Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Sr jul 23, 2008 3:05 pm

RED_line je napisal/-a:pošta dovoli pogledat v paket. to so začeli prakticirat od takrat ko je tip pošiljal cigle namesto mobitele.

in na kiri pošti to... po pravem se ne sme odpirat dokler ne podiše... kr pol odprtega paketa ne smeš vrnit nazaj...
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jul 23, 2008 3:17 pm

neyc je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:pošta dovoli pogledat v paket. to so začeli prakticirat od takrat ko je tip pošiljal cigle namesto mobitele.

in na kiri pošti to... po pravem se ne sme odpirat dokler ne podiše... kr pol odprtega paketa ne smeš vrnit nazaj...

Pri GLS-u sem jaz vedno lahk pregledal paket....poleg tega da je cenej od navadne pošte je še dost bolše.....Celo zadnjo premo od petke so mi z vrhnike dostavli v enem dnevu za 10 evrov....imela pa je 49.5KG. Poleg tega da jih samo pokličeš...poveš s kot si in kaj imaš....pridejo na dom,naložijo izpolniš papirje in odpeljejo kupcu.....brez vsakih komplikacij....denar ti potem nakažejo na TR. JAo folk kdaj bote zgruntal da ne obstaja več samo pošta slovenije?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov