http://www.0-100.it/supercars/classifica/top69_engl.html
Akira Speedstar je napisal/-a:V EU se tre zbiralcev, ki bi za tak avto odstel velik vec kot 3,5 miljona...ne dvomim da bo avto v roku enga leta prodal, jst bi ceno se velik bol navil...
menjekul je napisal/-a:akira dvomim,da so fantje,ki si privoščijo carrero papki![]()
me zanima kaj boš ti sposoben peljat v življenju
Akira Speedstar je napisal/-a:
Ne mi zdej dajat pridig...tist k ma velik dnarja pa bi rad sminkiru...bo kupu Carerro, tist k pa hoce vsakic s spostovanjem v avto sest, pa se zavedat, da sedi za volanoom prvaka, bo pa pac lancio kupo...pa ne mi zdej da ni v Porschejih papkov...vsak mulac z mal vec kesa si boxerja kup.
menjekul je napisal/-a:Akira Speedstar je napisal/-a:
Ne mi zdej dajat pridig...tist k ma velik dnarja pa bi rad sminkiru...bo kupu Carerro, tist k pa hoce vsakic s spostovanjem v avto sest, pa se zavedat, da sedi za volanoom prvaka, bo pa pac lancio kupo...pa ne mi zdej da ni v Porschejih papkov...vsak mulac z mal vec kesa si boxerja kup.
dečko pojma nimaš o lancia deltiin u boxterju lahko samo sanjaš
![]()
sploh ti ne pridigam.si pa nesramen,da ljudi kličeš papke pa sploh nimaš podlage za to.sploh veš kaj papak pomeni![]()
johnyr je napisal/-a:Mal si me narobe razumel.
Za tak denar k si ljudje kupujejo "boge" porsche-je bi bilo boljše kupit "slabši" avto in ga upedenat, ker ima avto potemtakem eno osebno noto in je samo tvoj, na pa da ga ma vsak drug u nemčiji, al pa bognedaj da se spraviš u kak Monte Carlo, ka pol zgledaš ko da maš zastavo.
fric je napisal/-a:Jaz pa cenim vsakogar, ki ve kaj vozi in tisto vozi z dušo, pa naj bo to Fičo, 911 ali pa Delta. Preziram pa ljudi, ki si kupujejo avte zaradi nekega družbenega statusa! In to lastniki porsche-jev v večini so.
Kar se pa tebe LordFebo tiče pa ti želim, da za svoj avto nikdar ne boš dobil kupca. Oz. če že najdeš kupca, ga vsaj dobro oceni in poskrbi, da bo šla ta legenda v prave roke, ki bodo avto vzdrževale vsaj tako dobro kot ti!
Dejstvo je da gre pri delti za star avto ki pa vpr. kako je z vzdržljivostjo le-tega.
Če bi ga imel res samo tko ljubiteljsko-zbirateljsko-samo za v nedelje=O.K.
kot edini avto pa ni šans--ker se enostavno ne mislem skoz trest kdaj bom na cesti ostal pri tolk starem avtu=in kolk časa mi bo nasplošno zdržal.Kje dele dobit itd.? skratka delta je sigurno ljubiteljski avto=za takega morš met pa $$$ pa še enkrat $$$
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov