Nasty je napisal/-a:Vsi pa tudi vemo, da so obljube o SAT cestninjenju nateg.
....Niti ne - res pa se ne ve kdaj (je pa direktiva EU-ja da se bo to moralo uvest 2010/2012...)

sašo5 je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:Vsi pa tudi vemo, da so obljube o SAT cestninjenju nateg.
....Niti ne - res pa se ne ve kdaj (je pa direktiva EU-ja da se bo to moralo uvest 2010/2012...)govori se celo, da je vse pripravljeno...
bzzero je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:Vsi pa tudi vemo, da so obljube o SAT cestninjenju nateg.
....Niti ne - res pa se ne ve kdaj (je pa direktiva EU-ja da se bo to moralo uvest 2010/2012...)govori se celo, da je vse pripravljeno...
Je prpravljen ja.. ceste in avte že mamo, sam še sistem rabimo in pa nekoga ki bo vse plačal
FaceliftVW je napisal/-a:Kar se tiče novih tablic je tko. Jst sm biu dva mesca nazaj na upavni enoti k sm hotu dat nove tablice gor, pa mi je reku od kolega fotr k tam dela, da naj počakam ker junija pridejo nove. Jst sm takoj reku da se to govori že nevem kolk časa, pa mi je takoj pod nos porinu papirje ki so jih dobili iz lj. Tako da naj bi ble res. Oblika kokr sm pa gledou primere bo ista. baje da bodo spremenil samo obrobo.
MacTron je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:to je že vse zmenjeno kaj in kako ter kdo bo kasiral koliko.
nic ni zmenjeno ker so javni razpisi ...in ni vec tako kot se je zgodilo z nalepkami
od cetisa in mirage-a kateri so morali prekiniti vso poslovanje se pred iztekom pogodbe
RED_line je napisal/-a:javni razpisi z plavo kuverto pod pultom. pa človek kje ti živiš?
kaj misliš da so naši politki pošteni ljudje? še svojo mater bi prodali!
Voith je napisal/-a:hah ko sem bil na nizozemskem se tko ena2 tipa recimo ene 25 stara ustavta s kolesi ene 5m za avtom in komentirata:
1: uau lej to slo tablca to je zihr slovenija
2: dej ne s*** a nevids da je to sld
1: pomoje je slo to
2: kva si pametn ce ti pravm da je SLD
1:mja sej verjetno mas prou.. me prou zanima kera drzava je to sld
crkaval smo ko nam je ta k govori nizozemsk prevajal ta pogovor![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov