Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če avg 28, 2003 7:23 pm

ZvoneCh je napisal/-a:Prevod
Senzor za kazalec temperature vode G2
prekinitev/kratkistik na Plus
začasno nastala napaka

Nekako tako bi naj to zvenelo v Slovenščini
To je tisti sensor ko sem ti ga omenil z 4 poli,ponavadi je črne ali zelene barve.
Dva kontakta sta za Računalnik motorja ki računa po temperaturi vode vbrizg,en kontakt je Plus (15) en pa za kazalec v armaturi.

Kajti on v hladilniku je samo za vklop ventilatorjev.Če je avto brez klime gre direktna povazava z senzorja na Ventilatorje,če pa ima klimo je pa v bližini akumulatorja dodatni računalnik za prižiganje ventilatorjev,Varovalka za ventilatorje je pa nameščena nad akumulatorjem v tisti črni skrinjici 30A.
Pozdrav

Bomo diplomirali na senzorjih :P
Hvala za prevod!
Če bom kej v Švici, sem ti dolžan pir ;)
Drgač pa kot sem že reku, jutr grem še enkrat tja da zamenjamo komplet senzor, pol pa ostane sam še upanje, da bo vseskup delalo :roll:

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Napisal/-a misty Pe avg 29, 2003 11:34 am

danes bil na servisu, so mi zamenal senzor (tisti zeleni ;)) in zaenkrat dela v redu. Torej Seba, hitr senzor menjat ;)
Tud računalnik ni javu nobenih novih napak od včeraj do danes 8)

CEX
Nov uporabnik

Napisal/-a CEX Pe avg 29, 2003 2:45 pm

Ja fak ne, tele standardne napake :roll:
Sej mene sploh nebi motil, sam tist zoprn občutek (kaj pa če je zaug užgan... -> za ventilator zdej že vem, da normalno dela ;))
Računal mi niso pa nč (10 min dela z testerjem). Sej bodo pa jutri bolj, k grem senzor zamenat (okol 7k SIT + delo). Pa upam, da bo pol normalno delau (spet) vsaj za ene 3 leta.

btw. a teb tud kej kontakt ključavnica crkuje (vložek)?
Jest sm jo dozdej že dvakrat menjal (enkrat na kompletne stroške serviserja -> no, sej je pa drugič pršlo vseskup okol 10k SIT :evil: )[/quote]

Ja s tem nimam problemov... Je pa zadeva z katalizatorjem tolk bol smesna!
Ropot v auspuhu brnenje zoprno za popizdit---->servis in mi recejo da je to ena pocena mrezica v kat. al neki podobnga, zamenjajo zadevo na stroske servisa ker je bla se garancija in pazi to, po enem tednu spet ta kurcev ropot sej zdej mam cez 3k km servis, tko da bom pocaku, da mi to se 1x zamenjajo!

Kero masino mas??

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Napisal/-a misty Pe avg 29, 2003 6:13 pm

CEX je napisal/-a:Kero masino mas??

1.0 :oops: :oops:

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc So avg 30, 2003 10:23 am

no ja 2000 polo ma mensezdi termostat zraven pumpe senzor za temp. pa na zgoraj ob glavi tm k gre voda vn iz glave bi mogu biti en clen .... senzor za temp je cca 3k sit in je samo vlozek ... termostat je pa saj pri men blo treba avto dvignt ker sem mogu nosilec od servo pumpe dol pobrad da sem lahko ga odsravfal .... stane pa tudi cca 3k sit ... potem ce das termostat dol ti vsa hladilna voda vn stece tako da ... je se to cca 1500sit ... tako da .. je pa res da so pri starejsnih avtih delali probleme kontakti samo pomoje so to ze zrihtal
---------------------------------------------------------------------------
3000 sit za termosenzor (fachet) jaz sem ga uzel v I.S.T-u
3000 sit je termostat
1500 sit 2 litra antifriza
2000 sit za mehankarja k ti dovoli uporabljat dvigalo
------------------------------------------------------------------
I am kept in place by G-forces, not seatbelts
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov