Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Po sep 01, 2003 9:10 pm

Jah nc ne vprasu me je ce sm kej spil pa sm reku da dva litra fante pol je pa cist pop.....in mi je hotu voznisko vzet sam zrtega mislm kwa ne pol ne rec da niso zblojeni

kaktus15
Nov uporabnik

Napisal/-a kaktus15 Po sep 01, 2003 9:17 pm

Glede pocasnosti policijskih motorjev:

Nevem kako je s starimi bmw-ji vem pa da novejsi 98> kar dobro potegnejo...res pa da so neokretni. Doma si lastimo BMW RT1100 -75 let bmw in mislim da je tista elektronska blokada prestimana-stvar rabi 3,2 sekunde do 100 kar je za tako maso (300kg) kar fajn :D Sicer pa je sigurno stvar dokaj neprakticna za po mestu ali pa kako manevriranje.....

lp,
aljaz

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po sep 01, 2003 9:24 pm

mislim,da imajo kar stare zadevice,ki končajo nekje pri 200-max.220km/h :wink:

nisem še videl policista s pospeškom 3,2 do 100km/h

kaktus15
Nov uporabnik

Napisal/-a kaktus15 Po sep 01, 2003 9:35 pm

pri nas-stajerska regija, so zdaj par novih 1150 bmw-jev nabavli in mislim da namenijo nbavit se bmw enduro-600 al 650. Saj v bistvu je to pametna poteza ker po teh nasih bregovih se z ta vlkimi bmwji tezko obracajo :P

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po sep 01, 2003 9:45 pm

Dajte mi neki povedat. V soboto zvecer so kolegu spustil sireno v kriziscu in jim ni pocaku zacel je bezat in v roku kilometra se je razletel v drevo nakar so policisti komi tja prsli sele.... Spizdu ji je na razdalji kilometra zihr za 300m z hondo 1.4 16v oni so bli pa z astro. _Zanima me ce zdaj policista odgovarjata za njegove poškodbe ko se je mal potolku, a jih lahka zjebe na kak nacin????

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po sep 01, 2003 9:47 pm

nope.sploh,če so mu spustili sireno pomeni,da bi moral ustavit.
nespametno ravnanje :? hude posledice :?

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza Po sep 01, 2003 10:00 pm

Nč dobrega... Najebu ga bo zarad tega ker so ga hotl ustavt (prekršek) in seveda plačat kar kol je že naredu, najebu ga bo ker ni ustavu (hotu pobegnt), najebu ga bo k bo račun dobu za popravilo avta,....bad zadeva uglavnem...
Bežanje pred policisti na motorjih se mi zdi pa nesmisel (če imaš avto), sej te slej k prej ujamejo, če te pa ne, majo pa navado tablce gledat tko da brez veze!! Mene je namreč na Hrvaškem ujel po nevem cc3-4km vožnje! Ker sm padu v kolono... Sicer mu nism bežu ampak me je vidu pri prehitevanju na neprimernem mestu (po njegovem mnenju) in je šu za mano! Jst sm ga sicer vidu k je skoču in začel it proti motorju sam kaj čš takrat je blo že prepozn....

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Po sep 01, 2003 10:07 pm

kaktus15 je napisal/-a:mislim da namenijo nbavit se bmw enduro-600 al 650.

Jst sm glih zanč vidu enga tle v lj.. očitno se nau dal več bežat v gozd :D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 02, 2003 5:30 am

kr naj si oni naprej konjičke kupujejo pa naj bodo atrakcija za otroke in smeh za nas starejše :twisted:

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty To sep 02, 2003 6:25 am

Problem pri policistih na motorju pri zasledovanju avtomobilistov je ta, da ko ga enkrat ujame (in je avto neregistriran), mu NIČ ne more. Videno na lastne oči. Dva leteča za mulcem z nereg. yugotem (z vžganimi lučmi, brez sirene -> vsaj takrat ko sm jaz vidu). Se ga loti en prehitevat in kaj nardi mulo -> zavije v policaja. Pol sta sam še vozila za njim (prehitevat itak ni noben več upau), mulo je najdu eno gozdno pot (ki jo je btw. poznau že na pamet, ker je po njej bežal že n-krat) in policaja sta se lahko sam še obrnila.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 02, 2003 6:31 am

mors bit loco :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To sep 02, 2003 7:07 am

Največji problem naših policistov je v tem, da ko oblečejo uniformo se le ta napihne v vse razsežnosti.

Še večji problem je, da raje rekrutirajo tiste z 3-letnimi šolami, kot tiste z boljšimi šolami. Kar za posledico za sabo povleče prvi point.

b**** + Uniforma = Jst sm najpametnejši na svetu!

Seveda ne vela za vse.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To sep 02, 2003 10:07 am

Ene dve rahlo smešne dogodivščine: Moja sestra ma 14 dni izpit, pa jo ustav letečman. V obrazecu piše "št. let izpita", on to prečrta in napiše 0,14 meseca. :D

Pa še zanč u lublani na dregu k so ns legitimiral: Mene pa mojo punco (!) vpraša za poklic, pa rečeva, da ga nimava(študenta), in pol model prjau (ful se je grdo obnašou) punci, da se reče gimnazijski maturant in da bi to mogla vedt in da naj ga ne zajebava!!! Kdo je po poklicu gimnazijski maturant, bučko!! To je stopnja izobrazbe. :x

Uglavnem - moje mnenje - 20 let stari mulci s pištolo za pasam so najpomembnejši prebivalci slovenije. :roll:

Aja, pa še ta, ta je krepka: Ustavi policaj enga mojga prjatla - odvetnika, pa mu da za pihat (polcaja dva - en starejši pa en mulc - začetnik). Napiha 00 in za foro reče, če še dajejo une kupone, da če napihaš 00, da naslednjič ni treba pihat. Mulc pa gre do tastarga in ga to res upraša. Poj se pa tastar začne dret na tamauga:"A vidš zakva usi misljo, da smo naumni pa nesposobni..." :D :D :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To sep 02, 2003 10:37 am

Pugi je napisal/-a:Pa še zanč u lublani na dregu k so ns legitimiral: Mene pa mojo punco (!) vpraša za poklic, pa rečeva, da ga nimava(študenta), in pol model prjau (ful se je grdo obnašou) punci, da se reče gimnazijski maturant in da bi to mogla vedt in da naj ga ne zajebava!!! Kdo je po poklicu gimnazijski maturant, bučko!! To je stopnja izobrazbe. :x

Gimnazijski maturant je poklic, to pa verjetno zato ker se računa da ne moreš končat 4-letno šolo in biti nič. Zatorej je tvoj poklic po končani gimnaziji Gimnazijski maturant.

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder To sep 02, 2003 10:55 am

Gimnazijski maturant je stopnja izobrazbe, ne pa poklic, poklic je tist kr delas (npr mehanik je pokllic, stopnja izobrazbe je pa poklicna srednja sola ) :)
Pa ce koncas gimnazijo pa se ne vpises nikamor si kvecjemu brezposelen, ne pa zaposlen kot gimnazijski maturant.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To sep 02, 2003 10:58 am

Ruff_Ryder je napisal/-a:Gimnazijski maturant je stopnja izobrazbe, ne pa poklic, poklic je tist kr delas (npr mehanik je pokllic, stopnja izobrazbe je pa poklicna srednja sola ) :)
Pa ce koncas gimnazijo pa se ne vpises nikamor si kvecjemu brezposelen, ne pa zaposlen kot gimnazijski maturant.

zdej pa to treba še policajem raložit :lol:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To sep 02, 2003 11:20 am

Jaz sem pa iskren in vam povem da nisem imel z njimi slabih izkušenj. Če sem ga že posral sem za svoje stvari tud odgovarjal.
Tle ste vsi neki pametni pa kr neki, ko jih pa nucate jih pa kličete in so nalepem vsi ful dobri ane.

Me prav zanima če ste vsi tolk pametni pri postopkih kot ste zdele. Jaz sem mel tud tazga kolega ki se je kr naprej neki hvalu, ko so naju pa ustavli je pa kr jeclat začel.

Če se lepo pogovarjaš z njimi in umirjeno nastopiš se da vse zment.

Pejte recimo v Srbijo in bodite tko pametni kot ste tle do policajev. Vas tko polomjo da to ne moreš verjet. Tle pa nimajo take avtoritete. Nimaš kej.

Jaz nimam nič proti njim skratka.

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR To sep 02, 2003 11:28 am

Jst lahk odprto priznam da se pred policajem ne delam pameten ( vsaj ne očitno ).

Treba vedet, da pri takih debatah ponavadi ne omeniš normalnih kopsov ampak sam tiste budale, ki mislijo da so boga za jajce prjel in tiste ki izkoriščajo svojo "avtoriteto".

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To sep 02, 2003 11:34 am

To je pa tud res.

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman To sep 02, 2003 1:44 pm

leteci so res cari .nap. kolega je zaustavu policaj pa ga je uprasu zakaj nima celade pa prav sej jo mam v gepeku . pa prav ce ti po resnic povem zaradi pick pa polcaj rece kako pa misls da je men k moram noset policijsko kapco pa me picke se pogledajo ne. sej pravem so face so pa tud taki k so pametni.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov