Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Po avg 25, 2008 7:39 pm

S|icKeR je napisal/-a:samo vprašanje kaka je kvaliteta te naprave za 500€. bolš da daš tistga jurja več pa boš vsaj vedu kaj maš, na pa nek čungalunga sistem. vsaj po moje.

vrjemi da ma srbija še preveč izkušenj, samo pravo podjetje moreš najt ker maš ene šlampaste kot je reko že Courage. .
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe maj 21, 2010 2:40 pm

Da malo zbudim staro temo.

Baje da nekdo na Polskavi vgrajuje avtoplin, piše se Golob, cena pa naj bi bila krepko manj kot 1000€ zanima me če je že kdo vgrajeval pri tem možakarju in kako se obnese?
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Pe maj 21, 2010 3:33 pm

sejjaretun je napisal/-a:v Banja luki,Bosna,je vgradnja 500€,ce pa avto ima drugacen sistem(nevem tocno kaj,tip mi je razlagal)potem je pa 1000€.je pa sistem LOVATO,dokaj priznan.lahko ti nabavim cifro,pa poklices za vec info.
prijatl je pri njemu vgradil plinsko napravo,vec kot zadovoljen.zdej za homologacijo pa ne vem kako gre..
upam da sem pomagal,lp.

hehe te informacije mam tut jz :D
samo da dol nemoreš dobit homologacije za EU, kle pa lahko.
toj fora

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Pe maj 21, 2010 5:58 pm

V Sofiji - Bolgarija ta zadeva stane cca 300€ v kvalificirani firmi in z najmanj 2 letno garancijo. Pa ne bluzit nekaj v smislu Bolgarija - Balkan, samo za info. Sofija ima nekaj malo prek 2 mil ljudi.
lp.

iziboy
Stalni uporabnik

Kraj: močvirje

Napisal/-a iziboy Pe maj 21, 2010 9:37 pm

fare je napisal/-a:V Sofiji - Bolgarija ta zadeva stane cca 300€ v kvalificirani firmi in z najmanj 2 letno garancijo. Pa ne bluzit nekaj v smislu Bolgarija - Balkan, samo za info. Sofija ima nekaj malo prek 2 mil ljudi.
lp.

Vse to je res... ampak vprašaj se kakšno kvaliteto naprav vgrajujejo tam in kakšna je tehnologija, ki se v njih uporablja?! Za ta denar zagotovo ne dobiš kvalitenega sistema s sekvenčnim vbrizgom. Še Poljaki ki so eni izmed nejcenejših na tržišču in prodajajo totalen krš, ponujajo svoje kite po cca 200€ + tank + ventil v tanku + drobni materijal... pa si izračunaj kje smo cenovno...
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT!

iziboy
Stalni uporabnik

Napisal/-a iziboy Pe maj 21, 2010 9:41 pm

dejcc je napisal/-a:Da malo zbudim staro temo.

Baje da nekdo na Polskavi vgrajuje avtoplin, piše se Golob, cena pa naj bi bila krepko manj kot 1000€ zanima me če je že kdo vgrajeval pri tem možakarju in kako se obnese?

Glej en post višje...enak odgovor ko Fare-tu

iziboy
Stalni uporabnik

Napisal/-a iziboy Pe maj 21, 2010 10:02 pm

dejcc je napisal/-a:Da malo zbudim staro temo.

Malo pobrskaj po netu in videl boš da model vgrajuje G-1 :(
Plinski sitem ki je znešen iz vseh vetrov ( Italija, Francija...), čeprav trdijo da je slovenski proizvod, pa še marsikakšno bučko so prodali neukim slovencem , ki so jih še voljni poslušat, ampak o tem kdaj drugič... Če ima ceno za komplet res takšno kot praviš sta samo dva možna scenarija:
- ali ne bo dolgo, ker bo(do) kmalu bankrotiral(i)
- ali pa je sistem tako poceni, da si lahko privoščijo take cene, kar pa pove vse o njegovi kvaliteti

a33
Novinec

Napisal/-a a33 So maj 22, 2010 7:10 am

Slicker je napisal/-a:samo vprašanje kaka je kvaliteta te naprave za 500€. bolš da daš tistga jurja več pa boš vsaj vedu kaj maš, na pa nek čungalunga sistem. vsaj po moje.

velikokrat se bere da je kvaliteta dost boljša kot pr nas sploh so ene take cvetke tukaj ki slabo nardijo vse skup. Mam sistem ki je cenovno na sredini in dela že dobor leto dni BP, vgrajen na HR in homologacija jasno narjena.

pa še odgovor na poste tipa plin se ne splača:
splača se od prvega km dalje po moje, razen če boš avto jutr prodal

zakaj?

- ker je 50 % cenje plin
vrednot avta je večja
ekologija ipd

in napravo si lahko premontiraš v drug avto

tj zgube ni.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov