da prej razjasnim eno zadevo, jaz sem doma iz dežele, vendar nimam kmetije!
off:
Večina od vas tukaj mi deluje, kot nekaj vikendašev v moji vasi, ki so se iz Maribora preselili za stalno k nam v vas, sedaj pa pošiljajo vaškim kmetom inšpekcije in ne vem kaj vse, ker smrdi in hrup strojev, na občino hodijo vsak dan tečnarit da bi mimo njihovih domov postavili ležeče policaje (zaradi mene in mojega športnega izpuha

) ker so skregani z logiko, da če se avto dere ni nuno da tudi leti

skratka prslinli so se od nekod in sedaj hočejo da je vse po njihovem, in se nočejo prilagoditi...
on:
Že celo življenje živim na deželi in sem srečen da je tako. Zato me morda toliko ne motijo umazane ceste, če jih le počistijo za sabo, saj konec koncev se to dogaja le nekaj tednov na leto...
Kar me pa res pri traktoristih moti, pa je to, da jih srečujem v prometnih konicah na cesti, ne malokdaj sem priletel v kilometrsko kolono, ki jo je povzročal traktorist v času odhodov in prihodov v službe. skoraj vedno me v slabo voljo spravi ko se po 7. uri zjutraj peljem iz nočne in stojim v koloni za traktorjem
naša vlada bi lahko z zakonom prepovedala vožnjo traktorjev po vseh večjih lokalnih cestah v času med 6. in 8. uro zjutraj ter 2 in 4. uro popoldan mislim da bi kmetje izven teh časov imeli dovolj časa da opravijo svoje poti.