timm je napisal/-a:Imam na plin in ko pridejo obrati do 1800 obratov na minuto se mi ne glede na temperaturo ali čas prestavi na plin. Lahko takoj ko zalavfam avto, pritisnem mal gasa in že je na plinu. Sistem imam pa Landi Renzo.
en3rgie121 je napisal/-a:ja ne sam zakaj bi dal na mesec za bencin če mi ni treba, oz če dam namesto 40, 10 ? za 30 dobim 3 gajbe pira...
Sploh pa s tem avtom, ni tolk draga vožnja. Povprečno imam 19l, torej 19*0.45€ pa je 8,55€ na 100km.
Daewoo je napisal/-a:timm je napisal/-a:Imam na plin in ko pridejo obrati do 1800 obratov na minuto se mi ne glede na temperaturo ali čas prestavi na plin. Lahko takoj ko zalavfam avto, pritisnem mal gasa in že je na plinu. Sistem imam pa Landi Renzo.
Tole sem v drugi temi napisu, pa bom še tukaj:
Pozdravljeni. Kolega ima Mitsubishi Outlander 2.0 l. 2004 pripeljanega iz Italije in vgrajeno plinsko napravo LANDIRENZO OMEGAS PLUS. Potrebno bi bilo malo nastaviti vse skupaj, saj avto malu cuka in mu sveti lučka CHECK ENGINE. Prosil bi, če mi lahko kdo pove kje so serviserji za omenjen plinski sistem. Sva šla do enega drugega monterja sam nima softwera za omenjen sistem. Prosim za pomoč.
p.s. pa kakšna navodila vsaj v angleščini ča ma kdo (za avto in za plinsko napravo)
Hvala Razz
Mi lahko prosim poveš kje si ga vgradil in ker servis priporočaš. Hvala
timm je napisal/-a:Za servis in vgradnjo sistema Landi Renzo je v LJ na Žigonova ulica 11. Za slaščičarno Kresnička.
http://perc.si/
Je pa to Vojko Perc. Telefonska pa je:
040 620 720 ali
041 689 124 ali
040 550 220 ali
01 517 44 60
en3rgie121 je napisal/-a:Za landirenzo poznam le avtovolvka iz trebnjega. Probi njega poklicat, mislim da ti bo sigurno vredu zrihtal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov