Stole je napisal/-a:...sam da je blo včasih manj tega,ampak zaradi slabih avtov isti šmoren.
damjan je napisal/-a:evo pišem vam iz zdravilišča.........
tudi sam sem 15.3 doživel hudo prometno nesrečo z motorjem........in preživel.....
o podrobnostih kdaj drugič.....se pa trenutno rehabilitiram po skupno 10 zlomih na obeh nogah in po prestanih 8 operacijah.v ovinku zapeljal na (prebrano iz policijskega zapisnika) madež neznane tekočine in zletel naravnost v skale.......na srečo bil cel čas pri zavesti......
najbolj sm pa vesel da sm preživel......eni žal nimajo te sreče
RENO911 je napisal/-a:
Vir: http://24ur.com/novice/crna-kronika/pijan-v-skupino-kolesarjev.html
Lepo jih je.
j**e se njemu za bicikl pa za tistega ki goni. Samo da se on pela.
"jaz sem pa zgazu cel taborniški vod, s kazalci v zraku so iskali zahod", Zmelkoow, komad Gravitacija.
.
damjan je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:zdravstveno stanje je dobro....2 meseca in 20 dni sm preležal v bolnišnici...sedaj pa rehabilitacija,postavlanje na noge......jeba vglavnem.....
poškodbe:
-3x odprti zlom desne stegnenice
-zlomljena desna pogačica
-2xzlom desne goleni
-2x zlom leve stegnenice
-2x zlom leve goleni
-izpah levega stopala
se mi pa stanje izboljšuje glede na to da sm izgubil 5 litrov krvi (odprti zlomi) in se res zdj po vsem tem počutim kar dobro..
srečen sm samo da se je tako končalo v končni fazi......in da bom kmalu spet na nogah (berglah)
kot praviš COURAGE res je bil motor močan (z vsemi vgrajenimi dodatki je presegu moč 200 konjev)...sam žal tako je....taka je usoda.....pa če boš kaj kupoval kot si mi omenu te prosim da ne šparaš na opremi,saj je le ta meni zagotovo rešila življenje.
snikerson je napisal/-a:malo offtopic, sam kaj je to "bil" za en motor?
drgač pa 5l krvi, to je pr malo večjemu moškemu polovica(na grobo), drugič si se rodil marca...
snikerson je napisal/-a:Zagledal sem ga na koncu dolge ravnine, ko je priletel izza ovinka in mu je motor začel uhajati iz nadzora. Naredil je nekaj popravkov, zavil na našo stran ceste ter se za trenutek skril za vozilo pred mano.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov