Jaz lahko samo rečem, hvala bogu, da naše društvo nima licence za takšno vrsto tehničnega reševanja, drugače ne vem kako bi reagiral

Drocky je napisal/-a:Ampak morš vedet da so gasilci v NY zelo zelo spoštovani s strani državljanov. Družinski prijatelj je poklicni gasilec in je poleti med počitnicami v NY imel oblečeno majico z znakom poklicne birgade. Ustavil ga je gasilec(ki ni bil v službi) in ga spraševal od kod je in to, ter mu povedal kak status imajo tam gasilci,policaji,vojaki, reševalci. Ljudje jih tam spoštujejo, ne tak kot pri nas.
avtomobil je napisal/-a:Krute slike, vendar resnične.
Ja, prometna naredi lahko tudi najhujše.
Take slike bi morele biti ob cesti, pa bi folk manj divjal.
-=davor=- je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:zelo neprijetne slike pravi masaker svakaq čast gasilcem in reševalcem,ki prihajajo prvi na take dogodke in da to lahko pospravljajo jst kj tazga nebi mogu
potem pa folk policaje občuduje, ko si na takih prizoriščih sploh rok ne umažejo...
gasilska služba je pri nas zelo podcenjena...
avtomobil je napisal/-a:Krute slike, vendar resnične.
Ja, prometna naredi lahko tudi najhujše.
Take slike bi morele biti ob cesti, pa bi folk manj divjal.
-=davor=- je napisal/-a:Ne morete temu rečt svinjarija![]()
to so prej ljudje in ne svinje, ljudje ki so naredili napako, žal se takšna napaka naredi samo enkrat v življenju
avtomobil je napisal/-a:Pravkar sem si pizzo naročil.
blu skeleton je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:zelo neprijetne slike pravi masaker svakaq čast gasilcem in reševalcem,ki prihajajo prvi na take dogodke in da to lahko pospravljajo jst kj tazga nebi mogu
potem pa folk policaje občuduje, ko si na takih prizoriščih sploh rok ne umažejo...
gasilska služba je pri nas zelo podcenjena...
Ne govor k nimaš pojma. Jest sm policaj, pa sm že dostikrat vidu take prizore u živo. Policaji smo ponavad prvi na kraju. Prideš, pogledaš, če je kej za pomagat pomagaš, drugač pa tko al tko nismo dohtarji. Drugač pa ja: gasilci so carji. Pa reševalci tud. Ampak predvsem gasilci, k morajo dostikrat rezat ljudi, medtem, ko se oni derejo. To je težko, to moraš bit ta prav človk. GASILCEM KAPO DOL. Za policaje pa ne govort, če nimaš pojma.im nobody je napisal/-a:se podpišem pod tole...nekter kri vid pa skup pade...slika je 20% realnosti ko pa to v resnici vidiš pa verjem da ne upaš stopit zraven.maš nek strah pa čuden občutek prizor maš pa u glavi še par mescov
jah tut ti kot resevalec ti po moje ni fajn.Jah jst sm vidu kaj naredu s clovekm ko smo norel z motorji cestnimi po cesti od celja proti zidanem mostu...ko je letu na drug pas u avto in ga zarisal po cesti...v drevo.Kruto..jst sm se ustvu in joku ker je biu to moj frend.Drugim dvem ni blo nic jasno sta bla u soku in en e ratu ful psihic.Se folk norcuje iz njega samo ce bi vedl kaj smo vidl...se nebi.Res je slika cist kontra temu kar vidis.tut tukaj v strunjanu ko se je un z tempro zaletel v opel vectro ko so bli vsi pijani pa sm vidu kaj je nardils clovekm ker je to skoraj pod naso hiso....in tut ko tko poci mislis da ti je pol hiše odneslo stran.
Se opravičujem, nočem se duvat, samo včasih me pa kakšna stvar res razp!čka!
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov