IcEm4n je napisal/-a:hm, kolk pa je pol takih HC v Sloveniji, kjer je hitrost omejena na 110km/h?
sebaveh je napisal/-a:Ali omejitev 110 velja tudi za HC med Mariborom in pesniškim rondojem?
PureTNT je napisal/-a:
Sem videl tudi sam. Gospod iz AMZS-ja bi lahko oz. moral vedeti tudi to, da se ne vozi po prehitevalnem pasu, če je vozni pas prost.
MacTron je napisal/-a:esem je napisal/-a:Link bi ti pa jaz dal, a takrat, ko so bile HC do 110, še ni bilo interneta. :P
bil bil... vsaj v zacetku 90-tih so bile omejitve 110 cesta rezervirana za motorna
vozila in 80 izven naselja...
esem je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:esem je napisal/-a:Link bi ti pa jaz dal, a takrat, ko so bile HC do 110, še ni bilo interneta. :P
bil bil... vsaj v zacetku 90-tih so bile omejitve 110 cesta rezervirana za motorna
vozila in 80 izven naselja...
Vem, kaj je bilo v devetdesetih, toda kaj se ni internet začel s forumom na A.com-u? (Pa :P insta tudi hotela nekaj povedat).
lp
sebaveh je napisal/-a:Ali omejitev 110 velja tudi za HC med Mariborom in pesniškim rondojem?
IcEm4n je napisal/-a:v tem prispevku (na Preverjeno) je tud men v oči padel ta del posnetka (mi ni bilo jasno, od kdaj na tistem delu omejitev 100). Tukaj so res zlo pretiraval.
BBoss je napisal/-a:...najbolj kritični tujci v močnih avtih nemških proizvajalcev. Hrvati, Italijani, Madžari, Avstrijci, Nemci, Švicarji terajo kot zmešani in če kdo to ne verjame naj se pelje po tej cesti recimo takrat, ko ni jutranjih in popoldanskih gneč pa bo videl kdo pri nas dodaja precejšni delež kaosa na cestah.
Sicer je pa to normalno saj tujcu se malodane j**e za naše omejitve in kazni saj je on priviligiran na naših cestah, ker tudi če ga ustavijo bo dobil samo denarno kazen in nobenh točk. Glede na pogostost patrulj se mu to lahko zgodi mogoče le 1x na vsakih 20 prehitrih voženj pa kaj 300€ pomeni enemu, ki se vozi v avtu vrednem 40.000-50.000€.
Da bi država vsaj približno izenačila uporabnike na cestah bi morala tujcem, ki jim ne moremo dati točk oziroma odvzeti izpita vsaj 2x do 3x podražiti znesek kazni. Tako pa smo žal spet ostali sužnji in talci v lastni državi, ki v naši državi "priviligira" početje tujcev.
dobek je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Ali omejitev 110 velja tudi za HC med Mariborom in pesniškim rondojem?
ne....po policistovi izjavi je tisto regionalka, ne HC...sicer pa mas po celi obvoznici vsake toliko posebej z znaki regulirano hitrost (70 in 80)...verjemi, s prve roke (in posnetka provide)
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov