Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Ne mar 30, 2008 11:52 am

11.septembra, dan napad na WTC, je umrlo 343 gasilcev ko so hiteli v nebotičnika pomagat drugim... kaj imajo sedaj od tega? :(

Jaz lahko samo rečem, hvala bogu, da naše društvo nima licence za takšno vrsto tehničnega reševanja, drugače ne vem kako bi reagiral :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Ne mar 30, 2008 11:57 am

aja si gasilec?Jah ce sm iskren pr tem takem ne bi sou jst not da vidm da umrem.Ni sans raje ostanem ob sluzbo koda da crknem..in vem da ni izhoda!NI SANS.
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne mar 30, 2008 12:05 pm

Ampak morš vedet da so gasilci v NY zelo zelo spoštovani s strani državljanov. Družinski prijatelj je poklicni gasilec in je poleti med počitnicami v NY imel oblečeno majico z znakom poklicne birgade. Ustavil ga je gasilec(ki ni bil v službi) in ga spraševal od kod je in to, ter mu povedal kak status imajo tam gasilci,policaji,vojaki, reševalci. Ljudje jih tam spoštujejo, ne tak kot pri nas.
LP Rok

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne mar 30, 2008 12:16 pm

grozljivo...najbolj kruta mi je tam, ko se motorist zaleti v tovornjaka.tovornjaku sam odbijač zvije, motorista pa...to morš bit mal čez les, da greš tako delat
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne mar 30, 2008 12:21 pm

Kaj mi je sedaj žal, da sem odprl ta link :x
Svinjarija!!

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne mar 30, 2008 12:32 pm

Drocky je napisal/-a:Ampak morš vedet da so gasilci v NY zelo zelo spoštovani s strani državljanov. Družinski prijatelj je poklicni gasilec in je poleti med počitnicami v NY imel oblečeno majico z znakom poklicne birgade. Ustavil ga je gasilec(ki ni bil v službi) in ga spraševal od kod je in to, ter mu povedal kak status imajo tam gasilci,policaji,vojaki, reševalci. Ljudje jih tam spoštujejo, ne tak kot pri nas.

Jah tam si heroj za njih če nardis kaj pogumnega za nekoga da rešiš in podobno.Pr nas ti skor da ne j**e****o mater..itd

spaceone
Novinec

Napisal/-a spaceone Ne mar 30, 2008 12:33 pm

Hja, saj to verjetno v trenutku umrli.

Kaj pa tisti, ki preživijo? Recimo, da ti utrga noge stran, pa preživiš? Nič kaj lepa misel.

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne mar 30, 2008 12:35 pm

pugi405 je napisal/-a:Kaj mi je sedaj žal, da sem odprl ta link :x
Svinjarija!!

Sm opozorild a ne gledat ce mislis danimas doberga feelinga za to....

Uporabniški avatar
_sonček_
Nov uporabnik

Kraj: 10 km iz Gorenje vasi nad Poljanom v hribe

Napisal/-a _sonček_ Ne mar 30, 2008 12:46 pm

Men je ob takih fotografijah dobesedno slabo.
Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Ne mar 30, 2008 1:12 pm

Krute slike, vendar resnične.
Ja, prometna naredi lahko tudi najhujše.
Take slike bi morele biti ob cesti, pa bi folk manj divjal.
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Ne mar 30, 2008 1:30 pm

avtomobil je napisal/-a:Krute slike, vendar resnične.

če bi bile take slike ob cestah, bi pol folka parkiralo avto na odstavni pas in bruhalo...

sicer sm sam ze skor use slike prej vidu, tko da sm "že" mal navajen.

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi Ne mar 30, 2008 3:32 pm

:shock: omfg! :shock: če bi tole vidl vsi tisti norci za volam bi se pomoje vsaj malenkost zamislil :?

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Ne mar 30, 2008 3:38 pm

Ne morete temu rečt svinjarija :shock:

to so prej ljudje in ne svinje, ljudje ki so naredili napako, žal se takšna napaka naredi samo enkrat v življenju :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Ne mar 30, 2008 3:58 pm

Pravkar sem si pizzo naročil.
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
blu skeleton
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a blu skeleton Ne mar 30, 2008 4:20 pm

-=davor=- je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:zelo neprijetne slike pravi masaker svakaq čast gasilcem in reševalcem,ki prihajajo prvi na take dogodke in da to lahko pospravljajo jst kj tazga nebi mogu

potem pa folk policaje občuduje, ko si na takih prizoriščih sploh rok ne umažejo...

gasilska služba je pri nas zelo podcenjena... :roll:

Ne govor k nimaš pojma. Jest sm policaj, pa sm že dostikrat vidu take prizore u živo. Policaji smo ponavad prvi na kraju. Prideš, pogledaš, če je kej za pomagat pomagaš, drugač pa tko al tko nismo dohtarji. Drugač pa ja: gasilci so carji. Pa reševalci tud. Ampak predvsem gasilci, k morajo dostikrat rezat ljudi, medtem, ko se oni derejo. To je težko, to moraš bit ta prav človk. GASILCEM KAPO DOL. Za policaje pa ne govort, če nimaš pojma.

Se opravičujem, nočem se duvat, samo včasih me pa kakšna stvar res razp!čka! :evil:
BLUE SKELETON

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne mar 30, 2008 4:36 pm

ja jz sm pa reševalec
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne mar 30, 2008 4:48 pm

Ne vem kaj se zgražate in ste ogorčeni nad prizori. Taka je realnost. Da si morte pa slike zato pogledat da vidite kako je v resnici .... je pa izključno vaša stvar.
Po drugi strani lahko pa še toliko svinjarije v živo vidiš pa si lahko prepričan da si že navajen, pa nisi. Nekje useka ven.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne mar 30, 2008 4:51 pm

se podpišem pod tole...nekter kri vid pa skup pade...slika je 20% realnosti ko pa to v resnici vidiš pa verjem da ne upaš stopit zraven.maš nek strah pa čuden občutek prizor maš pa u glavi še par mescov ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Ne mar 30, 2008 5:04 pm

avtomobil je napisal/-a:Krute slike, vendar resnične.

se strinjam s tvojo izjavo..sam kaj pa če bi usem slabo blo pa bi s ceste letel:P....ne se hecam..ja se bi res zavedal:P

-=davor=- je napisal/-a:Ne morete temu rečt svinjarija :shock:

to so prej ljudje in ne svinje, ljudje ki so naredili napako, žal se takšna napaka naredi samo enkrat v življenju :roll:

jah zato se pa morejo zmanjsat ane?ni res?

avtomobil je napisal/-a:Pravkar sem si pizzo naročil.

in je teknla pizza?al so se kake creve kje pojavle:P

blu skeleton je napisal/-a:
-=davor=- je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:zelo neprijetne slike pravi masaker svakaq čast gasilcem in reševalcem,ki prihajajo prvi na take dogodke in da to lahko pospravljajo jst kj tazga nebi mogu

potem pa folk policaje občuduje, ko si na takih prizoriščih sploh rok ne umažejo...

gasilska služba je pri nas zelo podcenjena... :roll:

Ne govor k nimaš pojma. Jest sm policaj, pa sm že dostikrat vidu take prizore u živo. Policaji smo ponavad prvi na kraju. Prideš, pogledaš, če je kej za pomagat pomagaš, drugač pa tko al tko nismo dohtarji. Drugač pa ja: gasilci so carji. Pa reševalci tud. Ampak predvsem gasilci, k morajo dostikrat rezat ljudi, medtem, ko se oni derejo. To je težko, to moraš bit ta prav človk. GASILCEM KAPO DOL. Za policaje pa ne govort, če nimaš pojma.

im nobody je napisal/-a:se podpišem pod tole...nekter kri vid pa skup pade...slika je 20% realnosti ko pa to v resnici vidiš pa verjem da ne upaš stopit zraven.maš nek strah pa čuden občutek prizor maš pa u glavi še par mescov ;)

jah tut ti kot resevalec ti po moje ni fajn.Jah jst sm vidu kaj naredu s clovekm ko smo norel z motorji cestnimi po cesti od celja proti zidanem mostu...ko je letu na drug pas u avto in ga zarisal po cesti...v drevo.Kruto..jst sm se ustvu in joku ker je biu to moj frend.Drugim dvem ni blo nic jasno sta bla u soku in en e ratu ful psihic.Se folk norcuje iz njega samo ce bi vedl kaj smo vidl...se nebi.Res je slika cist kontra temu kar vidis.tut tukaj v strunjanu ko se je un z tempro zaletel v opel vectro ko so bli vsi pijani pa sm vidu kaj je nardils clovekm ker je to skoraj pod naso hiso....in tut ko tko poci mislis da ti je pol hiše odneslo stran.

Se opravičujem, nočem se duvat, samo včasih me pa kakšna stvar res razp!čka! :evil:

Sj kdo je pa tukaj reku kaj proti policajem? Govorimo da jih pr nas ne spostujejo.Kdo je reku kaj da policaje ne spostujemo?pa seveda vem kaj tut policaji prezivljajo..ker mi je sam fotr policaj.Drugac pa ni panike razumem da te razpizdi...sam ni fajn to gledat na cesti

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne mar 30, 2008 5:24 pm

sm pogledu prvih nekih 30 slik in od tega sta ble 2 nesreče, da bi komu dejansko lahko reku "norc". ostale so pa k jim je bus čez glavo zapelu alpa se je z motorjem zložu alpakej podobnega.

kaj nej se iz tega naučim? da so nesreče na splošno pač lahko grde in da naj ne skačem pod avtobuse ja..

da bi take slike dajal ob cesto? wtf je vam ljudem se v glavi narobe obrnlo? res v lep svet bi se zbudil naši otroci, k bi ob cestah pa po mestih mogl gledat tako svinjarijo, dej pomislte mal, da pa gledam take prizore ob cesti, bi me pa sam razjezilo, nič druzga

lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov