bolhe kupil nek del in sploh ni podobn kaj šele da bi pasal. Ima namen prijavit na policijo, se sploh splača fizično osebo prijavit ? Če je šlo prek pošte in bolhe...
je pa vrednost bila 250eur..
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman To mar 25, 2008 8:49 pm

S temi avtoodpadi po sloveniji je res problem,
skor nisem še slišu kake lepe besede čez njih,
nekateri so pa sploh cari,npr un v Slovenski bistrici...

Po moje je boljš it v Italijo,tam so kljub temu da so italijani pregovorni
kšeftmani,kibi še mamo prodali bolj pošteni,
pa tudi vAvstriji ko sem kupoval je blo vedn vse OK
tak da po moje ni kej študirat kje kak del kupit

plavko61
Novinec

Napisal/-a plavko61 To mar 25, 2008 9:23 pm

če bi avtonet, bolha itd. imeli možnost ocenjevanja prodajalcev oz. komentiranje prodajnih oglasov bi bilo že kar precej boljše :twisted:
Sedaj pa je tam eno samo nategovalsko leglo.

dami8171
Nov uporabnik

Pokvarjeno

Napisal/-a dami8171 Ne apr 13, 2008 8:08 am

Ne vem, ali je težko razumeti, da so ljudje v tem poslu pokvarjeni. zelo malo jih je , ki jim lahko zaupaš in da ti vrnejo denar v primeru, da je material napačen.Preko interneta, bolhe... večina samo gleda kako bo nategnila folk....zato bodite pri teh zadevah zelo, zelo previdni in ne nasedajte lepim besedam in obljubam. Najbolje da greste po robo v trgovino in zato dobite račun. Kar se tiče Feštajna je prvovrstna BARABA , koot mi je znano je na račun naivnežev prišel celo do BMW M6 cabrio...Njegov moto je PRODAJ Z ČIM VEČJIM ZASLUŽKOM, kar je logično v tem kapitalističnem svetu, kjer vrednote ne štejejo več ampak samo denar...tak način razmišljanja vse skupa jpelje v prepad. Pri tem pa je največ kriva DRŽAVA, ki ne stopi takšnim tičem na prste (Ukradena roba, goljufanje, zavajanje, utaja dohodka, neplačilo davkov...). Narod, ki dela za 500 eur ....vzemi mu vsak eur davka :twisted: :evil:

plavko61
Novinec

Napisal/-a plavko61 Pe jun 06, 2008 12:30 pm

Sem spet slišal od enga da mu je prodal karamboliran avto pa pol delov prej dol prodal. :!:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jun 06, 2008 1:36 pm

jay je napisal/-a:Pa mu v bistvo zakonsko lahko kaj storiš ??? Kolega je preko bolhe kupil nek del in sploh ni podobn kaj šele da bi pasal. Ima namen prijavit na policijo, se sploh splača fizično osebo prijavit ? Če je šlo prek pošte in bolhe...
je pa vrednost bila 250eur..

seveda da lahko. to je prevara. prevare so pa kazniva dejanja.

gres na policijo sprintas vse dokaze, ki jih imas in kriminalpolicaju razlozis kako in zakaj.

mene je en hotu nategnt na ta nacin, da sm mu dobronamerno posodil del za avto, pol ga pa ni hotu vrnt, v koncni fazi mi je pa poslal nazaj po posti kr en del, k nima veze s tistim k sm mu ga posodil...

lepo sem ga sel ovadt. potem je slo to na sodisce in je bila opcija poravnave na katero sem pristal pod mojimi pogoji in po nekaj mencanja je tudi ta tip pristal in placal vse kot sem hotel.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov