S|icKeR je napisal/-a:ti ziher na petrolu delaš, an? enostavno je trenutno omv-jev sprint dizel boljši od petrolovega in pika. mene ne bo noben prepričal da ni. porabo in pa odzivnost avtomobila pa se da ugotoviti tudi po enem tankanju. tankat sm šel tja pa zato, ker je blo tako prazno, da do naslednje nepetrolove črpalke nebi prišel. vozim se pa precejdinamično, glede na to da imam pri 130 hp dizlu 7l porabe na relacije.
ma kakšen petrol človek. Nisem noben prodajalec in sem v čisto drugem fohu. Če trdiš da je boljši, dokaži. Vse temelji na nekih čenčah. Če pa so se na tem forumu neštetokrat oglasili omwjevi uslužbenci, ki so potrjevali, da cisterne pripeljejo iz petrolovih skladišč. Ko pa mi bo kdo pokazal kak uraden test (ki ga bo opravila za to kompetentna oseba) bom pa utihnil in ne bom težil.
Pri mojem dizlu ni skoraj nobene razlike med blagovnimi znamkami, če pa že je malenkostna razlika, je vedno v prid nafti na petrolu. In ne mi solit pameti z nečim za kar nimaš nobenih oprijemljivih številk. Sori, za mene so to še vedno buče.