Jah imel že par situacij takih

... Od AC do centra LJ ob 8ih zjutraj, do rondoja v KP.
Folk je malo ušlatan ni kej.
Na AC, en ni mogel preboleti ker sem ga prehitel in mi je začel trobiti in blendati

Se je zapodil za mano (peljlal mamo nekam, je imel bebec iz NM kar srečo v tisti svoji laguni), se postavi ob bok in me ne spusti ven. Pred mano tovornjak , bremzam da pridem ven nakar začne bedak-primitivec v nežno modri laguni l.2001--> bremzati in me ne spusti ven.. Nič pogledam na odstavni pas grem tam okoli in se postavim tik pred tovornjak in se lepo peljem 80km/h.. Ker vidim, da MadMaxa ni nikjer začnem pospeševati nakar prileti spet ta opica

Seveda blenda trobi, mi žuga in j**e mater.. Ker je bila mati že rahlo nervozna moj avto pa občutno hitrejši kot od tistega idiota sem pač pritisnil na gas, ampak vseeno njemu na čast se nisem mislil voziti še nadaljnih 40km 220 po AC, da mu bi zbejžal. Seveda je opica pri mojem naslednjem prehitevanju vajo ponovila in me zopet zapirala v tovornjak, nakar mi je počil film in sem ga bil pripravljen tudi zakucati v zaščitno ograjo ker sem ga imel poln falus . Tako sem lepo vklopil smernik in ga dvakrat prav po filmsko prestrašil ko sem se mu približal na 10cm... V tretje sem rekel kar bo pa bo in tako je tudi on videl kaj pomeni bremzati na 120% sredi AC po prehitevalnem pasu. . Seveda je bil MadMax še bolj užaljen, js pa razživciran do konca.. In tako se mi je lepil po riti z dolgimi lučmi. Seveda kaj češ naredit drugega parkrat sem ga odmaknil z prižigom zadnjih meglenk, nato pa sem ga začel zaustavljati da mu razbijem tisto bučo z IQ manjšim od sobne temparature... Seveda ni hotel na noben način ustaviti, zraven mi je začela tečnariti še mama da me bo dala k psihiatru takoj ne peljem normalno naprej, in potem ko je junak videl da I Had it.. Je lepo na naslednjem odcepu Dobruška Vas šel ven. Torej mulo iz NM, to je blo prvič in zadnjič saj greš naslednjič sigurno ven iz ceste. Mam pa doma spravljeno tudi tablico
V LJ, sem imel sceno z enim gospodom srednjih let z bordo rdečim BMWjem, ki mu je počil film ker sem ustavil na rdeči. Vse skupaj se je končalo z malo agresije z njegove strani in sarkazmom iz moje napram prejšnem primeru. . Ko je uvidel, da sem predobre volje in sem mu povedal da naj pokliče na policijo in jim pove da sem ustavil pred rdečo ter ko sem mu še zabrusil, da če se mu mudi v službo naj se drugič 15min prej vstane pa se mu ne bo, sva kar po hitrem postopku končala...
Rondo KP, ah ni omembe vredno.. Mu ne zamerim, ker sklepam da ne pozna pravil