pocesnkII je napisal/-a:jaz bom pa samo tko reku kar negre več kot 50km/h DOL Z CESTE. če se nesmem z mini moto vozt po cestah se tut kolesarji nebodo. ker kar eni kolesarji pocno pocestah je polom. tko da z moje strani kolesarje je treba z ceste spravit dol pa naj se gonijo po parkplacih ali pa poligonih tko k mi z mini moti.
pocesnkII je napisal/-a:jaz bom pa samo tko reku kar negre več kot 50km/h DOL Z CESTE. če se nesmem z mini moto vozt po cestah se tut kolesarji nebodo. ker kar eni kolesarji pocno pocestah je polom. tko da z moje strani kolesarje je treba z ceste spravit dol pa naj se gonijo po parkplacih ali pa poligonih tko k mi z mini moti.
LinuxFuter je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:jaz bom pa samo tko reku kar negre več kot 50km/h DOL Z CESTE. če se nesmem z mini moto vozt po cestah se tut kolesarji nebodo. ker kar eni kolesarji pocno pocestah je polom. tko da z moje strani kolesarje je treba z ceste spravit dol pa naj se gonijo po parkplacih ali pa poligonih tko k mi z mini moti.
extreme N je napisal/-a:kar jst vem prek prehoda za pesce ne smes it s kolesom, ampak stopit dol in prehodit cesto, ce ni kolesarske.
ok, mislim da vseeno nebo policiji tezko dobit tega talenta ven. da tip ne ustavi ej... delat se enkrat izpit za take prekrske. 100% pravicno.
NaceM je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:kar jst vem prek prehoda za pesce ne smes it s kolesom, ampak stopit dol in prehodit cesto, ce ni kolesarske.
ok, mislim da vseeno nebo policiji tezko dobit tega talenta ven. da tip ne ustavi ej... delat se enkrat izpit za take prekrske. 100% pravicno.
...tud, če je mali bil kriv, bi moral tip USTAVIT in pogledat, če je OK!
pocesnkII je napisal/-a:pa se moja situacija izped 5dni nazaj. se peljem v nepregleden ovine in na sredi ceste kolesar. pohodim zavoro mal šakriplje in tip se ustraši tolk da pade. ustavim 20cm od njegove glave čeprov sem zaviru na full. pol pa tipo glumi da sem ga povozu, pa sem mu mirne volje povedu da lah policijo pocakava saj je bla kolesarska steza prav zaradi nepreglednih ovinkov 2m od cestišča stran, sam ne on je bil frajer in nebo se on vozu po stezi raj po cesti. tko da zakaj neprenesem beciklistov, in ne zaradi mini mota.
pocesnkII je napisal/-a:res da sem kar precej na cesti z avtom in vidim razne situacije. npr. se peljes po cetsi in pred teboj kolesar (na cesti) ceprov ma 2m stran kolesarsko stezo, ti mi gre še najbolj na zivce. pa potem ko se peljejo 3 vštric brez spremstva, ce se nemotim je to tudi kazen za kolesarje.
pa se moja situacija izped 5dni nazaj. se peljem v nepregleden ovine in na sredi ceste kolesar. pohodim zavoro mal šakriplje in tip se ustraši tolk da pade. ustavim 20cm od njegove glave čeprov sem zaviru na full. pol pa tipo glumi da sem ga povozu, pa sem mu mirne volje povedu da lah policijo pocakava saj je bla kolesarska steza prav zaradi nepreglednih ovinkov 2m od cestišča stran, sam ne on je bil frajer in nebo se on vozu po stezi raj po cesti. tko da zakaj neprenesem beciklistov, in ne zaradi mini mota.
Po forumu brska: Blinder, Google [Bot] in 4 gostov