Drocky je napisal/-a:se mi zdi da sem včeraj videl v Sl bistrici na tovornjaku naložne Passate CC. Nisem pa ziher, ker je bil hudičevo podobn običajnemu, sam vse je blo bol raztegnjeno(luči, bočna linija), pa je to sploh že zunaj?
Joie de vivre! je napisal/-a:Kaj pa v bistvu delajo VW-ji v Kopru? Prihajajo iz Nemčije k nam po morju?
AudiBoy je napisal/-a:Voith je napisal/-a:danes dopoldne na parkingu pred sluzbo rdeča vette c6, popoldne pa en lep 993 carrera z gemballa karbonskim spojlerjem zadej![]()
učer pa v šiški vinsko rdec ferrari 575 maranello. lep avto
tudi jaz sem pred kratkim videl rdeco C6 v novi gorici... stroj, ni kaj.
STENTOR je napisal/-a:Jaz sem pa danes videl astona martina db9, drgač pa tudi kar nekaj A6k, se vidi, da folk ve kaj je kvaliteta, ne glede na to, da se nekaterim zdi, da je takšno vozilo pogosto
martk je napisal/-a:STENTOR je napisal/-a:Jaz sem pa danes videl astona martina db9, drgač pa tudi kar nekaj A6k, se vidi, da folk ve kaj je kvaliteta, ne glede na to, da se nekaterim zdi, da je takšno vozilo pogosto
Manufacturing Region
* China (mainland) (129)
* Hong Kong (33)
* Taiwan (6)
* United States (5)
* View all
* View less
* Canada (3)
* Germany (3)
* United Kingdom (3)
* Singapore (2)
* United Arab Emirates (2)
* Armenia (1)
* South Korea (1)
* Bangladesh (1)
* Croatia (local name: Hrvatska) (1)
* Iran (Islamic Republic of) (1)
* Italy (1)
Toliko o tem, koliko in kdo dela AUDINekateri še vedno živijo v nemških gradovih v oblakih. Tudi v vaših avtih so bangladeški deli, sprijaznite se.
Oprostite za off topic.
LP
Martin
STENTOR je napisal/-a:Jaz sem pa danes videl astona martina db9, drgač pa tudi kar nekaj A6k, se vidi, da folk ve kaj je kvaliteta, ne glede na to, da se nekaterim zdi, da je takšno vozilo pogosto
Po forumu brska: Google [Bot] in 30 gostov