bzzero je napisal/-a:Pa imas price ki lahko potrdijo da je povzrocil prometno nesreco?
reber je napisal/-a:Aja, priče so pa 3, slišali so pok in škripanje gum, ena priča je videla črn avto ... no, jaz kot voznik oškodovanec, sem videl kakšen avto in zadnji del registrske, mislim, da je to dovolj dokazov, poleg tega pa še odpadli deli iz črnega P-206.
adis je napisal/-a:bzzero je napisal/-a:Pa imas?
- Koda: Izberi vse
price ki lahko potrdijo da je povzrocil prometno nesreco
reber je napisal/-a:Aja, priče so pa 3, slišali so pok in škripanje gum, ena priča je videla črn avto ... no, jaz kot voznik oškodovanec, sem videl kakšen avto in zadnji del registrske, mislim, da je to dovolj dokazov, poleg tega pa še odpadli deli iz črnega P-206.
odgovor na dlani @bzzero samo brati je potrebno
reber je napisal/-a:No ja, s tistimi pričami je bolj tako, videli so bolj malo, lahko pa nedvoumno potrdijo, da avta nisem premikal, položaj avta pa je bil s strani policije poslikan in izmerjen.
Sicer pa policija pobege drugače obravnava, saj nekdo, ki naj ne bi bil kriv naj tudi ne bi imel razloga pobegniti, mar ne, enako bi verjetno ravnala pravna služba na zavarovalnici.
Ne bom se veselil, dokler primer ne bo rešen, imam kar nekaj slabih izkušenj s sposobnostjo policije, še posebej pa zavarovalnico
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov