na tak stil mi je vsec
primozb je napisal/-a:Ženšča, če mene prašaš je audi ql avto, samo za svojo ponudbo way too expencive. Preprosto notr je oropan in nič posebnega. Oblika je klasika od avdija, pač mal drugačne lučke in to je to. Pa tud če pogledate Audi A8 23 miljonov, lepo vas prosm, sm ga vidu in je preeeeeeecenjen za to kar ponuja. ČE pogledate VW paeton, kaj ponuja za 16 miljonov in kakšen avto je to, vam je use jasno. KOnec koncev je AUDI A8 grajen na paetonovem podvozju.
Jest bi hondo raj na tvojmu mestu, velik bolj športna zadeva kukr pa tale audi. Kar ti bo odstal dnarja pejd raj poj s hondo na dopust nekam
B je napisal/-a:....in pa obvezno airbrush
B je napisal/-a:...Money ni problem.
G-4S je napisal/-a:Če ti adrenalin ne da miru, kupi Type-R. Lahko pa za 5 mio. dobiš tudi konkretno opremljenega civica coupe 1.7 VTEC (okrog 130 konjev), ki je zelo eleganten, v SLO jih je ful malo, tako da če bi ga še malce porihtala bi bla t`glavna.So pa honde zeloooo zanesljive (pri hiši sta dve hondi, pa še prej je mat mela hondo in nismo imeli niti enga felerja oz. okvare).
Tudi o audijih nimam nič slabega za rečt. Imamo A4 doma in moram rečt, da je zelo dober. Torej tudi če vzameš A3, si zmagala. Oblika je všečna, sicer nič ekstra. Motor bi pa jaz vzel 2.0 FSI (150 konjev).
prosko002 je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Če ti adrenalin ne da miru, kupi Type-R. Lahko pa za 5 mio. dobiš tudi konkretno opremljenega civica coupe 1.7 VTEC (okrog 130 konjev), ki je zelo eleganten, v SLO jih je ful malo, tako da če bi ga še malce porihtala bi bla t`glavna.So pa honde zeloooo zanesljive (pri hiši sta dve hondi, pa še prej je mat mela hondo in nismo imeli niti enga felerja oz. okvare).
Tudi o audijih nimam nič slabega za rečt. Imamo A4 doma in moram rečt, da je zelo dober. Torej tudi če vzameš A3, si zmagala. Oblika je všečna, sicer nič ekstra. Motor bi pa jaz vzel 2.0 FSI (150 konjev).
FSI ni za Slovenijo. Bo motor razgnal, ... nimamo pravega benza.
lp
Prosko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov