P.S je pa v Beogradu(kdo je bil in vozil po njem naj pove) tako imenovana "Slavija" krožišče s priključnimi osmimi cestami ter trolejbusom in tramvajem notri......

sašo5 je napisal/-a:...h nam v Brežice na "doobuko" v radijusu 5 kilometrov jih imamo (in to že en čas) kar 6 -začuda do sedaj popolnoma brez nesreč, čeprav se kakšen stari ata kdaj kontra zapelje
gasperozimek je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:...h nam v Brežice na "doobuko" v radijusu 5 kilometrov jih imamo (in to že en čas) kar 6 -začuda do sedaj popolnoma brez nesreč, čeprav se kakšen stari ata kdaj kontra zapelje
ej, ne morm verjet da se to še zmeri dogaja. ok, par let nazaj ko so bli rondoji nova stvar se je to občasno zgudl, sam da folk še zmeri ne zna...nazadnje se mi je to zgudl švoh mesec nazaj v Lj na Brdu pri Lesnini...model, Ljubljančan (35-40 let), lepo telefon na ušesu, zapeljal v rondo in zavil levo direkt v mene, pol pa sam bulu vame kot da sem JST prfuknjen...eni ljudje so res idioti
rhino je napisal/-a:Rondo Pesnica ni kaj boljši.Vsak dan stotine kamionov,bebci ki ne znajo vozit v rondoju(ko gre v rondo da žmigavec,ko ga zapušča pa ne),kamionarji sploh ne pogledajo levo če se kdo pripelje ampak samo izsilijo(ko je jači,taj tlači),da o asfaltu sploh ne govorim(luknja ki so jo popravli pred 2 mescema je sedaj še večja).Ljudje se razvrstijo na notranji pas(levi),potem pa pri speljevanju v rondo kar zapeljejo pred tebe na zunanji pas(pa ti kažejo s sredinci kak ti ne znaš voziti). Ob dežju se vsaj en tovornjak zapelje naravnost v otok rondoja....
Res,3/4 folk sploh ne zna rondojev vozit.
Še en nasvet: če se ti ne uspe razvrstit na zunanji pas,da bi lahko zapustil rondo,se pelji še en krog okoli(ampak to je že ponavadi 20 sekund potrate časa,tako da se ne splača.Raje nekomu prednost vzamem,pa tvegam prometno v kateri bom jaz kriv,kot pa tistih par sekund...)
sašo5 je napisal/-a:...h nam v Brežice na "doobuko" v radijusu 5 kilometrov jih imamo (in to že en čas) kar 6 -začuda do sedaj popolnoma brez nesreč, čeprav se kakšen stari ata kdaj kontra zapelje
P.S je pa v Beogradu(kdo je bil in vozil po njem naj pove) tako imenovana "Slavija" krožišče s priključnimi osmimi cestami ter trolejbusom in tramvajem notri......![]()
ha, da vas vidim.....(primorci in Celjani.....)
IcEm4n je napisal/-a:ma ja, sem zdele celo leto opazoval voznike, kako to vozijo po tem rondoju. Predno sem se začel bolj redno čez njega vozit, mi ni blo lih najbolj jasno, kako je lahko toliko karambolov. No, oktobra mi je bilo to popolnoma jasno. Res je smotano, da je vsak uvoz/izvoz drugačen in valjda to nekatere zmede.
nebivedu, sem imel nekaj mesecev nazaj na istem mestu nekak isto, le da je bila situacija lih kontra - iz zunanjega (desnega) pasu je šel en kombi čez polno črto pred mano, ki sem šel po sredinskem in zavijal za Črnuče/Trzin. Na istem uvozu sem pa tudi enkrat imel srečo, da nisem v nekoga, ki je iz smeri BTC po levem pasu kar pred mano zapeljal; je zapeljal že na desni zunanji pas, počaku na mene (ok sm vidu, da se me je ustrašu, a vseeno zapeljal pred mene.
Najjači so mi pa frajerji zjutaj ob 7ih iz smeri Črnuče proti Bežigradu. Lepo gre na desni pas, ker gre ponavadi hitreje do izvoza za Bežigrad, potem pa lepo čez polno črto na rondoju brez smerokaza pred tebe.
Hm, sm omenu smerokaze? Ja, še vedno me jezi, ko jih ne izvozih ne uporabljajo. Pol pa: al ornk pognati v rondo, al pa čakati na prvo dušco, ki bo pri izvozu uporabila smerokaz.
No, še en butast rondo, ki ga poznam, pa je tisti zadnji narejeni pred Šenčurjem. Ne vem, a imajo iz te glavne ceste Mengeš - Kranj namen narediti dvopasovnico, glede na to, da sta pred uvozom 2 pasova (razen iz smeri Šenčurja in Voklega)!? Ker 2 pasova na rondoju sta trenutno čist nepotrebna (bi ga lahko zagradili, ker skoraj vsak iz smeri Brnik Kranj oz. obratno "seka" rondo), pa tud mal mejhn se mi zdi za 2 pasova.
speedfreak je napisal/-a:[
Jebote posavca zagamanega.. pa sm Celjan ( kdo bi si mislu a ne)
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:[
Jebote posavca zagamanega.. pa sm Celjan ( kdo bi si mislu a ne)
...ej ne morm pomagat, če se vas pa tak sloves drži ......CE pa to ni od včeraj in sploh ni več skrivnost.......še v "cajtngih" je pisalo leta nazaj...
P.S ne se jezit - itak lahk tablco v drugem registrskem območju kupiš... :P
Kaj je res, je pa res....
Doche je napisal/-a:rhino je napisal/-a:Rondo Pesnica ni kaj boljši.Vsak dan stotine kamionov,bebci ki ne znajo vozit v rondoju(ko gre v rondo da žmigavec,ko ga zapušča pa ne),kamionarji sploh ne pogledajo levo če se kdo pripelje ampak samo izsilijo(ko je jači,taj tlači),da o asfaltu sploh ne govorim(luknja ki so jo popravli pred 2 mescema je sedaj še večja).Ljudje se razvrstijo na notranji pas(levi),potem pa pri speljevanju v rondo kar zapeljejo pred tebe na zunanji pas(pa ti kažejo s sredinci kak ti ne znaš voziti). Ob dežju se vsaj en tovornjak zapelje naravnost v otok rondoja....
Res,3/4 folk sploh ne zna rondojev vozit.
Še en nasvet: če se ti ne uspe razvrstit na zunanji pas,da bi lahko zapustil rondo,se pelji še en krog okoli(ampak to je že ponavadi 20 sekund potrate časa,tako da se ne splača.Raje nekomu prednost vzamem,pa tvegam prometno v kateri bom jaz kriv,kot pa tistih par sekund...)
In rondo v Pesnici so naredli odlično samo za tiste ki pridejo iz smeri Avstrija kjer majo fizično ločene pasove, kdo takoj zapusti in kdo gre v naslednjem izvozu ven. Ko pa prideš iz MB v rondo maš pa nad vhodom v rondo tabli kjer piše kam se je potrebno razvrstit ampak tega noben ne veNa vsakem vhodu/priključku bi moralo bit fizično ločeno kot iz smeri Avstrija (2-3cm visok robnik in je to to)
IcEm4n je napisal/-a:tud sam sem se peljalil kot sopotnik po tomačevskemu rondoju po notranjem pasu ene 80km/h, ampak je že dajal občutek cviljenja gum, tko da 80+ km/h bi rabu avto u podnu pa dobre gume![]()
![]()
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
kolesar je napisal/-a:glede pescice kak rondo bi radi pa meli? kako je blo prej ko ni blo posebej pasa iz avstrije? poleti kolone 5km..
itak pa bo ob novozgrajeni avtocesti kmalu bol ali manj sameval..
..
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov