Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe avg 01, 2008 9:07 am

simke je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Da obstaja folk ki mu je tezko dat 35 € za polletno vinjeto in se zaradi tega vozi bogu okoli riti.

Obstaja folk ki mu je 35€ mali milijon. Verjemi :? :roll:

Obstaja folk ki ima samo 400€ plače, stanovanje ma najeto, komej mu ostane za položnice, hrano kupuje v raznih hardijih, avto mu je nujno zlo in ker mora 1x nekam mal dlje it mu je tud 35€ brezvezno potrošen denar.

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Pe avg 01, 2008 9:19 am

ban je napisal/-a:
simke je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Da obstaja folk ki mu je tezko dat 35 € za polletno vinjeto in se zaradi tega vozi bogu okoli riti.

Obstaja folk ki ima samo 400€ plače, stanovanje ma najeto, komej mu ostane za položnice, hrano kupuje v raznih hardijih, avto mu je nujno zlo in ker mora 1x nekam mal dlje it mu je tud 35€ brezvezno potrošen denar.

...... in skadijo 2 škatle cigaret na dan.............

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Pe avg 01, 2008 9:19 am

ban je napisal/-a:
simke je napisal/-a:

Zelo verjetno obstaja tak folk, ki ima 400€ place, saj vsi o tem na veliko govorijo. Videl pa se nobenega nisem!
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 01, 2008 10:23 am

Dobro nebomo debatirali o placah, ce ti je tezko dat 35 € za cestnino pol pa res ne vem, kaj si naredil v zivljenju da si ne mores na 6 MESECEV privoscih teh usranih 35 €. Ce ti preracunam je to 0,2 € na dan, pa ce ti se preracunam v tolarje je to 47 SITOV na dan.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS Pe avg 01, 2008 10:36 am

Courage™ je napisal/-a:Dobro nebomo debatirali o placah, ce ti je tezko dat 35 € za cestnino pol pa res ne vem, kaj si naredil v zivljenju da si ne mores na 6 MESECEV privoscih teh usranih 35 €. Ce ti preracunam je to 0,2 € na dan, pa ce ti se preracunam v tolarje je to 47 SITOV na dan.

Bolj ko razmišljam, se mi cena v tolarjih zdi visoka ... 47 SIT na dan za cestnino?!!?? Mater je dosti!!

Po drugi strani pa je 35€ za pol leta "drobiž" :P No vsaj jaz sem jo noter povleku v dobrem mescu...

Kaj dela psiha številk :twisted:
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Pe avg 01, 2008 10:53 am

dej ne zdej z temi računicami, k da bi nekdo sesalce prodaju.
pa sej to je samo 1 kavica na dan manj. ja seveda :D
pa sesalci za 2k €.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe avg 01, 2008 11:54 am

Tolk cajta se bo po stranskih vozil, dokler ga ne bo prvi policaj piknil za 7km/h prehitro skoz naselje pa bo bila kazen s popustom več kot vinjeta.

Sem se pa najbolj smejal enmu mojemu kolegu, ki je za en dan skočil na morje in se je od Lj-do Izole vozil po stari cesti skoraj 3 ure v vsako smer. Slabih 6 ur v avtu in 4 na plaži pa je bil noro srečen, ker je prišparal celih 35€. :roll: :roll:

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Pe avg 01, 2008 11:58 am

BBoss je napisal/-a:Tolk cajta se bo po stranskih vozil, dokler ga ne bo prvi policaj piknil za 7km/h prehitro skoz naselje pa bo bila kazen s popustom več kot vinjeta.

Sem se pa najbolj smejal enmu mojemu kolegu, ki je za en dan skočil na morje in se je od Lj-do Izole vozil po stari cesti skoraj 3 ure v vsako smer. Slabih 6 ur v avtu in 4 na plaži pa je bil noro srečen, ker je prišparal celih 35€. :roll: :roll:

... ki jih bo raje reskiral, če ne bo hotel te pustolovščine ponovit.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 01, 2008 12:01 pm

mislim da so splosno vinjete ze odprta tema tko da soncek se je pa tudi
srecno pripeljal po vseh moznih "idealnih" potem do cilja...

sicer pa ne vem zakaj "spara" teh 35€ ...eh
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov