Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Sr sep 03, 2003 9:38 pm

Slika
Slika

na tak stil mi je vsec
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr sep 03, 2003 9:41 pm

Ja quatrota še ni za dobit v teh modelih bo pa naslednje leto!! :D
Quatro je pa res odlična zadeva samo žal tud ful draga!! :D

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Sr sep 03, 2003 9:42 pm

Money ni problem. Mam dost financerjev pa tud sama sm kr dost nasparala tko da je to najmanjsi problem. Problem je k se ne morem odlocit al Honda al Audi pa rabim cimvec predlogov in mnenj da se lazje odlocim
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 9:43 pm

ah 300-400 jurjev več.kot,da bi kupil različico karavan.

pa saj ni nič posebnega B.potem pa takega naroči.pa glej,da bo imel meglenke :D

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Sr sep 03, 2003 9:43 pm

Definitivno Audi
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 9:46 pm

počakaj na quattro :wink: .to je moj predlog

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr sep 03, 2003 10:12 pm

B je napisal/-a:Money ni problem

moje sanjske besede. :roll:
pišuka zakva fotr dela u fabrk :P

jest bi rad enkrat saj na bencinski pumpi izgovoru te besede - pa mam sam 30- litrsk tank :D (ne pa da skos tankam za jurja :oops: :( )

moj predlog: vzem audija (obvezn Diesel - T), pa splača se počakat na quattro ;)

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza Sr sep 03, 2003 10:14 pm

Jst sm tut za adija 2.0 TDI, sej je zakonski! Konc koncev je vw motor, kar pa tudi govori zase! Audi je dobra odločitev!! :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr sep 03, 2003 11:09 pm

Moje subjektivno mnenje... novi audi je zelo vsecen, + huda 17" platisca = jack pot. Pol pa po zelji... sam da nau prevec kicast izpadel. Honda pa tut ni napacna, za moj skromni zep sta zal oba out of my league :( (zaenkrat)

Edin ce bi me ti pol peljala en krog :lol:

LP ;)

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Če sep 04, 2003 6:41 am

Ženšča, če mene prašaš je audi ql avto, samo za svojo ponudbo way too expencive. Preprosto notr je oropan in nič posebnega. Oblika je klasika od avdija, pač mal drugačne lučke in to je to. Pa tud če pogledate Audi A8 23 miljonov, lepo vas prosm, sm ga vidu in je preeeeeeecenjen za to kar ponuja. ČE pogledate VW paeton, kaj ponuja za 16 miljonov in kakšen avto je to, vam je use jasno. KOnec koncev je AUDI A8 grajen na paetonovem podvozju.
Jest bi hondo raj na tvojmu mestu, velik bolj športna zadeva kukr pa tale audi. Kar ti bo odstal dnarja pejd raj poj s hondo na dopust nekam 8)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 04, 2003 7:59 am

itak audi!
@primozb: drugič še mal primerji notranjost nove in stare 3.boš zelooooo presenečen kašna je razlika!da od zadnjem delu avta ne govorim...
glede a8 pa:jebat ga... tud uni krogci nekaj stanejo...pa nebi zdej o tem koliko je precenjen glede na to kar ponuja... ponuja dosti(če bi si ogledal katalog dodatne opreme nebi tako pametoval)več kot vw.sicer pa kaj ti ferarri ponuja za cca 50mio??? zice za ljudi do 80kg,prtljažnjik za 1 vrečko od merkatorja,ropot in hitrost... ne mi rečt da je to vredn 50mio!

no anyway moj predlog če ti money ni problem glede notranjosti:gretje zicov,vzvratno ogledalo z samozatemnitvijo,ogrevana zunanja ogledala,športno podvozje,perla barva,aluminij v notranjosti,športni volan(zraven dobiš še malo lepšo kuglo za menjalnik(vsaj pri a4 je bilo tako),parking asistent spredaj in zadaj,potovalni računalnik,tempomat,ledra jaz nebi,športne sedeže,potem električni paket(se mi zdi da se tako imenuje vklučuje pa :električno nastavljive sedeže,električna pomična zunanja ogledala,memory za vsak ključ(če 2 vozita avto z svojim ključem se zic in ogledala sama naštelajo)) oz. 4 spominska mesta),alarm.
in voila:avto za cca 7 mio (če je 2.0 tdi) :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 04, 2003 8:08 am

primozb je napisal/-a:Ženšča, če mene prašaš je audi ql avto, samo za svojo ponudbo way too expencive. Preprosto notr je oropan in nič posebnega. Oblika je klasika od avdija, pač mal drugačne lučke in to je to. Pa tud če pogledate Audi A8 23 miljonov, lepo vas prosm, sm ga vidu in je preeeeeeecenjen za to kar ponuja. ČE pogledate VW paeton, kaj ponuja za 16 miljonov in kakšen avto je to, vam je use jasno. KOnec koncev je AUDI A8 grajen na paetonovem podvozju.
Jest bi hondo raj na tvojmu mestu, velik bolj športna zadeva kukr pa tale audi. Kar ti bo odstal dnarja pejd raj poj s hondo na dopust nekam 8)

1. Moras vedet, da je audi firma za image => visoka cena <= drzi ceno na trgu tudi po "nekaj" letih
2. Ce zate komoditeta ni nic posebnega, poleg vsega dobis v audiju serijsko opremo, ki je v drugih firmah opcija, v primerjavi s hondo pa je notranjost dosti boljse kvalitete in boljse opremljena
3. A8 je fantazija od avta in ne vem kje si pobral to izmisljeno idejo, da je A8 narejen na osnovi podvozja phaetona!!?? A8 je bil v preteklosti znan kot eden redkih serijskih avtomobilov, ki so imeli aluminijasto osnovo z zracnim podvozjem, visas in nizas ga z maticami. Tako, da glede tega te je nekdo fajn nasral :P sicer pa kako bi lahko bil A8 narejen na osnovi VW, ce pa obstaja ze idejno ze od koncne serije audija V8, ki je njegov predhodnik.

B: ce zelis bencinarja sportnika s prednjim pogonom vzami hondo, sam ne bo tako komot kot audi pa se 4x4 nima!
Po moje vzami audija jih vozim ze odkar sem naredil vozniski izpit in so zakon , sploh TDI ce pa je se quattro pogon in audijeva notranjost pa OOOO na sprednji rezi za zrak KUPI, kaj razmisljas!!!!

Pa srecno z novim avtom kirikoli pac bo!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Če sep 04, 2003 8:09 am

DA je audi A8 narejen na podvozju paetona si nism jest zmislu, tko so rekl na nemški televiziji na testu...

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Če sep 04, 2003 8:10 am

B je napisal/-a:....in pa obvezno airbrush :)

Saj vem, da bom smešno izpadel, ampak res ne vem kaj je to? :roll

B je napisal/-a:...Money ni problem.

Tudi to bi rad kdaj rekel, ko bom naslednjič kupoval avto...Sicer pa, če denar ni ovira, kar po Audija. Drugače sta pa oba zelo dobra avta. Zakaj ne oba? :D
Zadnjič spremenil tom2, dne Če sep 04, 2003 9:08 am, skupaj popravljeno 1 krat.
tom2

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 04, 2003 8:19 am

tom2 je napisal/-a:
B je napisal/-a:....in pa obvezno airbrush :)

Saj vem, da bom smešno izpadel, ampak res ne vem kaj je to? :roll:

airbrush=poslikava avta... (tako nekako na hitro)
SlikaSlika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Če sep 04, 2003 8:46 am

G-4S je napisal/-a:Če ti adrenalin ne da miru, kupi Type-R. Lahko pa za 5 mio. dobiš tudi konkretno opremljenega civica coupe 1.7 VTEC (okrog 130 konjev), ki je zelo eleganten, v SLO jih je ful malo, tako da če bi ga še malce porihtala bi bla t`glavna. 8) So pa honde zeloooo zanesljive (pri hiši sta dve hondi, pa še prej je mat mela hondo in nismo imeli niti enga felerja oz. okvare).

Tudi o audijih nimam nič slabega za rečt. Imamo A4 doma in moram rečt, da je zelo dober. Torej tudi če vzameš A3, si zmagala. Oblika je všečna, sicer nič ekstra. Motor bi pa jaz vzel 2.0 FSI (150 konjev).

FSI ni za Slovenijo. Bo motor razgnal, ... nimamo pravega benza.

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če sep 04, 2003 9:17 am

meni se zdi neumna debata kaj boljše avdi ali honda imamo pristaše audijev in hodn vsak svojo znamko hvali. oba sta dobra avtomobila, zato mislim da je najbolje da se sama odločiš.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če sep 04, 2003 10:41 am

prosko002 je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Če ti adrenalin ne da miru, kupi Type-R. Lahko pa za 5 mio. dobiš tudi konkretno opremljenega civica coupe 1.7 VTEC (okrog 130 konjev), ki je zelo eleganten, v SLO jih je ful malo, tako da če bi ga še malce porihtala bi bla t`glavna. 8) So pa honde zeloooo zanesljive (pri hiši sta dve hondi, pa še prej je mat mela hondo in nismo imeli niti enga felerja oz. okvare).

Tudi o audijih nimam nič slabega za rečt. Imamo A4 doma in moram rečt, da je zelo dober. Torej tudi če vzameš A3, si zmagala. Oblika je všečna, sicer nič ekstra. Motor bi pa jaz vzel 2.0 FSI (150 konjev).

FSI ni za Slovenijo. Bo motor razgnal, ... nimamo pravega benza.

lp

Prosko

Kaj , kaj se zajebavaš,Povej kaj več. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če sep 04, 2003 10:42 am

če bi temu bilo tako potem jih ne bi uvažali v slovenijo :roll:

G-4S

Napisal/-a G-4S Če sep 04, 2003 11:18 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov